IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Eylül 2011, 22:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Parodontax Fluoride




Parodontax Fluoride
Medikal Diş Macunu
Dişeti Uzmanı Parodontax





Dişeti hastalıkları, yapılan bilimsel araştırmalarda dünya nüfusunun %80-90’ını etkileyen önemli bir sorundur. Tüm vücudu olumsuz yönde etkileyebilecek bu hastalığın önlenmesinde ağız hijyeni ve bakımı son derece önem kazanmaktadır. PARODONTAX, dişeti hastalıklarındaki etkinliği ve güvenilirliği klinik deneylere kanıtlanmış, bu hastalıklara karşı etkin koruma sağlayan ilk ve tek medikal diş macunudur.

Parodontax etkisini doğadan almıştır.
Tamamen bitkisel ve sodyum bikarbonattan oluşan Parodontax diş macununun dişeti kanamasını azalttığı klinik olarak ispatlanmıştır.

Parodontax’ın içeriğindeki nane, papatya, mira, ratanya, ekinase ve adaçayı bitkileri antibakteriyel olup, mira kanamayı durdurur, ratanya doku büzücü etkilidir, papatya yaraların iyileşmesini sağlar, ekinase vücudun doğal savunma mekanizmasını güçlendirir ve nane nefesi tazeler, ağız kokusunu giderir.

Parodontax’ın içeriğinde bulunan yüksek miktarda sodyum bikarbonat dişleri beyazlatır, dişin üzerindeki kahve, çay, nikotin lekelerini aşındırmadan giderir.

Parodontax tadıyla da farklı! Parodontax diş macunu, tuzlu tadını içerdiği sodyum bikarbonattan, keskin tadını ise bitki özlerinden almaktadır. İlk kullanımlarda alışılmışın dışındaki tadı ile dikkat çeken Parodontax, ağızdaki zararlı bakterilerin kesinlikle hoşlanmadığı bir üründür. Damak zevkinden çok ağız sağlığını ön planda tutan Parodontax diş macunu, ayrıca içerdiği sodyum bikarbonat sayesinde köpük oluşumunu da engeller. Sanıldığının aksine bol köpük, etken maddenin diş yüzeyinde kalma süresini azaltarak olumsuz bir etki yaratır

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
fluoride, parodontax


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık