IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   İllegal Faaliyetler (https://www.ircforumlari.net/illegal-faaliyetler/)
-   -   Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği (https://www.ircforumlari.net/illegal-faaliyetler/799387-sohbetdesincom-reklam-terbiyesizligi.html)

EypiO 22 Temmuz 2018 23:41

Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği
 
Merhabalar, Uzun Zamandır Yoktum Zaman'ında Bizden Bir Kaç Admın Sohbetdesin.com'a geçti, Amenna ama her Allah'ın günü reklamla başladı ve halen reklam devam ediyor, böyle şeylerin olmamasını temenni ediyorum Kerem bey'ede yazdık, kımsenın Ilgılendıgı yok Dark ıle konustuk ama halende devam ediyor böyle şeylerin olmaması dileğim ile..


Resim : http://hizliresim.com/NDOEaX


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ocean 23 Temmuz 2018 00:01

Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği
 
ben hayatımda böyle terbiyesizlik görmedim. rezalet, kepaze, rezil !

Siyahizm 23 Temmuz 2018 00:05

Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği
 
sadece gülüyorum aklınızla bir yerlere gelin yoksa onun bunun userleri çalmaya kalkmayın ;) :P

EsiLa 23 Temmuz 2018 09:44

Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği
 
Sohbetdesin.com sahibi olan unye (Kerem) cok saygılı ve dürüst birisidir. Bole bi durumdan bile haberi yokdur kesin kendini bilmez hadsiz birisinin işidir. Karalamaya calışmayın adamın usere bile ihtiyacı yok.
Ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yani sametcim ben seni bir kac kez yakaladım sende bunu biliyorsn susucam susucam diyorum ama sende bu konularda az degilsin hani



Dip not : sohbetdesin.comla hic bi alakam yoktur.

Ocean 23 Temmuz 2018 10:16

Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği
 
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cığım ne diyorsa altına imzamı atarım.

Pentagram 23 Temmuz 2018 12:29

Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği
 
Vurdu gol oldu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nediyorsa doğrudur :)

Kerem konu ile en kisa surede ilgilenir bu sekilde olan adamlari barındırmaz.

EypiO 23 Temmuz 2018 12:37

Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği
 
Reklam Bizde Olmaz Öle Diyorsun Madem Kötü Esnafım Selam Vermicen. SiLa

EsiLa 23 Temmuz 2018 12:42

Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği
 
Alıntı:

BaSKaN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041968713)
Reklam Bizde Olmaz Öle Diyorsun Madem Kötü Esnafım Selam Vermicen. SiLa

Samet kurban olam yapma bana bunlarla gelmeyin ya sende biliyorsn yuzune soledim daha gecen hafta yakaladim seni bi kac yerde iftira atmam allah korkum var benim neyse susuyorum polemiğe girmicem sizinle selam allahındır. İster alırsın ister almazsın.

EypiO 23 Temmuz 2018 13:48

Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği
 
Bizi Bilen Bilir Bilmeyen de Kendi Gibi Bilir Ben Gorusumu Bildirdim Madem Ole Birşey Varsa At Buraya KeyifLi İfLer.

vioLeta 23 Temmuz 2018 17:34

Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği
 
Sohbetdesin deki çoğu kişiyi tanır bilirim. Ve hiç birisi ne bu tarz reklam yapacak ne de yaptıracak kişilerdir. EsiLa ya katılıyorum, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (unye) uzun zamandır tanırım ve bende bu olaydan şahsinin haberinin olduğunu zannetmiyorum. Ne kendisi ne de ekibinde barındırdığı kişiler böyle reklamlara müsade etmez. Kısa süre içerisinde de gerekli işlemleri yapacaklarına eminim.


Ama şu varki bunları yapan şahıslar 2 platformu birbirine düşürmeye çalışıyor olabilir. Yazık gerçekten. Hangi senelerde kaldı böyle reklamlar ..

Kerem 23 Temmuz 2018 18:52

Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği
 
Şimdi yazacağim ilk ve son yorum olacaktir bu konu için ilk önce @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim ; Şimdi sana gelelim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] efendi ben yillardir irc icindeyim hani sen bazilar sunucularda gorev alamazken ben yönetimler kurdum.Beni bilen bilir bilmeyende ögrenir örnek alir ircforumlardaki konularinda feyz alip departman olusturan insanlar var.Şimdi iki print alip konu açmişsın güzel kardeşim bu konuya nasil onay veriliyor bilmiyorum elinde ben,bizim departmanimda yaptigina dair bir kanit goremiyorum yani bunu sen bile kendine kendine yapmişta olabilirsin.
Galiba yorumlarada bakilirsa konu elinde patlamiş gibi birazda.Hadi Kolay Gelsin Kardeşim.Daha Uzatmayim Mobilden Yaziyorum Zaten.

