IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Kasım 2011, 22:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Anket Doldur ParaKazan Süper Fırsat




Anket doldurarak para kazanılır mı? Ev konforunda çalışarak ayda 1000-1500$ para kazanabilmenin %100 yasal ve kolay yolu! Kendi işinizin patronu olabilirsiniz.!
Anket doldurarak para kazanmanın gerek dünyada, gerekse Türkiye’de gün geçtikçe popülaritesi artıyor. Özellikle Türkiye’de son zamanlarda bu adeta bir meslek haline gelmiş durumda. İnternetten anket doldurarak evinin geçimini sağlayan ev hanımlarını sıkça duymaya başladık. Anketle internetten para kazanmayı yeni duymuş okuyucularımız için şu işe bir açıklık getirelim.


Bu evden çalışma şeklini diğerlerinden ayıran faktörler nelerdir?


  • Özel bir beceri gerektirmez.
  • Web sitesi kurma derdi yok.
  • Rekabet yok
  • Finansal risk yok.
  • Stok yok
  • Gereksiz giderler yok.
  • Herhangi bir ürün satmak yok.
  • Hiçbir baskı yok.
  • Arkadaşlarınıza ve ailenize ihtiyacınız yok.
  • Patronalara veya yöneticilere hesap vermek yok.
Peki anketler nereye geliyor ? Nasıl dolduracağız ?


Anketle internetten para kazanma işine başlamak için ilk olarak Survey income kit almanız önerilir. Survey income kit türkçe anlamı “Anket kazanç kiti” dir.
Avrupa da çok popüler bir terim. Survey income kit’te internetten doldurulan ankletlere ödeme yapan, ücretsiz olarak üye olabileceğiniz şirketlerin internet adresleri, sitelere nasıl üye olunacağı ve profil bilgilerinin nasıl doldurulması gerektiği gibi bazı talimatlar verilmekte. Bu şirketlere üye olursunuz ve anketler E-posta adresinize gelmeye başlar.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Fakat biz öncelikli olarak kullanıcılarımıza ücretsiz anket sitelerinin listesini satın almak yerine, doğrudan bir anket şirketi olan ve dünyadaki tüm ülkelerden insanlara kendi dilinde anketler gönderen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]şirketini öneririz. Dünyanın en büyük araştırma şirketlerinden biri olan bu şirket, dünya çapında büyük markaların araştırmalarını yürütmektedir. Size düşen görev bu araştırmalara katılmak ve doldurduğunuz her anket için yaklaşık 3$ ile 35$ arasında bir kazanç elde etmek.
Yalnız haklı olarak önüne gelen herkesin araştırmalara katılmalarını istemiyorlar. Doldurulan her anket için sizlere para ödediklerini göz önünde bulundurduğunzda, hem sosyal ve biraz daha elit kitleden kullanıcılar oluşturmak, hem de belirli yaş grubunu flitrelemek için üyeliğe sembolik bir ücret isteniyor. Daha ilk bir kaç ankette ödediğiniz üyelik ücretini tekrar kazandığınız için bunu sembolik bir ücret olarak nitelendiriyoz. Bu konu hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için sizlere nasıl üye olabileceğinizi anlatan resimli anlatım hazırladık. Detaylar ve merak ettikleriniz için SurveyScout üyeliğini resimli anlatımı size yardımcı olacaktır.

Öncelikle sırf bu iş için yeni bir E-mail adresi açıyorsunuz. Ve bu mail ile sadece anket doldurma sitelerine kayıt olayorsunuz. 15-20 anket sitesine kayıt olduktan sonra mailiniz çok sayıda anketle dolmaya başlar.
Anketlerin ücret teklifleride hemen yanında yazar. Yani teklifi beğenmezseniz hiç ankete başlamadan diğer ankete geçebilirsiniz.

