IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   İnternet Dünyasından Haberler (https://www.ircforumlari.net/internet-dunyasindan-haberler/)
-   -   Apple ResearchKit’i Duyurdu (https://www.ircforumlari.net/internet-dunyasindan-haberler/688180-apple-researchkit-i-duyurdu.html)

Kaf_Dağı 11 Mart 2015 09:30

Apple ResearchKit’i Duyurdu
 
Apple ResearchKit’i Duyurdu


Apple, Tıp araştırmalarında çığır açacak araçlar veren ResearchKit’i duyurdu. ResearchKit’in ayrıntıları haberimizde.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Apple bugün Tıp ve Sağlık araştırmalarında doktorların ve araştırmacıların iPhone uygulamaları kullanan katılımcılardan daha sık ve daha kesin veri toplamalarına yardımcı olacak açık kaynaklı bir yazılım çerçevesi olan ResearchKit’i duyurdu. ResearchKit; Astım, Meme Kanseri, Kalp ve Damar Hastalıkları, Diyabet & Parkinson üzerine çalışmalara yardımcı olacak.

Dünya standartlarında araştırma enstitüleri, ResearchKit’i kullanarak astım, meme kanseri, kalp ve damar hastalıkları, diyabet ve Parkinson üzerine şimdiden uygulamalar geliştirdi. Kullanıcılar çalışmalarda yer almak isteyip istemediklerine ve verilerinin nasıl paylaşılacağına kendileri karar verecek.

ResearchKit, iPhone’u tıbbi araştırmalar için güçlü bir araca dönüştürüyor. Kullanıcıdan izin alındığı takdirde uygulamalar Sağlık uygulamasından kilo, tansiyon, glikoz seviyeleri ve astım solunum cihazı kullanımı gibi üçüncü taraf aygıtlar ve uygulamalar tarafından ölçülen verilere ulaşabiliyor.

HealthKit, Apple’ın geliştiricilere sağlık ve Fitness uygulamalarının birbiriyle iletişim kurabilme fırsatını vermek için iOS 8 ile birlikte sunduğu bir yazılım çerçevesidir. ResearchKit, hastanın yürüyüş şekli, motor zayıflığı, fitness, konuşma ve hafıza konusunda bilgi almak için kullanıcıdan iPhone’daki ivmeölçer, mikrofon, jiroskop ve GPS sensörlerine erişim izni isteyebilir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:16.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net