IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Kasım 2014, 21:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İmmuzinc Kapsül Yan Etkileri




İmmuzinc Kapsül
İlaç Etken Maddesi:
Beta glukan
Ekinezya
Propolis
Mürver
C vitamini
Çinko
İlaç Marka İsmi:
İmmuzinc Kapsül
İmmuzinc Kapsül Nedir?


İmmuzinc Kapsül beta glukan, ekinezya, propolis, mürver, çinko ve C vitamini’nden oluşan bir kapsüldür. İmmuzinc Kapsül bağışıklık sistemini güçlendiren; vücudun enfeksiyonlara ve dış uyaranlara karşı daha dirençli olmasına yardımcı olan bir üründür.

Beta glukan vücut direncini artırarak, bağışıklık sistemini güçlendiren bir etken maddedir. Beta glukan insanlarda gelişen enfeksiyonlara karşı savunmadan sorumlu beyaz kan hücrelerini aktive eder ve beyaz kan hücrelerinin daha etkin savunma yapmasını sağlar.

Ekinezya bağışıklık sistemini uyarır ve enfeksiyona karşı vücut direncinin artmasını sağlar.

Propolis (arı reçinesi); arılar tarafından toplanan ve kovanı istilacı mikroplardan korumak için kaplamada kullandıkları, antibiyotik özelliğe sahip olduğu düşünülen bir reçinedir.

Mürver çiçeği terletici, göğüs yumuşatıcı ve nezleye karşı yararlanılan bir bitkidir.

C vitamini vücut tarafından üretilmeyen ve dışarıdan alınmasına ihtiyaç duyulan bir vitamindir. C vitamini doku onarımı için gereklidir. Ayrıca lipid, protein ve karnitin sentezi; vücudun enfeksiyona karşı dirençli olmasının sağlanması; kan damarlarının bütünlük ve işlevselliğinin korunması ve hücresel solunum C vitamini’ne gereksinim duyulan diğer durumlardır.

Çinko insan vücudunda bulunan pek çok farklı enzimin yapısına katılan ve bağışıklık sisteminde önemli rol oynayan bir mineraldir. Yara iyileşmesinde yavaşlama, cilt yaraları, bağışıklık sisteminde yetmezlik, büyümede gecikme, seksüel olgunlaşmada gecikme, saç dökülmesi, davranış bozuklukları ve gece körlüğü Çinko eksikliğinde görülen klinik belirtilerden bazılarıdır.

İmmuzinc Kapsül aşağıdaki durumlar ile ilgili bir üründür:

bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi.

İmmuzinc Kapsül burada yer almayan diğer tedavi edici amaçlar için de kullanılıyor olabilir.

Bu ilaç hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız.
İmmuzinc Kapsül Hakkında Bilmem Gereken En Önemli Bilgiler Nelerdir?

Bitkisel takviyelerin kullanımı konusunda öncelikle bir sağlık profesyoneline danışmak önemle tavsiye edilir. Ayrıca bitkisel sağlık takviyelerinin kullanımı konusunda uzman pratisyenlerin danışmanlığı ve tedavinin tüm diğer sağlık uzmanlarıyla koordinasyonu dahilinde yürütülmesi büyük yarar sağlayacaktır.

Eğer beta glukan, ekinezya, propolis, mürver, çinko veya C vitamini’ne ya da kapsülün bileşiminde bulunan diğer maddelerden birine alerjiniz varsa, bu ürünü kullanmayınız.

Astım hastalığınız varsa bu ürünü kullanmadan önce doktorunuza bildiriniz. Böyle bir durumda İmmuzinc Kapsül kullanımı sizin için uygun olmayabilir ya da İmmuzinc Kapsül’ü güvenli bir şekilde kullanabilmeniz için bazı doz ayarlamalarına veya özel gözetime ihtiyaç duyabilirsiniz.

Bu ürün ilaç kategorisinde yer almamaktadır.
İmmuzinc Kapsül Kullanmadan Önce Sağlık Uzmanıma Bildirmem Gerekenler Nelerdir?

Eğer beta glukan, ekinezya, propolis, mürver, çinko veya C vitamini’ne ya da kapsülün bileşiminde bulunan diğer maddelerden birine alerjiniz varsa, bu ürünü kullanmayınız.

Herhangi bir alerjiniz (özellikle bitki alerjisi), başka bir rahatsızlığınız veya diğer bitkisel takviye ya da ilaç kullanımı varsa İmmuzinc Kapsül’ü almadan önce doktorunuza veya eczacınıza söyleyiniz. Belirli başka rahatsızlıklarınız da varsa İmmuzinc Kapsül kullanımı önerilmeyebilir.

Astım hastalığınız varsa bu ürünü kullanmadan önce doktorunuza bildiriniz. Böyle bir durumda İmmuzinc Kapsül kullanımı sizin için uygun olmayabilir ya da İmmuzinc Kapsül’ü güvenli bir şekilde kullanabilmeniz için bazı doz ayarlamalarına veya özel gözetime ihtiyaç duyabilirsiniz.
Gebelik ya da Emzirme Döneminde İmmuzinc Kapsül’ü Kullanabilir miyim?

Hamileyseniz veya tedavi sırasında hamile kalma olasılığınız varsa İmmuzinc Kapsül kullanmadan önce doktorunuza bildiriniz. Eğer bebek emziriyorsanız doktorunuza danışmadan bu ürünü kullanmayınız.
İmmuzinc Kapsül’ü Nasıl Kullanmalıyım?

