IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Temmuz 2008, 10:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
kazanmak isteyenler gelsin...




evet arkadaşlar binlerce site arasından elediğim bir kaç siteyi anlatmaya çalışacağım umarım kazanırsınız...

ilk siteden ilk para(5 linke tıkla 5 centini al)
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)

İşe Buradan Üye Olmakla Başlayalım

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ClixnCash internetteki diğer tıkla kazan,mail oku kazan, sitelerinden çok farklı değil.1 cent 1 cent bişeyler toplamanızı sağlıyor.Fakat ClixnCashi diğerlerinden ayıran en büyük fark minimum ödeme miktarının PayPal için 0.05 cent olması.Yani bu ne demektir üye olduğunuz gün bi kaç tıklama sonrarında hemen 5 centinizi isteyebilirsiniz.5 cent nedir ki evet hiç bişey değildir ama internetten cebime giren ilk paradır.
Ancak bütün sistemlerde olduğu gibi bundada referel sistemi mevcut.

sizin referansınızla üye olanların kazançları kadar da sizede kazanç veriliyor. yani alt üye kazancının tamamı sizede yansıyor. eğer 50 tane bizim referansımızla üye olmuşsa mesela biz 1 ayda 10 dolar kazanabildik. onlarında herbirinin ayda 10 dolar kazandığını varsayarsak bir ay sonra alacağımız para 510 dolar olacaktırır. tabiki bu sistemde para almak için 1 ay beklemek gerekmiyor. isterseniz 1 dolarda isterseniz 10 dolar paranızı çekebilirsiniz ve bunun için extra bir kesinti olmaz.
bu anlamda referans değeri de ortaya çıkıyor. onun için kendiniz ufak ufak kazanırken bir taraftanda üye edinmeye çalışırsanız kısa zaman sonra aylık kazancınız 1000 dolar hatta daha fazla da olabilir.

Şimdi nasıl para kazanacağımızı anlatalım :
Tabi beş centten bişey olmaz bu yüzden ne yapmalıyız daha çok reklam okumalı siteyi sık sık ziyaret edip yeni bir tıklanacak sayfa var mı kontrol etmeliyiz.(Click Links,Read Ads).Sayfa tıklama ücretleri 1 cent gibi bir fiyat olduğu için pek bişey kazanamıyoruz doğrudur.
Bu yüzden asıl parayı kazanacağımız alan Paid To Sign Up alanı yani üye olup para kazanacaz.Buradaki teklifler sabit 10 cent.Yani 10 siteye üye olursanız 1 dolar kazanırsınız.

İKİNCİ SİTEMİZ GOMEZ

Arkadaşlar GOMEZ-PEER isimli bu yöntem henüz yeni çıktı. Erken üye olmak kendinize birçok alt üye bulabilmenizi sağlar.

Sistemin işleyişi çok basit. Üye oldıktan sonra 21mb büyüklüğünde bir programı bilgisayarınıza indirip kuracaksınız. Program bilgisayarınızı açtığınızda kendi kendine çalışmaya başlıyor. Hiç bir reklam veya buna benzer birşey görmüyorsunuz sadece bilgisayarınızın sağ alt köşesinde programın çalıştığını gösteren bir ikon var hepsi bu.

Gomez-Peer bir internet kontör sayım servisi. Üyelerinin internette kaldığı süreye göre hesaplarına para aktarıyor. Ancak Gomez-Peer’e herkes üye olabilmesine rağmen herkes para kazanamıyor. Gomez-Peer dünya genelinde yapılan üyelik başvurularından sadece internette en fazla vakit geçiren üyelerin başvurusunu ACTİVE edip hesaplarına para yatırıyor. Üye olduktan sonra yaklaşık 10 gün hesabınız PENDİNG (askıda) olarak görünüyor. Üye olup programı kurduğunuzda sizin internete bağlı olma sürenize bakılıyor eğer internette geçirdiğiniz süre yeterli görülürse hesabınız ACTİVE ediliyor ve para kazanmaya başlıyorsunuz.

Yani üye olduktan sonra sabırlı olup 10 gün kadar beklemek gerekiyor. (Bu süre zarfında programın bilgisayarınızda kurulu olması gerekir)

Ama üzülmeyin sizin üye yaptığınız kişiler ACTİVE olursa onlar sayesinde siz de para kazanıyorsunuz. Üyelik ücretsiz yani alacağınız hiçbir risk yok, beğenmezseniz programı bilgisayarınızın denetim masasında bulunan “Program Ekle-Kaldır” menüsünden silebilirsiniz.

