IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   IRC & Web Client Uygulamaları (https://www.ircforumlari.net/irc-amp-web-client-uygulamalari/)
-   -   Sitene Ücretsiz HTML5 Tabanlı Okey Salonu Ekle (https://www.ircforumlari.net/irc-amp-web-client-uygulamalari/896034-sitene-ucretsiz-html5-tabanli-okey-salonu-ekle.html)

asipr 18 Ocak 2021 09:59

Sitene Ücretsiz HTML5 Tabanlı Okey Salonu Ekle
 
Merhaba,

Mevcuttaki sitelerinizde kullanıcılarınız için seçenek sunmak istiyorsanız ? ücretsiz online okey salonumuzu ekleyebilirsiniz. Ücretsiz dağıtılan salon kodunda kesinlikle reklam linki veya reklam kodu bulunmamaktadır.

Salon lobi görseli her siteye özel olacak şekilde vereceğiniz JPG, PNG, GİF türlerinde adres uzantınız olarak eklenilebilir ve istediğiniz gibi salon lobi resmini kendinize özel değiştirebilirsiniz. ( Bu görsel sadece sizin ekleyeceğiniz kod ile giren kullanıcılarda görünecektir. Ana dağıtım kodu ayrı şekilde reklamsız görünecektir.)


Lobi resmini sitesine özel isteyen kullanıcılarımız lütfen PM yolu ile eklenmesini istedikleri JPG,PNG veya GİF resim yolunu bizlere iletebilirler.( İleteceğiniz JPG,PNG veya GİF resim yolu erişebileceğiniz ve istediğiniz zaman değiştirebileceğiniz adres uzantısı olmalıdır. Haricinde ilk ekleme sonrası o şekilde kalacaktır ve müdahale etmeniz söz konusu değildir. ) Gerekli düzenleme sonrasında tarafınıza özel salon kodu tekrar tarafınıza iletilecektir.

Sitenize ekleyebileceğiniz kodumuz;



Kod:

<iframe src="http://hayalokey.net/esokey/freeframe.php?s=5ddbf50d3025b0.79826938" width="1400" height="800" frameborder="0"></iframe>
Not: width ve height boyutlarını kendinize göre ayarlaya bilirsiniz.

Saygılarımızla


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:26.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net