IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   İngilizce (https://www.ircforumlari.net/ingilizce/)
-   -   İngilizce Öğreten Siteler, İngilizce Öğreten Youtube Adresleri (https://www.ircforumlari.net/ingilizce/940377-ingilizce-ogreten-siteler-ingilizce-ogreten-youtube-adresleri.html)

Sarya 16 Ekim 2021 01:32

İngilizce Öğreten Siteler, İngilizce Öğreten Youtube Adresleri
 
British Council LearnEnglish : British Council’in resmi youtube kanalıdır. Hazırlanan videolar çok profesyonel ve konular günlük hayata atıfta bulunan senaryolar üzerinde işlenmiş.

Anglo-Link : Dinleme, kelime öğrenme, deyimler gibi birbirinden farklı kısa ve çeşitli videolar içeren konular var. İngilizceyi tüm yönleriyle öğrenmek için ideal.

JenniferESL : Bu kanalda İngilizce öğrenmeye başlayınca sanki yardımsever bir akıl hocasından ders alıyormuş gibi hissedeceksiniz. Çocuğuna anlatır gibi anlatıyor.

Rachel's English : Rachel Amerikan Telafuzu konusunda bilgili. Klasik müzik geçmişi var birikimlerini derslerde öğrencilerine aktarıyor. Eğer İngilizce aksanınızı geliştirmek ve bir Amerikalı gibi konuşmak istiyorsanız kanala abone olmanızı tavsiye ederim.

EnglishLesson4U : 8 farklı hocanın birleşip kurduğu bir site. Eğlenceli, pratik ve bilgilendirici Online İngilizce dersler.

Lets Talk : Aksan geliştirme, doğru gramer kullanımı, deyimler ve kelime haznesi derslerine odaklanmış Hindistan merkezli bir kanal. İngilizce öğrenmek isteyen herkes için ücretsiz bir kaynak.

ESL and Popular Culture : İngiltere merkezli İngilizce online eğitim kanalı , İngilizce konuşma geliştirme, İngilizce okuma ve dinleme alanlarında basit dersler sağlamakta. Diğer kanallar ekran karşısında hocaların anlattığı derslere odaklanırken, Bu kanal ses, slayt ve animasyonu tercih ediyor.

KidsTV123 : Bu lezzetli videolar renkli grafikler ve çocuk şarkılarıyla İngilizce ses kullanımına tonlamaya odaklanmış bir site. Uzun derslerin ardından kendinizi bu şarkıları mırıldanırken bulabilirsiniz.

Learn English : Yeni başlayanlar için harika bir kaynak Online İngilizce dersler, altyazı, grafik ve zevkli görsellerle dolu.

Speak English With Steve Ford : Bu kanal içerik bakımından çok zengin. Eğer TOEFL sınavına, iş İngilizcesine ya da konuşma yeteneklerini geliştirmek istiyorsanız Steve Ford’Un çekici videoları tam size göre.

ELS Basic : Yeni ingilizce Kelimeler öğrenmek için harika bir kaynak.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:59.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net