IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Mart 2010, 22:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İş , Ek Gelir ve Eleman Arayanlar




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | İŞ VE ELEMAN ARAYANLAR!

Ne Yaparsanız Yapın ama Bu Fırsatı Kaçırmayın...

Dünyaca ünlü ekonomist ve yazar, iki kez Amerika Birleşik Devletleri Başkanlarının ekonomi danışmanlığını yapan ve Success Magazin’in başyazarı Paul Zane Pilzer Wellness Endüstrisi’nin iş dünyasında en büyük güç olacağını öngörmüş ve Wellness Endüstrisi’nin 2010 yılı itibariyle de 1 trilyon dolarlık iş hacmine sahip olacak bir sektör olacağını söylemiştir.


En çok satanlar listesindeki kitabı “The Next Trillion: How the fortunes of the millennium will be created in the next Wellness Industry” ile Pilzer, insanların maruz kaldığı gerçeği paylaşmış, gelişmiş dünyanın yarısının neden sağlıksız ve aşırı kilolu olduğunu ve nasıl trilyon dolarlık gıda ve yine trilyon dolarlık sağlık ve “hastalık” sektörünün ekonomik çıkarlarına karşı yenik düştüğümüzü anlatmıştır.


WELLNESS DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜ işinin acili yetini görmeye başladık. İş adamları, ürünler ve servis hakkında eğitilerek kendi sağlık kalitelerini arttırırlar, daha sonra da müşteri tabanını ve ilişkilerini geliştirirler. Bu müşteriler, yani tüketiciler, sonra distribütörlerine geri döner, daha fazla ürün ve beslenme ve sağlık konularında daha fazla bilgi talep ederler.




GELİR MODELLERİMİZ ;


Pek çok insan gibi siz de gelirinizi muhtemelen şu üç gelir modelinden biriyle elde ediyorsunuz:

1. Çalışan: Saat ücreti, prim ya da maaşlı çalışın fark etmez, paranızı sadece çalıştığınız müddetçe alırsınız. Gerçek şu ki, her çalışan çalışma performansının ve şirkete kattığı değerin sadece %25'i kadar maaş alır. Ne kadar iyi olursa olsun. Geri kalan %75, patronunun tatili, yeni arabası için finanse edilir. Buna bir iş sahibi olmak deniyor. İngilizce JOB kelimesinin açılımı, motivasyon eğitimcisi Zig ZIGLAR tarafından şu şekilde yapılıyor Just Over Broke (Tam Olarak İflas Etmemiş)

2. İşyeri Sahibi: Bütün çalışanların rüyasıdır İşyeri Sahibi olmak. Gerçekte ise, işyeri sahipleri hayatlarını bir kabusta gibi yaşar. İstatistiklere göre, %90 yeni kurulan işyeri, ilk iki senede iflas eder. Mevcut işyerlerinin de %80 i 5 yıl içinde kapanır. 10 ya da 20 yıldan daha eski kaç şirket tanıyorsunuz? Ve tüm işyeri sahiplerinin de onaylayacağı gibi, hayatınızın kontrolü, işyerinizin elindedir. Haftada 70-80 saat çalışmak, bir işyeri sahibi için az rastlanır bir durum değildir. Yaşam kalitesi ise neredeyse SIFIR. Hastalık, işyeri sahiplerinin varoluş tehlikesi. Bir düşünün: Herhangi bir rahatsızlığınızdan dolayı işyerinizi 6 ay terk etmek zorunda kalsaydınız ne olurdu?

3. Yatırım Araçları: Diyelim ki, yatırım yaptığınız paranızdan iyi bir geri dönüş elde ediyorsunuz. Ancak, öncelikle yatırım yapacak ve bu paranın getirisiyle geçinebilecek ufak da olsa bir servetiniz olmalı. Yazık ki pek çoğumuz böyle bir servete sahip değiliz. Üstelik üretmeden kazanılan paranın da manevi değeri ne kadar olur, tartışılır.

Ve Bizim Size Sunduğumuz İş Fırsatının Farkı


Güvenli ve sürekli bir gelir elde etmenin daha iyi bir yolu var. Yazarlar, müzisyenler, şarkıcılar, buluş sahipleri, bunu uzun yıllardır tanıyorlar. Bir kez gerçekleştirdiğiniz iyi bir iş için, yıllarca para kazanmak. Adına da Telif Hakkı deniyor. 1 ya da 2 yıl içerisinde sürekli yükselen iyi bir gelir elde etme şansına sahipsiniz. 3 yıl size sunduğumuz basit, eğlenceli ve sihirli işimizde çalışırsanız, 3 yılın sonunda aylık 15.000 TL yi geçen ve her ay artan bir gelire sahip olabilirsiniz. Üstelik ne kadar genç olursanız olun, bu geliri emekli maaşınız olarak sabitletebilir ve hayatınızın tadını çıkarabilirsiniz.

MÜMKÜN MÜ? KESİNLİKLE EVET


KAZANÇLARIMIZ ;


Elde edeceğiniz kazanç miktarı, tamamen size ve performansınıza bağlı !!!


Dünyada başarısı kanıtlanmış ve çok yüksek gelirler kazandırmış bir iş sistemini size sunuyoruz. Bu sistemde başarı, sadece sizin kararlılığınıza, hayal gücünüze ve çalışkanlığınıza bağlı.

Sistem size, satış cirosunun %73 ünü geri ödeyeceği bir gelir fırsatı sunuyor. Bu gelirden alınacak payı belirlemek sizin ciddiyetinizle doğru orantılı.


1. Ne kadar zaman ayırmak istediğinize kendiniz karar vereceksiniz,
2. Aylık ortalama gelir hedeflerinizi ilk ay, üç ay sonra, altı ay sonra, 1 yıl sonra, 5 yıl sonrası için yine kendiniz tanımlayacaksınız,

biz de hedeflerinize ulaşabilmeniz için iş planlarınızı vereceğiz. Bu planlar doğrultusunda çalışıp çalışmamak, elbette yine sizin inisiyatifinizde. Burada bir patronunuz olmayacak. Tecrübelerini sizinle paylaşacak ve kazanmanız için çaba harcayacak iş danışmanlarınız olacak.

Ayrıca, işinizde gösterdiğiniz başarılarınız, normal bir çalışma hayatında hayalini bile kuramayacağınız takdirlerle onurlandırılacak. Örneğin yüksek sosyetenin tatil mekanları olan yerlerde ailenizle birlikte geçireceğiniz tatiller ve yönetici bonusları...

Size 3 yılın sonunda maddi ve manevi olarak özgür olabileceğinizin müjdesini veriyoruz. Üstelik?

1. Yüksek yatırım maliyetleri olmadan
2. Haftanın 7 günü, uzun saatler çalışmak zorunda kalmadan
3. Dilerseniz mevcut işinizden istifa etmeden veya mevcut işyerinizi kapatmadan
4. Herhangi bir mesleki unvana sahip olmadan

Kendi işinizi kurmak isterseniz, Türkiye?de Büyükşehir şartlarında minimum 50.000 YTL sermayeye ihtiyacınız var. Üstelik bu sermayeyi, işleriniz yolunda gitse de gitmese de geri alma şansınız yok.

1. Kimseyi çalıştırmadan
2. Ofis, depo, restoran gibi yerleri kiralamadan
3. Muhasebe işlemlerini takip edecek muhasebeci, mali müşavir derdi olmadan
4. Reklam ajanslarına yüksek paralar ödemeden
5. Ve işinizde size destek olan iş ortağınızla kazancınızı bölüşmeden

kendinize ait bağımsız bir işin sahibi olduğunuzu düşünün !!!

Şimdi esas önemli olan bölüme gelelim

McDonalds Franchise imkanına sahip olmak için milyon dolara ihtiyacınız var. İşleriniz yolunda gitmedi ve kapatmak zorunda kaldınız. Sizce McDonalds, Franchise bedelinizi geri öder mi?

Bizimle birlikte çalışarak, dünyanın en iyi şirketlerinden birinin ortağı oluyorsunuz.

Hem de SIFIR YATIRIM RİSKİYLE

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
arayanlar, ek, gelir, ve, İş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık