IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   IRC Dünyasından Röportajlar (https://www.ircforumlari.net/irc-dunyasindan-roportajlar/)
-   -   Roportaj : economist (https://www.ircforumlari.net/irc-dunyasindan-roportajlar/116283-roportaj-economist.html)

Duncan 11 Haziran 2008 12:17

Cevap: Roportaj : economist
 
Alıntı:

KiLL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 481339)
wToprak ınsa sitesinde kullansın o ismi görelim kiminmiş :)

Ne yazdığından haberi olmayan yurdumun zekalı insanı ben kelebek script yaratıcısı wToprak diyorum benim arkadaşım değildir dostum değildir tanıdığım değildir biliyorum çünkü onun yaptığını.Sen economist diyorsun varmı bir kanıtınki bu olguya varıyorsan.Tamam economist bir çakallık yapıp parasını vererek haklarını almış olabilir.Bu onun kelebek scriptin yaratıcısı olmasını sağlamaz.

toXic 11 Haziran 2008 14:44

Cevap: Roportaj : economist
 
Yaratmak ALLAH'a mahsustur.

beston 11 Haziran 2008 15:00

Cevap: Roportaj : economist
 
Alıntı:

Z-Net Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 479205)
Dikkatimi ceken asıl konu Zurna.Net le ilgili kısımdır.

economist : ZURNA.NET in unreal sisteme dönmesindeki temel sebep KELEBEK.GEN.TR dir. Bu konuda iddaliyim.

Zurna.Net i Unreale ceviren kişi benim. Sebebide sunucuyu aldığımda daha önceki sahibi tarafından bize yapılan yanlış sonucu DB lerin tamamen silinmiş olması ve sıfırdan sunucuyu kuracak olmamız dı. Sunucuyu kurarken Soldy , Default, Leader, Cocorico ve ben PTlink mi unreal mi yapalım dediler. Ben ve soldy ptlink derken Default leader ve cocorico ptlink servicler de spam korumasının mevcut olmadığını ve IBot un çalışmayacağını, Nasılsa sistem yeniden kuruluyor db cevirim sıkıntımızda yokken sistemi Unreal kuralım demeleri ve bunun oldukca mantıklı gelmesi sonucu Zurna.Net i Unrealle tanıştırdık. Bunun harici başka hiç bir etken yoktur unreal e gecişimizde.. economist ve ekibine başarılar dilerim.


coşkun abi bile ''economist'' yalan söylediğini yazmış bu kişiye nasıl inanıyorsunuz anlam veremiyorum.. ismail beyi taktir ettiğim bir nokta var oda ''kelebek'' ismini benimseyip kelebekle ilgili birçok domaini alip proje haline getirmesidir.. Diğer konularda ise yalan konuşuyor. Kelebek script 2003 yılı mayıs haziran ayına damgasını vurmuştu o dönem kelebek script 3.1 ile download ediliyordu bunu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] girip #kelebek yazarakta görebilirsiniz o dönemi bilenler varsa, Zurnanet, Showtvnet, Ekolaynet, DALnet, Doruknet, Undernet, Teklancom, Superonline, Rekornet, AynaORG, Cypruschat, gibi birçok networkta ibrahimin yaptığı kelebek script kullanılıyordu ismailin yaptığı kelebek script sadece türk ve yabancı sunuculara girip reklam trojen kasmaktan başka birşey yapmıyorlardi. ismail bey o dönem kelebek script 4.0 , 5.0 , 6.0 çıkartmıştı, kelebek identinde KELEBEK4@ Kelebek5@ Kelebek6@ diye piyasaya sürdüler bu dönemde bu sunuculardaki kelebek kanalı sahipleri bu identleri akick`e aliyordu..

ismail bey, Hatırlarmısın 2003, 2004 yıllarını senin ve atayın yüzünden ttnet, aynaorg, ve zurnanet Kelebek Script trojenli scripttir diye forumlarda ve sunuculardaki global kanallarda mesajlar yazılmıştı herkez o dönemde Kelebek script yapımcısı, ibrahim dursun (wToprak) diyordu.. O günleri nasıl unuttun geçmişini unutan geleceğinden habersizdir..

ismail bey, kelebek scriptle ilgili biraz bilgi vereyim dedim milleti yalan yanlış bilgilerle kandırıyorsun, o dönemi senlen beraber yaşıyan biriyim yalan konuşmana gerek yok.. Diğer bir konu ise kelebek.org domaini ibrahim atayla ist görüşmeleri sonucu almıştır.. Sende ataylan yollarını ayırınca kelebek scipt 2005 yılında tamamen yeniledin ve faal duruma geçtin şimdi kalkmışsın doğrulardan uzak bir edebiyatcı felsefeci gibi konuşup milleti kandırmaya çalışıyorsun.. ayip yaşin olmuş 30.. Kelebek scriptle ilgili bu forumda açılan her başliğa seninle ilgili hep şunu söylerdim, Bir inat uğruna ''kelebek script'' patentini alan kişidir derdim.. Patenti neden aldiğinida söylemiyorum onuda sen söylersin..

Iyi paylaşımlar.

ErqiN 11 Haziran 2008 15:43

Cevap: Roportaj : economist
 
bu adamı sevmiyorum

ArresT 11 Haziran 2008 22:47

Cevap: Roportaj : economist
 
ne scriptmiş.. :) ..

KuRSuN123 12 Haziran 2008 17:21

Cevap: Roportaj : economist
 
Bazıları bakar Bazıları Yapar Bazılarıda YALAKALIK YAPAR Ropartaj için teşekürler kelebek script yapımcısı wTopraktır fakat gelistirende economist ve ekibidir biz türk milleti olarak neden kaybediyoruz biliyormusunuz hep lafta kalıyor sölediklerimiz icraata gelince lafta kalıyor economist ciddiye almış isim hakını tescil etmiş ben icraata bakarım

Saygılarım ile...

KuRSuN123 12 Haziran 2008 17:34

Cevap: Roportaj : economist
 
Lütfen olaya azcık tarafsız bakın kendi takıldıgınız server veya yetkiniz oldugu server oldugu için yanlı ve polemik yapacak yorumlardan kaçının başkasına saygısı olamayanın kendinede saygısı yoktur...

qeRiLLa 13 Haziran 2008 12:58

Cevap: Roportaj : economist
 
yaw bu economist midir kekonomist midir nedir arkadasim wToprak kelebek'i cıkarttı ilk economist lamerini tanımam etmem ßenim ßildiqim Kadarıyla wToprak'dir. adam akLını yedirtti kelebek icin bu iSmail lameridie ancak lamerlik yapar. ibrahim burdaysan la niye cafeni satmıssın qittim o qun ßi Cuce ßi adam ordaydı (:

VaryabL 13 Haziran 2008 14:11

Cevap: Roportaj : economist
 
Güzel röportaj olmuş.Yorumlarda tarafsız olursa daha güzel olur..

toXic 15 Haziran 2008 20:38

Cevap: Roportaj : economist
 
Sizde Fena kaptırdınız ha :)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:14.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net