qkhN 23 Temmuz 2018 19:09

Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği
 
Şimdi demissin ya reklam atıyorlar vs @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bizim sunucumuzun peşini bırak artık be kardeşim bıktık biz senden pisliklerini al ve git buda attıgın son iftira olsun selametle..
Acizler şikayet eder , Liderler idare eder.
~ ReaL

AlpereN 23 Temmuz 2018 19:31

Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği
 
Öncelikle Sohbetdesin ailesi olarak reklam terbiyesizliği cümlesi için yazan arkadaşı kınıyorum.Sohbetdesin kesinlikle yönetim olarak emek hırsızlığına karşı bur platformdur.Sohbetdesine yapılan reklamlardan sonra kanalda kullanıcıların biz gidip reklam atılan sunucuya ziyarette bulinalım gibi yaklaşımlarina yönetim olarak kesinlikle o seviyelere inmek yakışmaz diyen bir ekiptir.
Belliki yazıyı yazanlar ya hic tanımıyirlar Sohbetdesin'i yada burdaki sansasyon ile emek hırsızlığı yapmaya çalışıyorlar.
Arkadaşlar suçlamada bulunmadan önce birkez girip bakıp inceleyerek yazarsak kimse zan altında kalmaz ve haksızlık yapılmamış olunur.

EypiO 23 Temmuz 2018 20:07

Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği
 
Öncelikle, Kerem ( Unye ) Sen Yönetim Kursan Ne, Kurmasan Ne Yorumdada Yazdımki, Kerem Yoktur Diye Öncelik İnsanlık Olsun Dün Akşam Belirttim Ve Zline Atıldı Tekrar Söylüyorum Sen Yada Başkası Demiyorum Ama Paso Olunca Buraya Atma Gereği Duydum IRC Ortamında Sanal - Real İlişkisini Karıştırıp Sanalda Süper Kahraman Moduna Gırmeye Gerek Yok Bızdende Gelirse IP Tara Vb Yapılır Gerekilen Söylenir, Burada Kımse Kımsenın Emek Hakkına Gırmesıne Gerek Yok Tekrar Söylüyorum Herkez Kendi Çabasıyla Gelsin Bir Yerlere Keyıflı IFLER.

AspendiX 23 Temmuz 2018 20:24

Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği
 
Vay Anasına Konuda Ne Ekşın Varmıl Ben Bilem Geldim..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İle Çook Eskidir. Arkadaşlıgımız 2005-2009 Lara Dayanr

Kesinlikle Reklam İle Uzaktan Yakından Alası Olmayan Birisidir.

Samet E Gelince
Sametide Tanırım Ama Ona Garanti Veremem En SOn BAna Attıgı Sohbetburada Sitesinde KAzıktan SOnra.
Agzından Dogru Laflar Cıkcagına İhtimal Vermiyorum

İnsanda KArakter Olmalı Şart

MaviBereLi 24 Temmuz 2018 01:54

Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği
 
Degerli Arkadaslar. Bir rekLam olayi Var dogrudur. Bunu Samet Yani Baskan Bana geldi Ve soyledi. DarK reklam atiyorsunuz diye Ve ben kendisinden İp istedim. direk sorgusuz sualsiz. O ipe zline attim ve oyle bir ipin Olmagini Kendisine gosterdim kendisi dogal olarak inanmadi iptarama istedi ve iptarama da yaptim Onuda gosterdim. Bana kalkmis. Yok Benim Operim sana geldi. O operin bilmem sorunu var cart var cuurt var diye Camur atmaya basladi. Ve ben reklam konusunda. Kendisine. reklam eden kisi Hakkında. Kotu bir sekilde. Argo cumle kurdum Bunuda Kendisi Biliyor gordude Ondan sonra Ben kendisine Zline attim. Bizim Son zamanlarda Sitemizde Güzel bir Web calismasi Yapilmakdadir. Hic Gerek Yokdur reklam atmaya Zaten Sunucumuzda User Sayımız Oldukca Vardir Ama Bu emekle Yapilan Bir calismalardir. Oyle User Calmala degildir. Bu Su Anda Sadece Sohbetdesin.Com Atılan Yanlıs Bir iftiradir. Sadece Atan Sahış Yapmis Oldugu Terbiyesizlikdir. Burda Yorum atmissin Siyahizm Sen ne biliyorsun Ne konusuyorsun O kadar zaman yanımızda gore aldin. Bir kere Olsun gordunmu Bizim reklam attigimizi UstYonetimde bulundun Hic gordunmu Reklam soz Konusu Oldugunu Hemn Sunucudan Ayrilinca Oda kendi isteginle Ayrıldın Biz bile Gondermedik Seni Simdi Bunlari diyorsun.. Sana Yakıstıgı Gibi Davranaya devam et. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]







Sunucu Sahibi. : DarK

Siyahizm 24 Temmuz 2018 02:33

Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği
 
suan bu konu benim bilip yada bilmemem değildir herkese açıktır tabiki eleştiri yapacağız @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Biz Kimin Ne oldugunu Biliyoruz Fazla Uzatmayacağım Keyifli İfler.

isyankar 24 Temmuz 2018 03:50

Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği
 
Evet Evet Kimin Ne Ballı Oldugunu Biliyoruz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 nizde Rahat Olun.

EypiO 24 Temmuz 2018 18:34

Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği
 
Evet SevgiLi AspendiX Samet E Gelince
Sametide Tanırım Ama Ona Garanti Veremem En SOn BAna Attıgı Sohbetburada Sitesinde KAzıktan SOnra.
Agzından Dogru Laflar Cıkcagına İhtimal Vermiyorum

İnsanda KArakter Olmalı Şart Demissin SohbetBurada ile Bir Ortaklaşma Vb. Olacaktı O Vakitler Adamların Ardından Konuşup Admın Olman O Adam Sana Dostum Derken Sen Arkasından Laf Saydığın Icın O Adam'a Kopya ETMIŞTIM Özel Mesele ile IRC Arasındakı Meseleleri Böyle GURUPLAŞMA Halınde Söz'e getirip Insan Kotulemeyın Ana'nıza Bacınıza Sövmedim Herkezın Ailesi Var Kişisel Sebep'ten Ötürü Burda Karalama Yapman Benım KaraktersizLiğim DeğiL Senın Karaktersızlığındır SON Olarak Sohbetdesin.Com Kerem'dır Diğeridir Kişisel Şahsi Problem'ım Yoktur Sadece Dile Getirdim Kımse Araya Fitnelikmi Sokuyorlar Bilemem Geldım Atıldım Böyle Insanların Emeğine Çamur Atmayın Ayıptır, Buda SON Yorumum'dur Kım Napıyor, Kendısı Bılır Millet'e Yaranmak Icın'de Böyle Yapmayın Ayıptır, Kimine Göre Lamer Kimine Göre Adam Adam'ına Göre Adam'ız ( Samet )
Hayırlı IFLER.

IHeRCaiI 24 Temmuz 2018 23:45

Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği
 
Hep Ayni Reklam Yaparlar Sonradan Derler Bu kişi Yapmaz o kiş Tanimam Etmem belkide Yapmamiştir En azindan bi ozur diler konu kapanir uzatmaya gerek yok bence Ortalikta biri dolaniyor insanlari birbirine düşman etmektedir Reklamla gidecek Userin Kimseye Faydasi yoktur

AspendiX 24 Temmuz 2018 23:50

Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği
 
ÇOk Aktif OLdu Bu Konu Sitelerde iyi Reklam kastı Forumda MAsallah

DarkLove 25 Temmuz 2018 00:03

Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği
 
Öncelikle Selamun Aleyküm bu konulara pek yazmayı sevmiyorum lakin iki degerli insanın birbiri ile yasadıgı polemige kayıtsız kalamazdım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'i uzun yıllardır tanırım ve boyle bir olaya karısacagını pek düsünmüyorum ve sanmıyorum.Lakin hatalar olabilirmi tabiki olabilir bir kasada ki meyvenin hepsi saglam olacak diye bir sey yok.Varsa bir problem @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] illaki çözer ve çözeceginede inanıyorum.birbirinize biraz daha anlayıslı olmanızı rica ediyorum iki tarafta büyüme yolunda hızlı adımlarla ilerliyor iki tarafada basarılar dilerim en kısa sürede çürük meyveyi bulup dısarı atmanız temennilerimle iyi if ler.

MaviBereLi 26 Temmuz 2018 14:52

Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği
 
Alıntı:

IHeRCaiI Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041969099)
Hep Ayni Reklam Yaparlar Sonradan Derler Bu kişi Yapmaz o kiş Tanimam Etmem belkide Yapmamiştir En azindan bi ozur diler konu kapanir uzatmaya gerek yok bence Ortalikta biri dolaniyor insanlari birbirine düşman etmektedir Reklamla gidecek Userin Kimseye Faydasi yoktur




Ozur dilencekse. O sekilde. itimat edipde ozur beklenmez. Kalkipda. Sohbetdesin.com Hakkında Terbiyesizce. Cumle kullanirsa Gelir Kendisi Ben bir Hata baslık ettim Ozur dilerim der. Bende Ozur dilerim. Hem Hakaret edicek ? Hem olmayan bisey icin Fitlenik edilcek ? Hemde Kalkip Ozurmu dilencek. ? Mantıkli Bisey yaz hercai. mantıkli... yoksa Yorum atma. bos bos..

