IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   iPad (https://www.ircforumlari.net/ipad/)
-   -   Microsoft Surface’i iPad Standı Yaptılar! (https://www.ircforumlari.net/ipad/641189-microsoft-surface-i-ipad-standi-yaptilar.html)

SeckiN 07 Kasım 2014 12:02

Microsoft Surface’i iPad Standı Yaptılar!
 
CNN yorumcularının Microsoft Surface Pro 3'ü Apple iPad standı olarak kullandıklarının ortaya çıkması ABD’de ‘gülüşmelere’ sebep oldu. İşte o görüntüler ve detaylar...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Küresel anlamda bilinirliği en yüksek haber kanallarından CNN’de bir seçim programı yayınlandı. Seçim uzmanlarının konuk edildiği programda ilk başta her şey normal görünüyordu. Seçime dair yorumlar yapılıyor, analizlerden söz ediliyordu.

Yorumcuların önünde ise Windows OS yüklü bir tablet bilgisayar olan Microsoft Surface Pro 3 olduğu görüldü. Bir ürün yerleştirme olduğu açıktı. Ancak kameralar yorumculara yaklaştırıldığında ve farklı açılardan görüntüler alındığında ortaya ilginç bir şey çıktı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

TV yorumcularının Microsoft Surface Pro 3’lerinin önünde aslında Apple’ın tablet bilgisayarı iPad vardı. Bir diğer deyişle Surface Pro’lar iPad standı vazifesi görüyordu. Bir ürün yerleştirme anlaşmasının bu şekilde sonuçlanması ülkede hem eleştirileri beraberinde getirdi hem de ülkedeki teknoloji çevrelerince gülüşmelere sebep oldu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bir kısım otoritelerce Microsoft adına önemli bir pazarlama hatasının söz konusu olduğu belirtilirken, CNN yorumcularının da bu konuda önemli hatalarının olduğuna işaret edildi. Reklamcılık konusunda uzman kesimin ağırlıklı olarak savunduğu diğer görüş ise Microsoft'un bu şekilde gündeme gelmeyi tercih ettiğini ve başarılı da olduğunu savunuyor.

Her ne şekilde olursa olsun bu ilginç frikik, teknoloji dünyasının ne kadar ironi dolu ve renkli olabileceğine dair güzel örneklerden biri olarak tarihe geçti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net