IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Haziran 2009, 17:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
NetParaSistemleri v1.3 | Ayda 10000TL Kazan!




“İNTERNET ORTAMINDA ÇALIŞARAK HER AY ORTALAMA 10000TL KAZANÇ ELDE EDEBİLİR MİSİNİZ?”

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Net Para Sistemleri kitabı affiliate marketing yöntemi başta olmak üzere internetten nasıl para kazanabileceğiniz anlatan başarılı kitaplardan birisidir. Bu kitaptan ediceğiniz değerli bilgiler sayesinde gerçekten de vaat edilen miktarlarda paralar kazanabilmeniz mümkün.

10000TL rakamı aslında sembolik olarak belirtilmiş bir rakamdır. Kitaptaki bilgileri uygulamanız halinde bu paradan çok daha fazlasını her ay kazanabilirsiniz. Başlangıç aşamasında kazançlarınız bu kadar yüksek olmayacaktır tabiki fakat zamanla bu belirtilen rakamın da çok üzerine çıkacaksınız.

Bir çoğumuz böyle bir rakamı görünce “hadi canım” deriz. Çünkü alışmışızdır; bir ay boyunca delicesine çalışarak 800 – 900 TL (hatta daha az veya biraz daha fazla) maaş almaya. Birisi gelip ayda 10000TL gibi bir parayı hemde her ay ve basit çalışmalarla kazanacağımızı söylediğinde buna da doğal olarak inanmayız.

Fakat biraz durun ve düşünün. İnternette her ay dolaşan para miktarını bir hayal etmeye çalışın? Binlerce hatta onbinlerce firmanın ürün satışlarından elde ettikleri karları düşünün? Şirketlerin ürün tanıtımları için ayırdıkları paralar inanılmaz derecede büyük. Örneğin bir Amerikan Mortgage firmasının sadece Google Reklamları için 192,000$ (evet yüzdoksaniki BİN dolar) bütçe ayırdığını bir kaç gün önce internette araştırma yaparken kendim gördüm. Bir çok firma bu paradan çok daha büyük paraları ürün tanıtım ve satışı için ayırmakta.

Bu kitapta satışına ortak olabileceğiniz ürünleri nasıl kolayca bulabileceğinizi ve bu ürünleri nasıl satabileceğinizi detaylıca anlatılmış. Yaşınız ve mesleğiniz ne olursa olsun bu işi yapabilir ve para kazanabilirsiniz. Kitap herkese hitap edecek şekilde anlaşılır, sade ve akıcı olarak yazılmış.
Affiliate Marketing sistemi bu kitabın temelini oluşturmakla birlikte Network Marketin, DropShipping ve İnternet Reklamcılığı hakkında da çok değerli bilgiler içeriyor. Net Para Sistemleri kitabı ile birlikte bonus olarak sunulan “Hızlı Kazanç El Kitabı” sayesinde ise hemen kazanmaya başlayabiliyorsunuz.

Eğer internetten para kazanmak konusunda ciddiyseniz, okuduklarınızı anlayabiliyor ve uygukayabiliyorsanız bu kitabı satın alın ve başaracağınıza inanın. Çünkü başaracaksınız.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kitabın sunulduğu sayfaya gitmek ve kitabı incelemek için; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sitesini ziyaret edin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
10000tl, affiliate marketing, ayda, internetten para kazanmak, kazan, kolay para, netparasistemleri, netten para kazan, online para, satis ortakligi, tl, v13, www.netparasistemleri.com, |


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Günde 10 Dolar Ayda 10 000 Dolar kazan!!! CafeiN İnternetten Para Kazanma Yolları 11 14 Şubat 2011 00:14
para kazan (gösterilen siteye tıkla bekle kazan) kovboygenc İnternetten Para Kazanma Yolları 7 14 Haziran 2009 17:36
5 saatinizi harciyarak ayda min 50$ kazan before_the_flight İnternetten Para Kazanma Yolları 6 14 Eylül 2008 04:44