IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   İnternet Dünyasından Haberler (https://www.ircforumlari.net/internet-dunyasindan-haberler/)
-   -   YouTube, Homofobik Söylemli Videoları Kaldırmadı (https://www.ircforumlari.net/internet-dunyasindan-haberler/823631-youtube-homofobik-soylemli-videolari-kaldirmadi.html)

BLueMooN 05 Haziran 2019 22:55

YouTube, Homofobik Söylemli Videoları Kaldırmadı
 
YouTube, Homofobik Söylemler Barındıran Videoları Kaldırmayacağını Açıkladı.

YouTube, son dönemlerde aldığı kararlarla tepki çekmeye devam ediyor. Şirket, bu sefer de homofobik söylemler barındıran bazı içerikleri kaldırmayacağını açıkladı.

Muhafazakar bakış açısıyla ön plana çıkan komedyen Steven Crowder, bazı videolarında video yapımcısı Carlos Maza hakkında homofobik söylemlerde bulunmuştu. Bu videolar sonrasında taciz edilmeye başlayan ve YouTube’a şikayette bulunan Maza, YouTube'dan olumsuz yanıt aldı.

YouTube, Crowder’ın videolarında saldırgan bir dil kullandığını kabul etti ancak her şeye rağmen şirket politikalarına aykırı bir durum olmadığını belirterek içerikleri kaldıramayacaklarını açıkladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
~Steven Crowder ve Carlos Maza

Bir Google sözcüsü, Crowder’ın yalnızca fikirlerini belirttiğini ve izleyicilerine doğrudan Maza’ya saldırıda bulunmalarını söylemediğini belirtti. Crowder, tüm yaşananlardan sonra izleyiciler tarafından samimiyeti sorgulanan bir özür videosu yayınladı ancak bu videoda, söylediği şeylerin şirket politikalarına aykırı olmadığını da belirtti.




Alıntıdır:


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:59.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net