IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   IRC NOSTALJI (https://www.ircforumlari.net/irc-nostalji/)
-   -   2004'TEN BU YANA İF (https://www.ircforumlari.net/irc-nostalji/813776-2004ten-bu-yana-if.html)

juju 06 Nisan 2019 19:56

Cevap: 2004'TEN BU YANA İF
 
Bir de hepiniz çıtırmış imajı çiziyorsunuz forumda gençler. Maşallah hepiniz 2004'ten beri buralardasınız. Zaten irc dönemlerinde neden bu erkek kullanıcılar 29 yaşını geçmiyor diye merak ediyordum. Gerçekler ortaya çıktı! Sahtekarlar!

WoLF 08 Nisan 2019 12:31

Cevap: 2004'TEN BU YANA İF
 
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aslında genç yaşta başlayanlar çoktu, belki şu anda çoktur. Ben mesela 2002 yılında 12 yaşında başlamışım E-Kolay ile. 6. sınıfta daha okul bittikten sonra internet kafeye girip düz mIRC ile E-Kolayda kanal kaydetmeyi öğrenmek ile başladım.. O sebeple biz aslında hala çıtırız :))

LnX 08 Nisan 2019 13:32

Cevap: 2004'TEN BU YANA İF
 
Vay be :)

Harabi 08 Nisan 2019 13:34

Cevap: 2004'TEN BU YANA İF
 
Gerçekten Kaliteli Efsane Insanlar Geçmiş Bu Çatı Altından @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gibi Nice Efsaneler Emektarlar Geçmiş Biz O Zamanlar Neler Yapıyorduk Acaba Diye Düşünmeden Edemedim :)

juju 08 Nisan 2019 13:39

Cevap: 2004'TEN BU YANA İF
 
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hadi inanalım bari. Şaka bir yana 1999'da İrc'ye katıldığını iddia eden bir arkadaşım bulunduğundan, genç olduğunuza inancım tam! Siz de az asl pls ile f/m? ile gezmediniz değil mi? Hınzırlar!

Nkeats 08 Nisan 2019 13:54

Cevap: 2004'TEN BU YANA İF
 
Alıntı:

juju Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1042050343)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hadi inanalım bari. Şaka bir yana 1999'da İrc'ye katıldığını iddia eden bir arkadaşım bulunduğundan, genç olduğunuza inancım tam! Siz de az asl pls ile f/m? ile gezmediniz değil mi? Hınzırlar!

Bende 12-13'lerde başlamışımdır. :D O zamanlar nick girişi yapıp,counter'a girip sonra tekrar oralara bakardık.

WoLF 08 Nisan 2019 14:17

Cevap: 2004'TEN BU YANA İF
 
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben o zamanlar bir kanala sahip olup oraya user çekmeyi istemiştim, özellere reklam botları ile invite atardık. Tabi biraz daha tecrübe kazanınca Helper/HelpSop/Helpdesk/Localdesk vs. daha sonra bazı sunucularda da yönetici olarak devam ettim. O yaşta bizim için mIRC, Half-Life, Quake 2 vardı :)). ASL, F / M gibi muhabbetlere girmezdik.

aLya 08 Nisan 2019 20:12

Cevap: 2004'TEN BU YANA İF
 
Ne kadar özel bir yer olduğu bir kez daha belli oldu.. Emeğinize sağlık.

Yunus 08 Nisan 2019 21:25

Cevap: 2004'TEN BU YANA İF
 
Öncelikle bizi taa eskilere kayit olduğumuz zamanlara götüren bu paylaşım için yürekten teşekkür ederim.Gerçekten çok güzel günlerimiz geçti.Eminim çoğu arkadaşımız o eski günleri ariyorlar.Şu paylaşıma bakınca bile IRCForumlari.Net 'in ne kadar büyük ve köklü bir forum olduğunu aynel yakin derecesinde idrak ediyoruz.

Bir çok arkadaşımızın on yılları geçen bu güzel ortami, bu kıymetli anıları, bu emektar paylaşımları; gurur, kibir, hırs, nefret, öfke v.b nefsani istekler sebebiyle kişi veya kişilerle yaşanılan sorunlar neticesinde fitne çıkarıp bölmeye, parçalamaya ve insanlari ayrıştırmaya çalışan bazı topluluklara yaziklar olsun.

Elbette ki sizlerinde bu forumda emekleriniz olmuştur, anılarınız vardır, tutkularınız vardir.Sebebi ne olursa olsun bu güzel anıları yaşadığınız IF ye küsmeyin.Bölmeye çalışmayın.Parçalamayın.Bu forum hepimizin.Gelin geçmişinize, emeklerinizi ve anılarınızı barından IRCForumları platformuna sahip çıkın.Yönetimler gelip geçicidir ve forum herzaman inşallah kalıcı olacaktır.

Bu yazdıklarım tamamen samimi düşüncelerimdir.Kimse yanlış anlamasın.Amacımız herzaman yıkıcı değil yapıcı olmaktır.Hepinize içtimai hayatınızda başarılar diliyorum.

Anatolia 13 Nisan 2019 06:52

Cevap: 2004'TEN BU YANA İF
 
Hey gidi günler hey


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:16.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk