IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Nisan 2020, 15:34   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bu İnternet Sitesi 24 Saat İçinde Mesaj Göndermezseniz Kendini İmha Edecek




emmeAndroid kullanıcı isimli bir Twitter kullanıcısı, oldukça ilginç bir internet sitesi geliştirdi. Oluşturulan internet sitesi, 24 saat içinde bir mesaj almazsa kendini imha edecek.
Aksiyon filmlerinde ve bu filmlerin parodilerinde okunduktan sonra kendini imha eden mesajlara denk gelmişsizdir. Kendini imha edecek bir internet sitesi fikri, dizi ve film dünyasının henüz aklına gelmemiş olabilir. Ancak bir Twitter kullanıcısı, bu ilginç fikri hayat geçirdi.

Twitter’da FemmeAndroid ismini kullanan bir çizgi roman sanatçısı, herhangi bir mesaj almazsa kendini 24 saat içinde imha edecek bir internet sitesi geliştirdi. This Website Will Self Destruct isimli internet sitesi, çizgi roman çizgilerine benzeyen minimal bir tasarıma sahip.

İnternet sitesine bugüne kadar 85.000 mesaj gönderildi

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Birkaç ay önce oluşturulan internet sitesinin giriş sayfasında ziyaretçileri, 86.400 saniyeden geriye doğru sayan bir sayaç karşılıyor. Bu sayaç, birisi internet sitesine bir mesaj gönderdiğinde sıfırlanıyor. Zamanlayıcının alt kısmında ise siteyi tanıtan bir mektup bulunuyor.

İnternet sitesinin tanıtım mektubunun altında ise üç seçenek bulunuyor. İlk seçenek sitede yayınlamış olan anonim mesajlardan birinin önünüze gelmesini sağlıyor. Kalp simgesi bulunan ikinci seçenek siteyi beğendiğinizi gösteriyor. Üçüncü seçenek ise kendinizi iyi hissetmiyorsanız yardım alabileceğiniz sitelere yönlendiriyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Seçeneklerin alt kısmında ise internet sitesine mesajınızı yazacağınız kısım bulunuyor. İnternet sitesine gönderilen mesajlar anonim olarak yayınlanıyor. 8 milyondan fazla insanın ziyaret ettiği internet sitesinde bugüne kadar 85.000 mesaj yayınlandı.

FemmeAndroid’in geliştirdiği internet sitesindeki mesajlar arasında koronavirüs salgını nedeniyle evinde kalan insanların mesajları da bulunuyor. İnsanlar, internet sitesi aracılığıyla salgın günlerinin nasıl geçtiğini anonim bir şekilde paylaşabiliyorlar.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

FemmeAndroid’in oluşturduğu, mesaj gönderilmediğinde kendini 24 saat içinde imha edecek internet sitesine [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ulaşabilirsiniz. İnternet sitesinde kendi mesajınızı yayınlayabileceğiniz gibi gönderilmiş diğer mesajları da okuyabilirsiniz.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bu internet sitesi 24 saat içinde mesaj göndermezseniz kendini imha edecek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Meclis'te Kabul Edildi: İnternet Artık 4 Saat İçinde Kapatılabilecek Violent İnternet Dünyasından Haberler 0 20 Mart 2015 10:44
Kendi Kendini İmha Eden Telefon! SeckiN Bilim Dünyasından Son Haberler 0 21 Aralık 2014 23:22
BDP, kendini 'KCK' diye ihbar edecek . LeyLa Haber Arşivi 0 14 Kasım 2011 09:16
24 Saat İçinde Vücudumuzda Neler Oluyor ? lolaBunny Sağlık Köşesi 0 25 Ağustos 2010 17:39