Anketle internetten para kazanmak oldukça basittir. Çoğunlukla genel sorular sorulur.Örnek vermek gerekirse;


  • En sevdiğiniz aktiviteler nelerdir?
  • En son hangi tarihte bir bilgisayar satın aldınız ?
  • Ailenizde astım hastası olan var mı ?
  • İnternetten üzerinden alışveriş yapıyormusunuz?
  • En son internetten ne zaman alışveriş yaptınız?
  • Eviniz kendinize mi ait yoksa kirada mı oturuyorsunuz?
Bunlar gibi veya benzeri sorular sorulmakta. Elbette bu sorular anketi gönderen firmaya göre değişecektir. Firma sorularını mutlaka hedef kitlesi için merak ettiği talepler ve gereksinimler üzerine yoğunlaştıracaktır. Cevaplar bazen 4, bazen 8 şık olarak soruların altında sıralanıyor. Büyük markalar anketlerini tüm dünya dilllerinde hazırlıyor. Bu markaların anketlerin de dil seçeneğini Türkçe olarak seçip doldurabilirsiniz. Bazı orta ve küçük ölçekli markalar ise sadece ingilizce gönderiyorlar. Bu markaların anketlerini doldurmak için ingilizce bilmek şart değil. Çünkü cevaplar kısa ve net. Size uygun olan cevabı işaretleyebilirsiniz. Veya Google’ın çeviri hizmetini kullanarak ingilizce olan anketlerde yardım alabilirsiniz.
Ücretsiz üye olabileceğiniz yerli/yabancı 200 adet anket doldurarak para kazanma siteleri listesi için, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sitesine bakın.. Bu sitelerde verilen E-Kitaplarda hem konu ile ilgil eğitim hem de çok sayıda denenmiş, ücretsiz üyelik veren anket doldurma siteleri bulunmakta.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Peki nereden geliyor bu paranın kaynağı? Sırf Siz Fikrinizi belirtin diyemi para ödüyorlar?


Kesinlikle evet…! Sırf sizin fikirlerinizi öğrenmek için. Ama neden ? Bunun cevabı gayet açık ve net aslında.
Büyük firmaların pazarlama uzmanları ve firma yöneticileri stratejilerini ve ürün satışlarını hızlandırmak veya cazibeli kılmak için kamuoyunun fikirlerine, görüşlerine ihtiyaçları vardır. İnsanların arz ve taleplerini bularak yeni stratejiler oluştururlar ve odaklanmaları gereken pazarı direkt olarak anketlerini dolduran kişilerden gelen fikirleri değerlendirerek belirlerler. Bu Süper bir pazarlama tekniğidir. Bizim de bir şirketimiz yoksa, bize düşen anketleri doldurup fikrimizi belirterek hem internetten para kazanmak hemde bu firmalara yardım etmek.
Doldurduğunuz anketlerden yüksek ücretler kazanmak istiyorsanız biz ingilizce anketleri öneriyoruz. Çünkü ingilizce anket doldurarak para kazandıran siteler de teklifler ücretler 75$ lara kadar çıkıyor. İngilizcem yok diye üzülmeyi zaten sorular 2-3 kelimelik basit sorular. Google toolbarın çeviri butonuyla bile doldurulabiliyor. Şıklar kendini belli ediyor zaten.
Yabancı anket siteleri arasında bizim öncelikli olarak önerdiğimiz, en çok para kazandıran, avrupada pek çok kişiyi anket müpteleası yapan surveyscout sitesidir. Avrupada ve Amerikada bu işi yapan kişilerin anket doldurma siteleri listesinde ilk sırada yer alır. Bu firma Uluslararası çalışır. Control Paneliniz inglizcedir fakat anketlere başlarken ilk sayfada anadilinizi seçmeniz istenir. Sağ üst köşeden dilinizi türkçe olarak seçip anketlerinizi doldurabilirsiniz. Sadece türkçe değil pek çok dilde ülkeye anket gönderilir. Surveyscout bizim öncelikli tavsiyemizdir. Evden para kazanmak için iyi başlangıç olacaktır.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
anket, doldur, fırsat, parakazan, süper


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Online Anket Doldur PAra kazan sandow35 İnternetten Para Kazanma Yolları 1 28 Ocak 2010 18:41