![]() |
Cevap: IF'nin hamarat hanımları [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben senın kadar becerıklı hamarat felan degılım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senınkılerın yanında benım lahmacun pek zavallı kaldı ama tadı harıkaydı:d bu ılk bı dıgerıne daha ıyı yaparım ınsallah tabı usenmezsem bu ne ya ugrastırıyo cok:d |
Cevap: IF'nin hamarat hanımları Elips şeklinde yap yerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :D Elinize sağlık afiyet olsun :) |
Cevap: IF'nin hamarat hanımları @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'm ve bana ozel muffin calısmaları sabah sabah gozumu actı [emoji173] [emoji7] [emoji173] Bugun bensiz hupletecekte haftaya birlikte gomecez [emoji23] [emoji23] [emoji23] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: IF'nin hamarat hanımları Kusura bakma @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2gun donemedim keyifsizdim tabikide veririm est. ne zahmeti.Bende netten aldim, 1 su bardağı haşlanmış ve püre edilmiş ıspanak (sadece yapraklarını kullanıyoruz) 1 su bardağı sıvı yağ (diyordu ama 1 parmak eksik koydum ben) 1 su bardağı toz şeker (cok tatli olmasin diyede sekerden yarimi az gecik kattim) 3 yumurta 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Alabildigince un Hazırlanışı Öncelikle yumurtalar ve şeker güzelce çırpılır, diğer malzemeler de sırasıyla eklenir. En son püre halindeki ıspanak da ilave edilerek kek hamuru hazırlanır. 170 derece fırında pişirilir. -- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ellerinize saglik mis super olmuss |
Cevap: IF'nin hamarat hanımları Cok tesekkur ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]... cok basitmis ama leziz gorunuyordu bir kac ufak degisiklikle kaloriside dusurulebilir... cidden makbule gecti, bazi insanlar tarif paylasmazlar, banka kasasinda saklarlar misal benim annem (: yazmasaydiniz da anlardim...incelik gostermissiniz... tabi bunun goz karari melakesi, el lezzeti de vardir eminim, sizin kekiniz baya kabarmisti cunku... |
Cevap: IF'nin hamarat hanımları Rica ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kekim lezzetli oldu o aksam bitti. Yumurtanin sarisi ile beyazini ben her zaman ayri cirpiyorum ama bazi keklerimde tutmamisti o cok kabarma sebebini bende tam bilmiyorum bazen tutuyor bazen tutmuyor.Sunger kek (bilmeyenler icin yumusak kek) yaparken kekim hep kabariyor o ogendigim sunger kek tarifinde yumurta sarisi seker ile beyazi bir tutam tuz ile cirpiliyor.Bende bunu her kekimde yapiyorum elimdeki tarfe gore istersen deneyebilirsin.Yumurtanin sarisini once sekerle cirp ardindan yagi ve diger malzemeleri kat(unu kabartma tozu ile eleyebilirsin).Baska bi kapta da yumurtnin beyazini (tuz katma cunki tarifte tuz yok) kopuklesene kadar (gorunumu ayni krem santinin cirpilmis koyu hali gibi olacak) cirp ve diger karisimina ilave et kasikla karistir kasik metal olmayacak.Birde firina bir kap icerisinde su koy firinin en altina bi yere su kekleri kabartirmis.İnsallah kekin guzel olur simdiden kolay gelsin. :) |
Cevap: IF'nin hamarat hanımları @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'mm dokturuyor [emoji23] [emoji23] [emoji23] bileydim daha once misafiri olma kararı alırdım. Hadi kaldı son 2 [emoji173] [emoji173] [emoji173] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: IF'nin hamarat hanımları |
Cevap: IF'nin hamarat hanımları @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ellerine saglik canim yine döktürmüssün lezzetli gözüküyor birde nescafeli olmasi ilgimi cekti : ) |
Cevap: IF'nin hamarat hanımları Teşekkür ederim canım saol nescafe keke yakıştı. :) |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:56. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk