IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Mart 2018, 10:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Visa, Online B2B Ekosistemi Oluşturmayı İstiyor




Visa, bu hafta Visa'nın B2B ödeme servisleri ve veri çözümleri ile entegre teknoloji şirketlerinin şirket standartlarını karşıladığından pazara hazır olmasını sağlamaya yardımcı

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Visa, Online B2B Ekosistemi


Visa, bu hafta Visa’nın B2B ödeme servisleri ve veri çözümleri ile entegre teknoloji şirketlerinin şirket standartlarını karşıladığından pazara hazır olmasını sağlamaya yardımcı olacak stratejik bir çerçeve olan Business Solutions için Visa Hazır Programını duyurdu.

Program, şirketin teknoloji ortaklarının gelişmiş veri, sanal kart entegrasyonu, borçlar otomasyonu ve ödeme kontrolleri gibi çeşitli Visa B2B ödeme çözümlerini hızlı bir şekilde entegre etmesini ve onaylamasını sağlar. İş ortakları, ödemeleri başlatan veya kabul edebilecek cihazları, yazılımları ve çözümleri hızlıca tanıtabilir.

Katılımcılar, yenilikçi ticari ödeme çözümlerinin geliştirilmesine yardımcı olmak için Şirketin Geliştirici Platformu da dahil olmak üzere Visa’nın araç ve servislerine erişebilirler.



Visa ile İlk Ortaklar
Program tarafından onaylanan ortaklar, web sitelerinde Visa Hazır işaretini ve pazarlama teminatını kullanabilir ve Visa Hazır Çözüm Dizini’nde vurgulanır.

Fikir, online B2B ticaretine olanak tanıyan ve tesadüfen Viza için iş dünyasına yön verecek bir ortak ekosistem kurmak gibi görünüyor.

Onay almak için ilk ortaklar Bora Ödeme Sistemleri, Bottomline Technologies, CSI GlobalVCard, MineralTree ve Öncelikli Ödeme Sistemlerinin Öncelikli Ticari Ödemeleridir.

Bora’nın Alıcı Tarafından Başlatılan Ödemeler mimarisi, daha hızlı, daha otomatikleştirilmiş ve daha akıcı kurumsal ödemeleri sağlamak için Visa Sağlayıcı Tarafından Başlatılan Ödeme API’larıyla entegredir;
Bottomline’ın Paymode-X ödeme ağı Vis Payable Solutions ticari kart çözümü ile etkileşime girdi;
CSI’nin globalVCard paysystems platformunun Visa API’yle entegrasyonu, Visa finans kurumlarının elektronik hesap bakiyeleri (A / P) çözümleri sunmasını sağlar;
Priority Commercial’in Visa B2B API’leriyle entegrasyonu, Visa finansal kurumlarının sürtünmesiz sanal kartı ve doğrudan işlem ödemelerini geliştirmesini sağlar; ve
MineralTree’nin A / P ve ödeme otomasyon platformlarının Visa API’larını kullanarak Visa ile entegrasyonu, orta-pazarlı organizasyonların sanal kartlara daha fazla fatura ödeme yapmasını sağlar.
Visa, ayrıca mobil satış noktası (mPOS), İnternetin Şeyleri ve bulut tabanlı ödeme sağlayıcıları için Visa Hazır Programları da sunmaktadır. Şirket geçtiğimiz hafta, tüketici IoT ödemeleri alanı için bir düzineden fazla Visa Ready simgesi hizmet ortaklığı yaptığını açıkladı.
alıntıdır

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
teknoloji, visa, visa ortalıklığı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Su Ekosistemi PySSyCaT Çevre Terimleri Sözlüğü 0 29 Eylül 2014 13:55
Deniz Ekosistemi PySSyCaT Çevre Terimleri Sözlüğü 0 26 Eylül 2014 14:15
Göl Ekosistemi Nedir - Durgun Su Ekosistemi YapraK Genel Coğrafya 0 19 Haziran 2012 23:08
Türkiye'de Dağ Ekosistemi YapraK Genel Coğrafya 0 19 Haziran 2012 22:52