IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By sahino

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Kasım 2011, 03:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ilaçlamanin önemi




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Farelerin en çok cek maddesinin nol olduğu ambar, değirmen, kümes gibi yerlerde bulundukları, iç alanlarda taban ve pervaz araları, her türlü duvar delikleri, olukları, dış alanlarda ise çöplük kenarları, toprak yığınları su su kanallarında barındıkları dikkate alınmalıdır. Kurulacak yem istasyonları hedef dışı yaban ve evcil canlıların ulaşamayacağı; fare ve sıçanların hareket ve saklanma yerlerine yakın şekilde; söz konusu canlıların hızlı bir şekilde hareket edicekleri ve kısa sürede saklanma ihtiyacı duyacakları göz önüne alınarak; gürültüsüz ve sakin yerlere yerleştirilmelidir.
Yemler çevre şartlarından etkilenmeyecek şekilde kap ve kutulara konulmalı; kesinlikle insan eline maruz bırakılmamalıdır. Bu amaç için özel imal edilmiş kapaklı ve kilitli fare ve sıçan yem [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]istasyonları tercih edilmelidir. İstasyon kap ve kutular üzerine "DİKKAT FARE ZEHİRLİDİR!" uyarıcı yazı yazılmalıdır. Kullanılacak fare zehirinin formülasyon mücadele ortamının ve farelerin beslenme özelliklerine uygun olarak seçilmelidir. Örneğin; kanalizasyon; rutubetli ve ıslak ortamlarda tercih edilecek formülasyon tipi mum bloklarıdır. Yem istasyonları belli aralıklarla yerleştirilmelidir. 7-10 günde bir kontrol edilerek azalan yemler takviye edilmelidir. Hiç dokunulmamış istasyonların yerleri değiştirilmeli veya azalan yemlere ilave edilmelidir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ilaçlama , [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]çeşitleri, ilaçlama şekilleri, haşere, haşere türleri, böcek, böcek türleri, fare ilaçlama, haşere ilaçlama, böcek [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], kemirgenler, ev ve işyeri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]için nasıl [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yapıldığı nerelere ilaçlama yapıldığı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yaptıracağınız firmadan neler isteyeceğiniz hakkında bilgiler edinebilirsiniz.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ilaçlamanin, Önemi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çinkonun Önemi Sim Vitaminler 1 14 Mart 2013 14:39
Dilimizin önemi! Aragorn Türkçe 5 24 Ocak 2011 14:56
sadakatın önemi MasteR06 Genel İslami Konular 0 14 Aralık 2010 22:45
Ne önemi var ???? Candy Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 14 Eylül 2010 17:57
Ailenin Önemi YapraK Aile Evlilik ve Çocuklar 0 20 Şubat 2010 15:47