Bitkisel takviyelerin kullanımı konusunda öncelikle bir sağlık profesyoneline danışmak önemle tavsiye edilir. Ayrıca bitkisel sağlık takviyelerinin kullanımı konusunda uzman pratisyenlerin danışmanlığı ve tedavinin tüm diğer sağlık uzmanlarıyla koordinasyonu dahilinde yürütülmesi büyük yarar sağlayacaktır.

İmmuzinc Kapsül’ü tam olarak doktorunuz veya eczacınız tarafından belirtilen şekilde kullanınız. Daha yüksek dozda veya daha uzun süre boyunca kullanmayınız. Reçetenizdeki talimatlara mutlaka uyunuz. Anlamadığınız bir nokta olursa doktorunuza veya eczacınıza danışınız.

İmmuzinc Kapsül’ü bir bardak su ile birlikte, bütün halde alınız. Kapsülü açmayınız, çiğnemeyiniz veya ezmeyiniz.
Bir Doz Almayı Unutursam Ne Olur?

Eğer bir doz almayı unuttuysanız hatırladığınız an bu dozu alınız. Eğer hatırladığınızda bir sonraki dozun vakti yaklaşmışsa almadığınız dozu atlayınız ve kapsüllerinizi planladığınız düzende almaya devam ediniz. Unuttuğunuz doz için ekstra kapsül almayınız.
Fazla Doz Alırsam Ne Olur?

Eğer kapsüllerinizden almanız gerekenden çok daha fazla dozda aldığınızı düşünüyorsanız hemen bir acil servisi arayarak yardım isteyiniz.
İmmuzinc Kapsül Kullanırken Nelerden Kaçınmalıyım?

Doktorunuz veya eczacınız tarafından aksi belirtilmedi ise yiyecek, içecek veya aktiviteler ile ilgili herhangi bir kısıtlama yoktur.
İmmuzinc Kapsül’ün Yan Etkileri

Alerjik reaksiyon belirtileri olan şu sıkıntılardan herhangi bir ya da birkaçına sahipseniz ürünü kullanmayı durdurunuz ve acil sağlık yardımı alınız: ürtiker (kurdeşen); nefes almada zorluk; yüzde, dudaklarda, dil ya da boğazda şişkinlik.

Burada yer alanlar dışında başka yan etkiler de görülebilir. Yan etkiler ile ilgili detaylı tıbbi tavsiyeler için doktorunuza veya eczacınıza danışınız.
İmmuzinc Kapsül ile Etkileşen Diğer İlaçlar Nelerdir?

İmmuzinc Kapsül ile etkileşebilecek farklı ilaçlar olabilir. Doktorunuza kullanmakta olduğunuz bütün reçeteli, reçetesiz ilaçlar ve diğer alternatif tıp metotları hakkında bilgi veriniz. Bunlar vitaminler, mineraller, bitkisel ürünler ya da başka bir hekim tarafından size verilen ilaçlar hakkında olabilir. Hekiminize danışmadan başka bir ilaç kullanmaya başlamayınız.
İmmuzinc Kapsül’ü Hangi Koşullarda Muhafaza Etmeliyim?

İmmuzinc Kapsül’ü oda sıcaklığında; nemden, ışıktan ve sıcaktan uzak olacak şekilde muhafaza ediniz.
İlaç Fiyatı ve Ödeme Bilgileri

Daha Fazla Bilgiye Nereden Ulaşabilirim?

İmmuzinc Kapsül ile ilgili daha fazla bilgi için eczacınıza danışabilirsiniz.

UNUTMAYIN!
İmmuzinc Kapsül ve diğer bütün ilaçları çocukların ulaşamayacakları yerlerde ve ambalajında saklayınız; İmmuzinc Kapsül 'ün asla başkalarıyla paylaşmayınız ve İmmuzinc Kapsül 'ün sadece size uygun görüldüğü şekilde kullanınız.

UYARI! İlaçpedia.com ve içerik sağlayıcıları bu sitede yer alan bilgilerin toplanması ve sunulması konusunda gereken özeni göstermiş ve bu bilgileri güvenilir olduğuna inanılan kaynaklardan edinmiştir. Ancak, ilaçpedia.com ve içerik sağlayıcıları sitede yer alan bilgilerin doğruluğunu garanti etmez. Sitede yer alan bilgiler, hekimlerin, eczacıların, hemşirelerin veya hasta sağlığıyla ilgili diğer sağlık çalışanlarının bilgi, deneyim, yetenek ve kanaatlerinin yerine geçmeyi değil, tamamlamayı amaçlar. Herhangi bir ilaç veya ilaç kombinasyonuyla ilgili uyarı bulunmaması, bu ilaç veya ilaç kombinasyonunun herhangi bir hasta için veya sizin kişisel koşullarınız için güvenli, uygun ve etkili olduğu fikrini doğurmamalıdır. Doktor ve eczacıların direktiflerine mutlaka uyulmalıdır.


__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
etkileri, kapsül, yan, İmmuzinc


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kapsül Desmont Sözlük 0 26 Kasım 2014 17:17
Navoban Kapsül yan Etkileri PySSyCaT İlaçlar ve Yan Etkileri 0 26 Kasım 2014 05:58
Neurontin Kapsül Yan Etkileri PySSyCaT İlaçlar ve Yan Etkileri 0 26 Kasım 2014 05:34
Gabateva Kapsül Desmont İlaçlar ve Yan Etkileri 0 25 Kasım 2014 15:35
Raliks Kapsül Yan Etkileri PySSyCaT İlaçlar ve Yan Etkileri 0 23 Kasım 2014 23:33