IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   İnternet Dünyasından Haberler (https://www.ircforumlari.net/internet-dunyasindan-haberler/)
-   -   Gözle Kontrol Edilebilen TV (https://www.ircforumlari.net/internet-dunyasindan-haberler/546562-gozle-kontrol-edilebilen-tv.html)

SeckiN 05 Eylül 2013 19:55

Gözle Kontrol Edilebilen TV
 
Alternatif TV’lerin boy göstermeye başladığı IFA 2013 etkinliklerinde Haier’in gözle kontrol edilen TV’si dikkat çekti. Nasıl çalışıyor? Neler vaat ediyor? Cevaplar haberimizde.

IFA 2013 yeniliklerini teknoloji meraklılarına tüm hızıyla sunmaya devam ediyor. Haier’in gözle kontrol olanağı sunan HD TV’si’de şaşırtıcı teknoloji yeniliklerinden biriydi. TV'de ne zaman satışına başlanacağı henüz açıklanmadı ama şunu belirtmekte fayda var; yaşattığı TV deneyimi oldukça yüksek noktalarda fütürizm içeriyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Peki bu ilginç TV’de gözle kontrol ne şekilde çalışıyor? Gözünüzü TV’nin alt noktasındaki belirlenen bir noktaya getirdiğinizde bir menü açılıyor ve buradan yine gözlerinizle kanalları değiştirip sesi açabiliyor, TV’yi kapatabiliyorsunuz.
Haier'in gözle kontrol edilebilen TV’sine dair ilk intiba, henüz yeterince iyi düzeyde tepkime sunamadığı yönünde. Özellikle başınızın yönünü değiştirdiğinizde tutarsızlık sergiliyor, ancak geliştirmenin devam edeceği şirket yetkililerince sıklıkla vugulanan bir detay durumunda. Bakalım gözle kontrol, TV konusunda yakın zamanda bir tür trend halini alacak mı? Göstergeler şu noktada birleşiyor: Neden olmasın?

Alıntı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net