IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  reklamver

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

3Beğeni(ler)
  • 1 Post By Hesna
  • 1 Post By Aperson
  • 1 Post By Aperson

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 15 Temmuz 2018, 09:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hakkari'ye gelin giden Isvicreli kiz






İsviçre'den tatil için geldi, Hakkari'ye gelin oldu.

HAKKARİLİ Selçuk Durgun (28) Antalya'da otelde çalışırken tanıştığı İsviçreli üniversite öğrencisi Chloé Diamant (20) ile memleketinde yörenin örf ve âdetlerine uygun yapılan kır düğününde dünyaevine girdi.

Hakkarili Selçuk Durgun, Antalya'da otelde çalıştığı sırada, İsviçre'den ailesi ile birlikte tatile gelen Chloé Diamant ile tanıştı. Birbirlerine âşık olan gençler, 2 yıllık birlikteliklerinin ardından evlenme kararı aldı. Durgun, Diamant'ın Hakkari kültürünü tanıması için düğünü memleketinde yapmak istedi, gelin de kabul etti. Çift, Yeni Mahalle'de 2 gün 2 gece süren kır düğünü ile hayatlarını birleştirdi. Düğün, yörenin örf ve âdetlerine uygun yapıldı.
Chloé Diamant ile tanışmasını anlatan Selçuk Durgun, "Ben çalışmak için Antalya'daydım, o da tatil için gelmişti. Orada birbirimize âşık olduk. 2 yıllık birlikteliğimizin ardından evlilik kararı aldık. Ailesi bu durumu çok doğal karşıladı. Karşı çıkmadılar, 'Siz nasıl istiyorsanız öyle olsun' dediler" diye konuştu.

Hakkari kültürünü tanıtmak için düğünü memleketinde yapmaya karar verdiğini anlatan Durgun, "Kültürümüzü tanısın diye düğünü Hakkari'de yapmaya karar verdim. Buradaki her şey kendisine çok ilginç geldi. Buradaki insanların çok samimi olduğunu ve çok mutlu olduğunu söyledi. Eşim şu anda İsviçre'de üniversite okuyor. Ondan dolayı Türkiye'de yaşayamıyoruz. Belli bir süre İsviçre'de yaşamayı düşünüyoruz. Eşim okulunu bitirdikten sonra, eğer kabul ederse İstanbul'da yaşamayı düşünüyorum" dedi.

ÇOK MUTLUYUM

Gelin Chloé Diamant ise Hakkarili biriyle evlendiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Hakkari kültürünü çok beğendiğini belirten Diamant, "Burada bulunmaktan çok mutluyum. Her şey bana çok ilginç geldi. Çok mutluyum. Burada herkes çok cana yakın. Hayatım boyunca böyle bir şey görmedim. Çok sevinçliyim" diye konuştu.

Hürriyet

 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
hakkariye gelin giden isvicreli kiz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ağır Giden Yol Alır Hızlı Giden Yolda Kalır Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Amelia Atasözleri ve Deyimler 0 07 Temmuz 2014 14:32
Gelin Başı, Gelin Topuzu, Gelinin Saç Modeli Seçenekleri oneofgirl Evlilik Hazırlıkları 0 29 Ağustos 2013 12:33
Düğün konvoyundaki otomobil gelin arabasına çarptı, gelin yaralandı Angel Haber Arşivi 0 06 Aralık 2008 14:40