IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   İlaçlar ve Yan Etkileri (https://www.ircforumlari.net/ilaclar-ve-yan-etkileri/)
-   -   Seroquel Film Tablet (https://www.ircforumlari.net/ilaclar-ve-yan-etkileri/674202-seroquel-film-tablet.html)

Desmont 22 Ocak 2015 19:53

Seroquel Film Tablet
 
İlaç Etken Maddesi: Ketiapin fumarat
İlaç Marka İsmi: Seroquel Film Tablet
Bilgi: Seroquel Film Tablet 25 mg; her bir tablet etken madde olarak 25 mg Ketiapin baza eşdeğer 28,78 mg Ketiapin fumarat içerir. Seroquel Film Tablet 100 mg; her bir tablet etken madde olarak 100 mg Ketiapin baza eşdeğer 115,13 mg Ketiapin fumarat içerir. Seroquel Film Tablet 200 mg; her bir tablet etken madde olarak 200 mg Ketiapin baza eşdeğer 230,26 mg Ketiapin fumarat içerir. Seroquel Film Tablet 300 mg; her bir tablet etken madde olarak 300 mg Ketiapin baza eşdeğer 345,39 mg Ketiapin fumarat içerir.

Ketiapin Nedir ve Ne İçin Kullanılır?

Ketiapin birtakım ruhsal bozuklukların düzeltilmesine yardımcı (antipsikotik) bir ilaçtır. Ketiapin beyindeki bazı kimyasalların etkilerini değiştirerek çalışır.

Ketiapin aşağıdaki durumlar ile ilgili bir ilaçtır:

gerçeklerden uzaklaşma, kendini yalnız hissetme, dış dünya ile ilişkiyi kesme, garip ve korkutan düşüncelere sahip olma, halüsinasyonlar görme, zihin karışıklığı ve zihinsel yeteneklerin kaybı şeklindeki duygu ve düşüncelerin görüldüğü ruhsal bozukluk hali (şizofreni);
kimi zaman kendini oldukça uyarılmış, heyecanlı hissetme, normalden daha az uyuma, daha konuşkan ve olağandışı gergin olma; kimi zaman ise depresyon dönemleri yaşama, karamsarlık, suçluluk, enerji kaybı, iştah azalması, uykusuzluk hissetme yönündeki duygudurum bozukluklarının görüldüğü psikiyatrik rahatsızlık [bipolar bozukluk (manik depresif bozukluk)].


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net