IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Ocak 2012, 16:12   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Lokum tadında internet!




Türk Telekom, ev ve iş telefonu kullanıcısı olup internet hizmetinden faydalanmayan müşterilerini internetle tanıştıracağı, devrim niteliği taşıyan Lokum hizmetini sundu.

Türk Telekom müşterileri, Lokum hizmeti kapsamında ücretsiz internet bağlantısı ve modemin yanı sıra dopdolu içerik sunan Lokum internet sitesinden ücretsiz olarak faydalanabilecek, ihtiyaç duyduklarında saatlik ve günlük internet paketlerini ekonomik fiyatlara satın alabilecekler.

Türk Telekom tarafından ev ve iş telefonu kullanıcılarına sunulan tadımlık internet hizmeti Lokum, Türk Telekom CEO’su K. Gökhan Bozkurt, Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan ve Türk Telekom Satış Başkanı Celalettin Dinçer’in katılımıyla gerçekleşen bir toplantıda tanıtıldı.

Toplantıda konuşan Türk Telekom CEO’su K. Gökhan Bozkurt, ”Çalışmalarımızı içinde var olduğumuz topluma hizmet etmek ve değer katmak amacıyla yürütüyoruz. Türkiye’nin bilgi toplumuna dönüşümüne destek olma vizyonumuz doğrultusunda pazarı genişleteceğine ve ülkemizdeki internet kullanımını artıracağına inandığımız devrim niteliği taşıyan bir hizmeti başlatmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Lokum adını verdiğimiz yeni hizmetimizle 6 yıl aradan sonra perakende internet pazarına kuvvetli bir giriş yapıyoruz” dedi.

Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, “Türk Telekom olarak amacımız müşteri odaklı, bütünleşmiş iletişim çözümleri sağlayarak her zaman ve her yerde müşterilerimize hızlı, kaliteli, ekonomik hizmetler sunmak. Lokum hizmetimiz de tam olarak bu amaç doğrultusunda geliştirilmiş, müşteri odaklı, kolay erişimi olan ve avantajlı bir hizmet olma özelliğini taşıyor” dedi.

Bilgi çağını yaşadığımız bu dönemde internet kullanımını yaygınlaştırmanın bilgi toplumuna geçişte büyük önem taşıdığını vurgulayan Türk Telekom Satış Başkanı Celalettin Dinçer ise, “Bu noktada Türk Telekom olarak bize büyük bir görev düşüyor. Sahip olduğumuz teknoloji ve altyapı sayesinde interneti bugün Türkiye’nin her noktasına ulaştırmış durumdayız. 81 ilde, sayısı 1600’ü aşkın Türk Telekom ofisi ve bayimizle internetten faydalanmak isteyen herkesi Lokum hizmetimizle tanıştıracağız” şeklinde konuştu.

Lokum Nedir?
Lokum, ev ve iş telefonu kullanıcısı olup da internet hizmetinden yararlanmayanların faydalanabileceği bir hizmet. Hizmetten faydalanmak isteyenlerin telefon hatları ücretsiz olarak internet bağlantısına hazır hale getiriliyor. İnternete girmek için gereken tak çalıştır kablosuz modem ücretsiz olarak temin ediliyor. Kullanıcılar herhangi bir taahhüt, sözleşme ya da ücret talep edilmeden internet hizmetinden faydalanmaya hazır hale getiriliyor. Haber, spor, magazin, kadın ve aile, finans, eğlence, fırsat ve indirim gibi farklı kategorilerde birçok bilgi ve haberin yer aldığı Lokum sitesi ücretsiz olarak kullanıma sunuluyor. İhtiyaç duyduğunda internet hizmeti satın almak isteyenler saatlik 1 TL ve günlük 2 TL fiyatla 1 Mbps hız ile internetten faydalanabiliyor. Kalan süre bilgilendirmesi, paket bitince otomatik kapanma gibi özellikleri sayesinde kontrollü kullanım imkânı sunan Lokum hizmetinde kullanılan kadar ücret müşterinin telefon faturasına yansıtılıyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
internet, lokum, tadında


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Iki lokum GÜLL Fıkra 10 12 Aralık 2010 22:40
Aşk Tadında Sevdim by_C3zA Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 01 Mart 2010 11:40
Lokum Kek YapraK Kek Tarifleri 0 26 Eylül 2009 18:30