IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mart 2012, 22:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Her iki cihanda da saadet getiren aşk gerçektir.




MUSTAFA SARITAŞ

Benim sorunumu daha önce hiçbir yerde okumadım.Sizin mukni cevaplarınızda hiç şahit olmadım 5 sene önce bir hanımefendiyi sevdim.Muhabbetli günler yaşadık.Ve bir dörtlük eklendi.
SAADETİM, aşkım sevdalım benim
SAADETİM,gözyaşım hüznüm benim
SAADETİM, sonsuzum cennetim benim
SAADETİM, sevdiğim benim.
ancak tüm bu muhabbet eski Türk filmi finali gibi olmadı.26 yaşındayım ve şimdi de , dünya iyisi, masum, tertemiz bir "muhtereme"ile tanıştım ve bu geçmişimi biliyor.Kendime 1000 kere sorduğum ve size de soruyor olduğum soru şu: Allah'ın her günü aklıma giren eski mübareği unut(a)mamışken, şimdiki muhtereme ondan arta kalan sevgi kırıntısıyla mı yetinmek zorunda, hem de en iyisine layıkken? Bu konuyu çözdünüz, çözdünüz yoksa ben çözülücem !..

Dr.Can

Sevgili Mustafa,

A) İnsan aklı önce YILDIZ'lara TANRI nazarıyla baktı.Sonra AYI gördü.(Dr can cinsinden olanı değil.Kamer'i gördü yani). "Hah!" dedi. " işte Tanrı bu olsa gerek ! " Sonra sabah oldu.Güneş doğdu.Kıblesini ona çevirdi. Akşam olup da güneş batınca,
_ " Zevale giden bir varlık YAR ve YARATICI olamaz. O ölmemeli, doğmamalı, baki kalmalı." dedi...
B) Bir kızı seversin.Aşık olursun.Şiirler yazar şair olursun.Adını YILDIZ , ZÜHRE koyarsın.Tam BULDUM dersin, aşk biter.Adı olur KAYIP YILDIZ. Onu KALBİNE GÖMERSİN.Sonraki kızın adı KAMER yada HİLAL!dir.Herşey 14!ünde çok iyidir.28,29' una gelince olay biter.Ertesi sabah, GÜNEŞ hanım doğar ufuklarına. Parlayan ışığı ile, AY yüzlü eskisinin aydınlığını siler zihninde ve ayaküstü kıldığın cenaze namazı ile kuşluk vakti gömersin kalbine onu da.Bir müddet sonra DENİZ'e girersin ve GÜNEŞ'in yaktığı yerler COSS diye söner.Buyrun cenaze namazına.
_"Hatun kişi niyetine"...
Deniz yeterli gelmez,DERYAile tanışırsın.Kulaçlarını; kah yıldızlı gecelerde, kah kamerin altında, kah denizin tuzu henüz damağındayken OKYANUSLARDA atmaya hatta yeni ufuklara yelken açmaya başlarsın.

C) Hiçbirini unutamazsın.Tıpkı sünnet olduğun yada ilkokula gittiğin günü unutamadığın gibi.Unutmaya da çalışmamalısın.O zaman hem unutamazsın hem de kalbinde şişer, aritmi, extrasistol yapar."YA NE YAPMALIYIM?" dersen, "KALBİNE GÖM, dersini al, yenisiyle de kıyaslama yeter." derim.

D) Aşık olduğunda ( gerçek ) ALLAH'ı kalbine davet edersin. Kime aşık olursan ol, onunla birlikte Allah'a aşık olursun.Sevgilininyüzünde Allah'ın yüzünü görürsün.Davet ettiğin Allah kalbinde ise , aşık olduğun hatun seni ona yaklaştırıyorsa; bu GERÇEK BİR AŞK demektir.Ona devam et.Zaten o aşk SONSUZLUKTA DA SÜRER GİDER.Baki kalır.

E) Allah insanın KALP EVİ'ne sığdığına göre, oraya gömdüğüm eski aşkının mezarını, ondan önceki sevdiğinin kemiklerini, yıldızları, ayı, güneşi hatta tüm kainatı sığdırabilirsin demektir.Orası, yani kalbin sevdiklerinin KARACASAADET mezarlığı da olsa sadece bir köşesine hatta bir hücresine sığabilir.Ara sıra bir fatiha oku, geç git.

F) Esas korkacağın şey, oraya eski sevgilinin hatıratını değil, PUT'ları sokman olmalıdır.PUT'laştırılmış sevgili, kadın, mal, makam, şöhret, para, mansup vb. tüm putlar buna dahildir.Zira put giren eve ( kalp evi ) Allah girmez.Oradaysa bile " çıkar ve çeker gider."

G) işte sevgili Mustafam...
Ne zaman ki, " muhtereme" dediğin yeni aşkında gerçek aşkı elde ettin; diğerleri söner gider.Sadece hatırlarsın.Sıcak bir yaz gününü öğlen vakti güneşlenirken, dün geceki yıldızların " hafıza " olarak hatırlamanın, vücudunun bronzlaşması adına ne yararı ne de zararı vardır.
SAADET KİMİNİN ADIdır, KİMİNİN DE BAHTI.Her iki cihanda da SAADETLER dilerim Mustafam.

Dr. Can

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşk, cihanda, gercektir, getiren, iki, saadet


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ah Kadınlar Gercektir :):) Hasan Ah Kadınlar 15 14 Mayıs 2008 14:30