IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   IF Sözlük (https://www.ircforumlari.net/if-sozluk/)
-   -   türk filmlerini aratmamak (https://www.ircforumlari.net/if-sozluk/598789-turk-filmlerini-aratmamak.html)

Elysian 29 Haziran 2014 22:45

türk filmlerini aratmamak
 
60-70 ve 80lerin türk filmleri aşk, kavga ve dram konuları ile nam salmışlardır. O nedenledir ki; Bu kelime takımı, genel itibariyle üç durumda ortaya çıkar. Bir kavgada, iki aşkta, üç dramatik yaşam hikayelerinde.

Cüneyt Arkın'ın, Serdar Gökhan'ın, hatta Kemal Sunal'ın (mesela yani repliğini hatırlamanızı rica ederim) ve Şener Şen'in (Ziya karakteri aklınızda canlansın) müthiş kavga hikayelerini bilirsiniz, tatar ramazanlar, kara muratlar, tarkanlar, yedi bela hüsnüler, günümüze doğru deli yürekler, polat alemdarlar... Biz kavgada bunları hatırlayabilir ve türk filmlerini aratmayabiliriz.

Ve Türk kızlarının yüzde 80i Türkanın, Gülşen'in, Hülya'nın, Filiz'in kör kız, çiçekçi kız, zengin ve şımarık kız, küstah kız karakterleri ile aşk yaşamak isterler, e bu durumda anlattıkları hikayeler, daldıkları hülyalar türk filmlerini aratmaz.

Veeee adaletini sevdiğimin Türkiye'sinde bir yaşam olmasın ki Türk filmine konu olmamış...

iLda 30 Aralık 2018 20:43

Cevap: türk filmlerini aratmamak
 
o değil de Şampiyon filmi süper be
gerçek hayattan alıntı ama iyi ki yapmışlar


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:11.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk