IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   İnternet Dünyasından Haberler (https://www.ircforumlari.net/internet-dunyasindan-haberler/)
-   -   Amazon bedava müzik dinletecek (https://www.ircforumlari.net/internet-dunyasindan-haberler/844515-amazon-bedava-muzik-dinletecek.html)

BLueMooN 20 Kasım 2019 11:48

Amazon bedava müzik dinletecek
 
Amazon, Prime ve Music Unlimited üyelerine ücret karşılığı sunduğu 2 milyonluk şarkı kataloğunu bedava ve reklamsız olarak tüm cihazlarda kullanıma açacağını belirtti. Popüler müzik dinleme uygulaması Spotify'ın hisseleri haber sonrası yüzde 5 geriledi. Wall Street analistleri, Amazon'un sayısı 250 milyona yaklaşan Spotify üyelerine göz diktiğini belirtiyor

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Elektronik ticaret devi Amazon, Prime ve Music Unlimited servisi üzerinden belirli bir ücretle sattığı müzik dinleme hizmetini ücretsiz hale getirdiğini duyurdu. Amazon, 2 milyonun üzerinde şarkının yer aldığını Prime müzik kataloğunu bedava olarak sadece Alexa kullanıcılarına sağlıyordu ve kullanıcılara reklam gösterimi de yapılıyordu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Şirketten yapılan açıklamada, henüz Amazon Music Unlimited (sınırsız müzik) ya da Amazon Prime üyeliği olmayan müşterilerinin binlerce çalma listesini ve 2 milyonun üzerindeki şarkıyı reklamsız olarak akıllı telefonlar, tablet, bilgisayar ve televizyon üzerinden dinleyebileceği belirtildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Şirket ayrıca, daha önce 9.99 dolardan sattığı ve 50 milyonun üzerinde şarkının olduğu Music Unlimited uygulamasının fiyatını da 4 aylığına 1 doların altına çekerek 0.99 dolar olarak güncelledi.

Rekabette Amazon'un sertleşmeye başlaması ve yakında popüler bir başka internet uygulaması olan TikTok'un da müzik işine gireceğine dair iddiaların güçlenmesi Wall Street'te hemen tepkiye neden oldu.




Alıntıdır:

tugbu 04 Ocak 2020 02:46

Cevap: Amazon bedava müzik dinletecek
 
Muzik dinlemek icin para veremem acarim radyomu dinledigim 20 dk o da yol boyunca simdi 20 dk icin para odeyemem isi gucu olmayanlar satin alsin.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net