IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   IF - Nasıl Bilirsiniz? (https://www.ircforumlari.net/if-nasil-bilirsiniz/)
-   -   Crop'u Nasıl Bilirsin? (https://www.ircforumlari.net/if-nasil-bilirsiniz/680551-cropu-nasil-bilirsin.html)

Seth 11 Şubat 2015 23:25

Crop'u Nasıl Bilirsin?
 
İF üyelerimizden Crop'u Nasıl Bilirsiniz?

Uyarı: Kişilik haklarına zarar vermekten kaçınınız.

İyi forumlar.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Desmont 13 Şubat 2015 22:26

Cevap: Crop'u Nasıl Bilirsin?
 
gececi olarak biliyoruz ^^

Adem 13 Şubat 2015 22:35

Cevap: Crop'u Nasıl Bilirsin?
 
Canım kardeşim benim.. Kendisini sivilden tanırım, eskiden aynı ortamda çalışırdık. Kimseye karşı ne kötü düşündüğünü gördüm ne de art niyetli bir halini anlayacağınız fitne, fesat olan bir insan değil, gerçekten kazanılması gereken birisi.. Sağ olsun bana çevremde değer veren insanlardan bir tanesi.. Ne hikmetse çevresindeki insanlar tarafından pek çekilmiyor, bunu da hem kalbinin, hem de yüzünün güzelliğine veriyorum ben.

Çünkü; ortada bir farkı var.. Kaldıran var kaldıramayan var.. :)

Severim kendisini, her şey gönlünce olsun canım. Düğününde oynayacağım birisi varsa o da sensindir. Sabırsızlıkla bekliyorum haberin olsun. :)

Lcia 13 Şubat 2015 22:45

Cevap: Crop'u Nasıl Bilirsin?
 
Crop, sıcakkanlı sevecen birisi. Kişisel bir tanışma ortamımız olmamasına rağmen denkleştikce takip ediyorum.

Rüzgar 13 Şubat 2015 23:18

Cevap: Crop'u Nasıl Bilirsin?
 
Gecenin golgesi olarak biliyoruz.

Hesna 15 Şubat 2015 10:05

Cevap: Crop'u Nasıl Bilirsin?
 
Bende kendisini tanimayanlardanim, gorduklerime gore soylemis olursam; oyunlarda aktif, guzel, neseli, oldukca esprituel, gozlemci ve hazir cevap olarak biliyorum.

Ashriel 15 Şubat 2015 14:27

Cevap: Crop'u Nasıl Bilirsin?
 
Fistiiiiik. :* Civil civil, kipir kipir bir hatun. Forumda mesafesini gayet guzel koruyor ve gerektigi gibi kimseyi tiye almiyor. Ben sicakkanli ve sevecen yanina sahit oldum her zaman ama bence tersi cok pis ayaginizi denk alin eheh. İyiki varsin tatlim, forumda yorumlarini -ozellikle sahsima dair yaptiklarini- okudugumda yuzumde hep bir tebessum olusuyor. Rabbim bahtini da kalbin ve yuzun gibi guzel eder insallah. Her sey gonlunce olsun.

Melodram 18 Şubat 2015 01:04

Cevap: Crop'u Nasıl Bilirsin?
 
Kişisel bir tanışıklığımız yok ama forumda sürekli denk geldiğimden ötürü bir şeyler yazabilirim tabii. Dışardan bakılınca soğuk ve mesafeli duruyor-en güzeli- ama öte yandan da çok sıcak ve sevimli bir yanı var. Genelde kısa ve net cümleleri seviyor, lafı uzatıp dolandırmadan direkt söylüyor, sanırım en iyi kavradığım yanı bu. İmzasındaki '' mümkün değilim. '' cümlesini de her gördüğümde, kendimi felsefeye adıyorum, düşündürücü bir yanı da var. İşte toparlarsam da, sevimli, alımlı, keyifli biri. Aksi mümkün değil.

müptezel 18 Şubat 2015 02:05

Cevap: Crop'u Nasıl Bilirsin?
 
Tam net bilmiyoruz, yeni yeni öğreniyoruz ama referansı çok sağlam. Reis iyidir diyorsa muhakkak iyidir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk