IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Temmuz 2019, 00:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İnternetten Para Kazanma Yolları




Gelişen teknolojiyle birlikte internetten de iş imkanları artmıştır. Her geçen gün bu imkanların arttığını söylemek mümkündür. Bunlar arasında gerçekten para kazanabileceğiniz ve tüm dünyada kabul görünen bazı yollar mevcuttur. En hızlı ve kolay para kazanma yolu genellikle sosyal medya platformundan olmaktadır.

İnternette Para Kazanmaya başlamadan önce, iyi araştırmalar yapmanız gerekmektedir. Unutmamalısınız ki bazı aileler geçimlerini sadece internet üzerinden çalışarak yapmaktadır. Sizde internet üzerinden size uygun olan alanda kendinize bir rehber belirlemelisiniz ve o rehber dahilinde hareket etmelisiniz.
Başlıca internetten para kazanma yollarına bakacak olursak:

Sesli Kitap Hazırlamak: E-Kitapların popüler olmasıyla birlikte sesli kitapların da kullanım oranı artış göstermiştir. Evinizde oturarak kolaylıkla sesli kitap hazırlayabilirsiniz.

Uygulama Hazırlama: Eğer kodlama bilginiz var ise ve kodlamaya başlayacak kadar sermayeniz varsa, evde oturarak biraz da vakit ayırarak para kazanabilirsiniz.

Kendi ilanınızı açın: Freelance çalışanlarının arasına katılmak için sizler de kendi ilanınızı açarak evde iş imkanlarından faydalananlar arasına girebilirsiniz.

Profesyonel Hizmetler Satmak: Açtığınız ilanı da referans göstererek kurduğunuz profesyonel hizmetleri satabilirsiniz. Bunun için de ekip hizmetleri çok önemlidir.

E-Posta Pazarlamak: Her başarılı internet projesinin arkasında mutlaka e-posta pazarlama işinin payı çok büyüktür. Bu pazarlamalar aracılığıyla ciddi başarılı hikayeler oluşturulmuş ve ciddi paralar kazanılmıştır. Hizmet pazarlamak, e-posta listeler aracılığıyla çok daha kolay olmaktadır.

Açık Artırma Platformlarında Satış Yapmak: Bazı site platformlarında açık arttırma sistemleri bulunmaktadır. Bu sistemler aracılığıyla, elinizdeki ürünleri ciddi rakamlar ile satışa sunabilirsiniz.

AirBNB: 2 yıldır internetten para kazanmak yolları arasında bulunan ve ciddi talep gören AirBNB, evinizi, odanızı veya ofisinizi kiralama hizmeti vermektedir.

Fotoğraf Satışı Yapmak:
İlgi çekici veya profesyonel fotoğraflar çekiyorsanız, internet üzerinden bu çektiğiniz fotoğrafları satarak aylık binlerce kazanca sahip olabilirsiniz.

El Yapımı Ürünlerinizi Satın: Milyonlarca kişinin evlerinde ürettiği el emeği, göz nuru emeklerini satışa sunması hem alıcıları, hem satıcıları mutlu etmektedir. Alıcılar el emeği eşyalar kullandığı için mutlu olurken, satıcılar para kazandığı için mutlu olmaktadır.

Online Sanal Mağaza Açmak: Ticaret işine girmek istiyorsunuz fakat ürünler ve alt yapı konusunda sorunlar yaşıyorsanız internet üzerinden sanal mağaza açarak para kazanabilirsiniz. E-Ticaret sayesinde iyi kazançlar elde edebilirsiniz.

Soru Cevaplamak: İngilizce olarak hizmet veren siteler sayesinde, kullanıcılardan farklı dallarda gelen sorulara cevap veren bir platform da, her soruya verdiğiniz cevapla internetten para kazanabilirsiniz.
Youtube Videoları Hazırlamak: Son dönemlerde internetten çok ciddi gelirler elde edebilmek açısından çok önemli bir platform haline gelen Youtube videosu hazırlamak gerçekten sizin ciddi kazançlar elde etmenizi sağlayacaktır.

Sanal Asistanlık Yapmak: Son dönemlerde ciddi artış gösterdi. Yeni bir personelin masraflarından kaçmak isteyen bilişim şirketleri artık sanal asistanlar ile çalışmaya başlamışlardır.
Oyun Oynamak: Her ne kadar ilginç gelse de internet üzerinden oyun oynayarak da para kazanabilirsiniz. Birkaç dolar değil de binlerce dolarlık gelir elde edebilirsiniz.

Anket Doldurmak: İnternet çağında bulunmamız nedeniyle şirketler artık anketlerini de internet üzerinden yaparak müşteri memnuniyetini, müşterilerin sorunlarını öğrenebilmektedir.

Müzik Dinlemek: Bu bir hayal değildir. Müzik dinleyerek cüzi miktar da olsa evde ek gelir sağlayabilirsiniz.
İnstagramdan Satış Yapmak: Gençlerin özellikle çok kullandığı instagram üzerinden satışlar yaparak, sıfır sermaye ile kazanç sağlamanız mümkündür.

Uygulamaları Kullanmak: Akıllı telefonlardan, uygulamaları kullanarak gelir sağlamak artık çok kolay. Giderek yaygınlaşan telefon kullanımı sayesinde gelirinizi arttırabilirsiniz.

Online Kurs: Son dönemlerde kendini geliştirmek isteyen bireylerin hazırladığı kurs platformları bulunmaktadır. Hazırlanılan online kurslarla, kurslarınıza katılan her kişiden para kazanabilirsiniz.

Hizmet Satışı: Pazarlama, tasarım, sosyal medya desteği ve yazılım gibi konularda hizmet sağlayabiliyorsanız eğer bunu kolay bir şekilde paraya dönüştürebilirsiniz.

İşletmelere Grafik Tasarımı: Hangi şehirde veya bölgede olursanız olun yerel bazda hizmet veren firmalar ve ciddi düzeyde grafik ihtiyacı olan firmalar bulunmaktadır. Bu kapsamda basit grafik bilgisiyle bu işletmelerden para kazanabilirsiniz.

Online T-Shirt Şatışı: T-shirt baskısını yaparak, her bölge için yaratıcı fikirlerinizle t-shirt satışı yaparak para kazanabilirsiniz. Kar oranı yüzde 200 ün üzerindedir.

Satış Temsilciliği: İnternet üzerinden satış yapan firmalarla anlaşarak, ziyaretçi karşılayan bir form aracılığıyla satış temsilciliği yaparak para kazanabilirsiniz.



 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
internetten para kazanma yolları, para kazanma, webten para kazanma


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İnternetten Para Kazanma Yolları İle Kendi İşinizin Patronu Olmaya Hazır mısınız ? sentera İnternetten Para Kazanma Yolları 0 02 Mart 2018 14:42
İnternetten Para Kazanma Yolları: İnternetten Nasıl Para Kazanılır? ZooM İnternetten Para Kazanma Yolları 2 26 Şubat 2018 12:32
İnternetten Para Kazanma Yöntemleri mustafa85 İnternetten Para Kazanma Yolları 0 24 Aralık 2015 19:09
İnternetten Para Kazanma Yolları Bölümü Hk. IF-Global İnternetten Para Kazanma Yolları 0 27 Ekim 2013 13:37
İnternetten para kazanma kitabı indirin karaelf İnternetten Para Kazanma Yolları 1 30 Mart 2010 13:23