IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Haziran 2015, 19:49   #1
Çevrimdışı
Lafazan FM
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Microsoft'tan Tamer Özmen'e Yeni Görev




Ülke müdürlüğü görevine başladığı 2010 yılından bu yana, Microsoft Türkiye'nin her yıl pazarın 2 katı büyüyerek, yılda ortalama yüzde 23 büyümesini sağlayan Özmen, 1 Eylül 2015 tarihinden itibaren Microsoft'un ABD'den sonra ikinci en büyük pazarı olan İngiltere'de, Microsoft UK Services yapılanmasının başına geçecek. Özmen, Microsoft İngiltere bünyesinde yenilikçi teknolojiler ve çözümlerden sorumlu 550 kişilik bir beyin takımını yönetecek.

Microsoft'un "Önce Bulut, Önce Mobil" stratejisi içerisinde kritik bir role sahip olan UK Services, kurumların uçtan uca teknolojik dönüşümlerine olanak sağlayan çözümleri geliştiriyor. 191 ülkede, 46 dilde kurumlara hizmet veren Microsoft Services aynı zamanda yazılım şirketlerine global pazarda ticari ve teknik destek sağlayarak, onlara rekabet avantajı sağlıyor.

Tamer Özmen döneminde Microsoft Türkiye, rekabet avantajı sağlayarak KOBİ'leri güçlendirmek, kurumsal verimliliği sağlamak, tüketici için hayatı kolaylaştırmak, girişimci ekonomisinde yeni bir sektör yaratmak ve sosyal sorumluluk çalışmalarını artırmak olarak belirlenen 5 temel strateji doğrultusunda büyüdü.

Görev yaptığı 5 yıl içerisinde, sadece finansal anlamda değil, müşteri, çalışan ve iş ortakları memnuniyeti gibi kritik alanlarda da sağladığı başarılar ile Microsoft Türkiye olarak 3 kere 'Yılın Ülkesi' kupasını kazanarak erişilmesi güç bir rekora imza atan Tamer Özmen, bu süre zarfında Microsoft'un pazar payını% 40'a yükseltti. Microsoft bu dönemde iş ortakları ve ekosistemi ile beraber BT pazarındaki büyümenin bir numaralı lokomotifi olurken, üst üste 2 sene Great Place to Work Enstitüsü tarafından "Türkiye'nin En İyi İşverenleri" listesinde birinci sırada yer aldı.

11 bini aşkın iş ortağı ile birlikte Microsoft Türkiye takımı olarak başarılı bir 5 yıl geçirdiklerini ifade eden Tamer Özmen kariyerinin bu yeni dönüm noktasında düşüncelerini şöyle anlattı:

"5 yıl içinde bilişim sektörü bulut ve mobil ile bir evrim yaşadı. Bugün artık bambaşka bir bilişim sektörü var. Ekip arkadaşlarımla ve bölgedeki kıymetli takımla birçok başarılı projeyi hayata geçirme fırsatımız oldu. Yetenekli, motivasyonu ve performansı yüksek, seçkin çalışanlardan oluşan Microsoft Türkiye ekibiyle gurur duyuyorum.

Önümüzdeki dönemde bir yandan burada üstlendiğim yönetim kurulu üyeliği görevlerim dolayısıyla düzenli olarak Türkiye'ye geleceğim; diğer yandan ise İngiltere ve Türkiye bilişim sektörleri arasında bir köprü misyonu üstleneceğim. 120 milyar dolarlık İngiltere bilişim pazarı Türk yazılım ve teknoloji şirketleri için önemli fırsatlar barındırıyor. Bu bağlamda, Türk şirketlerini İngiltere pazarına taşımak en büyük hedeflerimden biri olacak."

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
görev, microsofttan, tamer, yeni, Özmene


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Orhan Birdal'a yeni görev Desmont Haber Arşivi 0 21 Şubat 2015 18:24
HSYK'da yeni görev dağılımı Seth Haber Arşivi 0 28 Ekim 2014 12:00
Eurocontrol da yeni görev Chelt Havacılık Haberleri 0 24 Ağustos 2011 15:40
Cep telefonuna yeni görev! Kralice Cep Telefonlar 0 18 Mart 2009 19:56