IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   İnternet Dünyasından Haberler (https://www.ircforumlari.net/internet-dunyasindan-haberler/)
-   -   Skype, yeni tasarıma ve Hikayeler'e kavuştu! (https://www.ircforumlari.net/internet-dunyasindan-haberler/774563-skype-yeni-tasarima-ve-hikayelere-kavustu.html)

Dream 03 Haziran 2017 09:07

Skype, yeni tasarıma ve Hikayeler'e kavuştu!
 
Microsoft, Skype uygulamasını baştan aşağı yenileyerek Snapchat'i kopyalayanlar kervanına katılan bir diğer firma oldu. İşte Hikayeler özelliğine kavuşan yeni Skype'ın detayları!

6 yıl önce Skype'ı satın alan Microsoft, ücretsiz video grup görüşmeleri ve Web için Skype gibi bazı yenilikleri duyurmuş olsa da Skype'ı, FaceTime ve WhatsApp gibi uygulamalar ile yarışacak hale getiremedi.

Skype'ın çok daha popüler bir uygulama haline gelebilmesi için artık radikal değişikliklerin gerektiğini anlayan Microsoft, bugün yaptığı duyuru ile uygulamayı baştan aşağı yenilediğini açıkladı.

Skype'ın baştan aşağı yenilenen tasarımını bir kenara bıraktığımızda, uygulamaya Hikayeler özelliğinin eklenmesi ile Microsoft'ta Snapchat'i kopyalayan firmalar kervanına katılmış oldu.

Gelin, şimdi yenilenen Skype'a hep birlikte göz atalım.

Skype, baştan aşağı yenilendi!

Microsoft'un ' Yeni nesil Skype ' olarak duyurusunu gerçekleştirdiği yeni kullanıcı arayüzü Paylaşımlar, Sohbet ve Yakala olmak üzere toplamda 3 ana bölümden oluşuyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Skype kullanıcıları Paylaşımlar bölümü altında, tıpkı Snapchat ve Instagram'da olduğu gibi 24 saat sonra kaybolacak anlık paylaşımlar yapabiliyor ve paylaşımlarını düzenleyerek daha renkli hale getirebiliyorlar.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ayrıca, yenilenen tasarım ile birlikte Skype görüşmeleri, Messenger'da olduğu gibi renkli hale getirebiliyor ve emojiler ile desteklenebiliyor.

Yenilenen Skype, ilk olarak Android cihazlar için yayınlanırken, kısa bir süre içerisinde iOS, Windows ve Mac kullanıcıları ile buluşacak.

Kaynak: Shiftdelete


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:47.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net