AlpereN 27 Temmuz 2018 02:03

Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği
 
Bence düşüncesizce gündemde kalınabilmek için açılan bir konuydu.Olumsuz mesaj atan arkadaşlarda biliyordurki 10 senenin üzerinde İRC hayatı olan kişıler eleştiriliyor(DarK,Kerem).Bu kişıler herkezden iyi bilirler taşıma su ile değirmen dönmeyeceğini.Buşekilde getirilen user (kullanıcı) çok kısa zamanda giderler.

Özür dileme konusuna gelince tüm Sohbetdesin ailesinin yaptığı öne sürülen terbiyesizlik için konuyu açan ve onay verenler olmalıdır.150 kişilik bir platforma terbiyesiz demekte dedirtmekte hata ve terbiyesizlik okduğunu düşünüyorum.

Şahsi bir sorun için okadar kişi zan altında bırakılmamalı diye düşünüyorum

EypiO 08 Ağustos 2018 12:23

Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği
 
Merhabalar, Öncelikle Lafım DarK Gıbı Aile Kültürü Almamış, Aciz Kişiliğedir, Hem Bizim Oradakilerden Skype toplatıp Hemde Kanalın ortasında Anne Bacı Küfür Eden Aciz Zihniyeti Görelim 3-5 User İçin ANNE 'ye küfür EDENE ADAM Denmez Reklam'a ıhtıyacımızmı var YAZIK ..
Resim : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

MaviBereLi 08 Ağustos 2018 13:46

Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği
 
Arkadaslar. Bu Konu Baya Baya Gerginlesmeye Basladi. Reklam diye birsey Soz Konusu degildir. Evet dogrudur Aslada inkar edicek degilimdir. Samet Olucak sahis diyorum. Sunucusuna girdim Ve o Yaziyi Ben yazdim. Bu dogrudur inkarda etmem. Ama. Gelip Benim Sunucuma. Ozele Yaman arkadasin Senin ne isin vargel benim oraya burda iş olmaz beni tanidinmi ben samet demesi reklam degil dimi . Bu arkadasi cagirmis oluyor dimi. Biz Gine reklam atmiyoruz Samet kendisi bizzat gelip reklam atiyor. Ve ipleride vericem. Ben yalan soyluyorsam. Burdaki adminler. ipden samet olup olmadigini tahmin ederler. elbet. Sonucda Bizde forumcuyuz.. Oncelıklle 1 resim. samet sunucuya gelip Dengesizce. Yazdigi yazidir..








[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]




Buda Hemen yazidan sonra Yapmis Oldugu Saldiri tabiki Sametin herkezbilir. Nasıl Saldiri edip Lamerlik ettigini. Bunu Soylemem Gerek yok.

VAROŞ Samet

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]






Ve hemen sonra yapilan saldiri. allah korusu varsa dogru soyler ama Yalan soylemek adettir. sametde. Ben bisey Yapmissam.. Yapmisimdir. inkar edicek degilimdir. Bu Konu Benim icin Burda kapanmisdir. Birdaha asla. Hic bir sekilde. Konuya Mudale edilmicekdir. Benim DENGESİZLERLE. USTUME ATAN İFTİRALA. VE ACIZLERLE İSİM YOKDUR.. BU SOZUM BUYUGU SAMET DİR..


Samet Ferhat nickle gelip Reklam attigi Nick : *** Notice -- Client connecting on port 7012: ferhat (SdesiN@88.230.25.165) [clients] Mersin



Buda Mobil Olarak girdigi Nickdir. ** Notice -- Client exiting: Guest337120088 (mobil@37.154.79.134) [Z:lined Kayseri



İYİ İFLER.

CoLoNeL 08 Ağustos 2018 15:30

Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği
 
RekLam Mevuzu Cozulup Kapandıda IkıLı ucLu TartısmaLara Gırmeye BasLamısLar Sende Yapıyosun Oda Yapıyo dıye SekıLLer Konuyla Alakası Yok YazıLanLarın Garıp Bırıde DestekLıyo Sen Yapıyosun O Yapmaz Dıye Sen Kendıne Bakıyormusun Hic

EypiO 08 Ağustos 2018 16:45

Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği
 
VAROŞ Yazmış Kendı ADNAN OKTAR TORUNU Olduğu Icın :) Kendını Goruyorsun, Anaya Kufur Edecek Kadar Acizsin Once Sunucuma GELİP'De YAZIK YAZIK MADEM Çok istiordun Bızım ordakı Kısılerı Adam gıbı Lınk Yapıp Yanımızda takılsaydın Anne Katarak Kufur etmeler Vs.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net