IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   İnternet Dünyasından Haberler (https://www.ircforumlari.net/internet-dunyasindan-haberler/)
-   -   Y o u T u b e'un iPad Uygulaması Çıktı (https://www.ircforumlari.net/internet-dunyasindan-haberler/515845-y-o-u-t-u-b-eun-ipad-uygulamasi-cikti.html)

Zen 05 Aralık 2012 14:55

Y o u T u b e'un iPad Uygulaması Çıktı
 
iOS 6 ile silinen ------- uygulaması, iPhone kullanıcıları için Google tarafından telafi edilmiş. iPad sahipleri için beklenen uygulama da sonunda çıktı.



iPad kullanıcılarının iOS 6'nın çıkışından beri beklediği gün sonunda geldi.Google, uzun bir süredir hazırlık aşamasında olduğu -------'un iPaduygulamasını resmi olarak yayınladı.
Bildiğiniz gibi Apple ile Google'ın aralarında biten anlaşmanın uzatılmaması sebebiyle iOS 6'da köklü değişiklikler gerçekleştirilmişti. Google Mapsyerine Apple Maps hizmetine geçilmiş, ------- uygulaması ise kaldırılmıştı. iOS 6 yükleyen herkeste mecburen uygulama kaldırıldığı için-----ları ancak -------'un mobil sitesinden izleniyordu.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
iPhone ve iPod kullanıcıları için iOS 6 ile birlikte Google tarafından resmi------- uygulaması yayımlanmıştı. Ancak ne var ki iPad kullanıcıları bu durumdan mahrum kalmışlardı. Hatta ------- uygulama eksikliği iPad'inApp Store'unda birçok ücretsiz ve paralı üçüncü parti ------- uygulamasının ilk 20'ye girmesine sebep olmuştu.

Beklenen haber Google'ın blogunda duyuruldu. ------- uygulaması güncellenerek hem iPhone hem de iPad'e özel hale geldi. telefondaki uygulamanın tasarımının daha büyük hali iPad kullanıcılarının emrine sunuldu.
Ücretsiz olan uygulamanın güncellemesi ile birlikte bildirilen birçok hatada ortadan kaldırılıyor. Ayrıca uygulamanın iPhone 5'in ekranına da uyumlu hale geldiğini belirtelim.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:13.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net