IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   İnternet Dünyasından Haberler (https://www.ircforumlari.net/internet-dunyasindan-haberler/)
-   -   Online Miras Yolu Açıldı (https://www.ircforumlari.net/internet-dunyasindan-haberler/608035-online-miras-yolu-acildi.html)

AftieL 30 Ağustos 2014 00:22

Online Miras Yolu Açıldı
 
Online Miras Yolu


ABD’nin Delaware eyaleti, ailelerin hayatını kaybeden yakınlarına ait olan sosyal medya hesaplarını miras yoluyla üzerlerine almalarına imkan sağlayan bir yasa çıkarttı.Yasa oldukça fazla kişinin yakınlarını kaybettiğinde kullanıcı adı ve şifrelerini birinci aile yakınına teslim edilmesini sağlamaktadır.


Aile bireylerinden biri öldüğü zaman onlara ait olan sosyal medya hesaplarına ne olacağı uzun zamandır tartışılan bir konuydu.
Delaware eyaletinde yürürlüğe giren yeni yasanın bu tartışmalara son vermesi bekleniyor.


Delaware’de çıkarılan bir yasaya göre, aileler ölen yakınlarına ait olan sosyal medya hesaplarını [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yoluyla üzerlerine alabilecekler.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ailelerin ölen yakınlarına ait olan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi sosyal medya hesaplarına sahip olma hakkı veren kanunu çıkaran Delaware eyaleti, bu konu hakkında yasal adım atan ilk ABD eyaleti oldu.
Her eyaletin kendine has kanunlarla yönetildiği ABD’de diğer eyaletlerin Delaware’yi takip edip etmeyeceği ise henüz bilinmiyor.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:09.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net