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

3. SİTEMİZ ADBUX

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

su ana kadar internette gordugum ve odeme aldiklarina dair bircok cek ornegi olan, gercekten en cok kazandiran sistem. Alt uyelerinizin komisyonluk kazancinin %100 tamami size yansitiliyor. Yani 10 alt uyeniz varsa ve gunde 10 reklama tiklayip 10 cent kazanirlarsa, siz bundana $1 dolar kazaniyorsunuz. ve aylik kazanciniz en az 30 dolar oluyor. Daha fazla alt uye toplayabilirseniz daha fazla kazaniyorsunuz... Bircok yerde odeme yapildigina dair kanitlari gorebilirsiniz. Eger gunde 1 dakikaniz varsa ve en az 10 arkadasiniz varsa gercekten tavsiye ederim. Adbux’a ücretsiz üye olmak için tıklayınız [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

4. SİTEMİZ BUXTO

Bux.to dünyanın en kaliteli ve güvenilir PTC("Paid to Click" yani tıkla kazan)
sitelerinden birisidir.Yaklaşık 700.000 üyesi ve yaptığı ödemeler ile de bunu kanıtlamaktadır.

Bux.to 'nun çalışma prensibi hakkında kısaca bahsetmek gerekirse;
diyelim ki reklam veren şirketler Bux.to 'ya reklamları karşılığında 5 lira verdi.Bux.to 'da bu reklamları izlememiz karşılığında bize 2 lira veriyor.Bununla birlikte bizim referans olduğumuz üyelerin izlediği reklamlar kadar biz de kazanıyoruz.Sonuç olarak herkes kazanıyor..

Arkadaşlar sistemi oturttuğunuzda ÇOK İYİ BİR GELİR sağlıyor. Siteye üye olup sitedeki reklamlara tıklıyoruz (Surf Ads bölümünden).Tıklanan her reklam karşılığında size 1 cent veriyor. Kulağa çok az gibi gelebilir. Ama işin güzel tarafı sizin üye yaptıklarınızın da tıklamalarından 1 cent kazanıyorsunuz. Sitede şöyle bir örnek var :


Her gün 50 reklama tıklarsanız = 0.50$
25 alt üyeniz her gün 50 reklama tıklarsa = 25.00$
Haftalık kazancınız = 105.00$
Aylık kazancınız = 420$

ya da;

Her gün 10 reklama tıklarsanız = 0.10$
20 alt üyeniz her gün 10 reklama tıklarsa = 2.10$
Haftalık kazancınız = 14.70$
Aylık kazancınız = 63$


Gördüğünüz gibi 25 alt üye ile aylık iyi bir gelir elde edilebiliyor.Minimum ödeme 10$ ama site her geçen gün büyüyor ve üyelerin isteklerini dikkate alarak yeni ödeme şekilleri belirleyebilirler.



Şu an itibariyle Bux.to'nun sitesi aktif ve reklamlara tıklanabiliyor. Sitede günde yaklaşık 15-20 tane reklam çıkıyor. Tıkladığınızda reklamlar yeni bir sayfada açılıyor ve 30 saniye geri sayıyor. Geri sayım bittiğinde 1 cent hesabınıza ekleniyor. Tek alt seviyeli bir üyelik sistemi var. Yani yalnızca Direct Referrals'larınızdan kazanıyorsunuz. Ama onların kazancının %100'ü de sizin hesabınıza ekleniyor. Aynı reklamlara 24 saat sonra tekrar tıklayabiliyorsunuz.




Paramı Nasıl Alacağım?

Bux-to güvenilir AlertPay ile ödeme yapıyor.Ödeme miktarı 10$ a ulaşınca ödeme talep ediyoruz.Ödeme talep etmek için MyStats sekmesinden Cashout/Convert seçeneğini tıklıyoruz ve açılan bölümde ( Convert to Cash Via Alertpay ) seçeneğini tıklıyoruz.Böylece paramız Alertpay hesabımıza aktarılıyor.AlertPay Türkiye'ye çek olarak ödeme yapmaktadır, fakat çek
faiz kesintisiyle elimize geçtiği için bunu E-Gold hesabımıza aktardıktan sonra kendi banka hesabımızan çekmek daha kazançlı olacaktır.Bux.to kısa bir süre önce PayPal'a ödeme yapmaktaydı.

Yakın zamanda Bux.to Card'ın çıkması için çalışmalar başlatıldı.Bu şekilde direk banka hesabınıza havale yapılabilecek.

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Konu asans tarafından (22 Temmuz 2008 Saat 11:21 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
gelsin, isteyenler, kazanmak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Para kazanmak isteyenler Cashfiesta ile ilgili aradığınız herşey burada halilyaman İnternetten Para Kazanma Yolları 8 05 Ekim 2009 00:22
internetten para kazanmak isteyenler!!! muhendis0429 İnternetten Para Kazanma Yolları 1 05 Nisan 2009 16:03