IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Aralık 2011, 16:37   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Microsoft FilmClub'u hizmete sokuyor!




Microsoft, yüksek görüntü kalitesi ile kesintisiz bir şekilde film, dizi ve belgesel izleme keyfi sunan Türkiye’nin en zengin eğlence arşivi FilmClub’ı Windows Media Center üzerinden tüm internet kullanıcılarının hizmetine sunuyor.

Microsoft, tüketicilerin hayatını kolaylaştırmak için gerçekleştirdiği işbirlikleri ile yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor. Microsoft Türkiye ve FilmClub işbirliği ile Türkiye’nin en zengin eğlence arşivi internet kullanıcılarının hizmetine açıldı. FilmClub ile yapılan işbirliği sayesinde internet kullanıcıları Windows’un dijital medyalar için eşsiz esneklik ve seçenek sunan ortam oynatıcı programı Windows Media Center üzerinden istediği an, istediği yerden seçtiği dizi, belgesel ve filmleri izleyebilecek.

FilmClub, Windows Media Center’ın sunduğu yenilikçi teknoloji sayesinde içerikleri indirmeyi beklemeden yüksek görüntü kalitesiyle kesintisiz şekilde izleyebilme keyfi sunuyor. Yerli ve yabancı filmler, fenomen haline gelmiş diziler ve eğitici belgesellerin yanı sıra FilmClub’da çocuklar için eğlenceli çizgi filmler ve gençlerin çok sevdiği anime ve mangalar da yer alıyor.

Microsoft Türkiye’nin tüketicilerin hayatını kolaylaştırmak ve daha eğlenceli hale getirmek için de farklı işbirlikleri gerçekleştirdiğine dikkat çeken Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çağan, “Microsoft, sunduğu yenilikçi teknolojileri ile tüketicilerin yeni ve önde olmalarını sağlıyor. Ailemiz ve tüm sevdiklerimiz ile geçirdiğimiz zamanın daha keyifli hale gelmesi için Microsoft, yazılımlarını sürekli güncelliyor ve yeniliyor. Diğer yandan, Microsoft’un çözüm geliştirmeye olan açık yaklaşımı, sunduğu güçlü altyapısı ve geniş ekosistemi, farklı teknoloji ve şirketleri biraraya getirerek yenilikçi çözümler geliştirmede fark yaratıyor. FilmClub ile yaptığımız işbirliği bunun en güzel örneklerinden biri. ” diye konuştu.

Microsoft ile böyle bir işbirliğine gerçekleştirmiş olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirten FilmClub Kurucularından Murat Saygı , “Türkiye’nin en zengin eğlence arşivi olan FilmClub’ı internet kullanıcılarına ilk olarak Microsoft platformları üzerinden sunabiliyor olmak bizim için büyük bir ayrıcalık. Microsoft yenilikçi teknolojilerin yanı sıra geliştirilebilir ve uyumlu altyapısı sayesinde biz iş ortaklarına geniş kitlelere kolayca erişebilecek fark yaratan çözümler sunuyor. FilmClub’ta içerikler Microsoft Smooth Stream teknolojisi sayesinde özel olarak işleniyor, Dijital Görüntü Şifrelemesi ile korunarak izleyicilere ulaştırılıyor. Bu sayede özel olarak geliştirilen görüntü kodlayıcılar sayesinde düşük hızlarda bile seyir keyfi bozulmadan film izlemek mümkün oluyor.” dedi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
filmclubu, hizmete, microsoft, sokuyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Van'daki kuşlar uçuşları tehlikeye sokuyor Chelt Havacılık Haberleri 0 16 Şubat 2011 10:06
Facebook Bunalıma Sokuyor! Spy Arama Motorları Haberleri 4 06 Eylül 2010 16:56
Scriptten Girişte 2 Clone Daha Sokuyor Lord_FSohbet mIRC Scripting Sorunları 9 04 Nisan 2010 23:16