IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   İslamiyet (https://www.ircforumlari.net/islamiyet/)
-   -   Kuran-ı Kerim'i yaktılar! [ Allah belanizi versin ] (https://www.ircforumlari.net/islamiyet/354581-kuran-i-kerimi-yaktilar-allah-belanizi-versin.html)

oLd 12 Eylül 2010 14:48

Kuran-ı Kerim'i yaktılar! [ Allah belanizi versin ]
 
Sabah uyandim ve bilgisiyarimi sabah haberlerini okumak icin internete girdim. Karsima oyle bir manset cikti ki, beynimden vurulmusa dondum.

- Kuran-ı Kerim'i yaktılar! Iste o manset;


Rahip Jones dün son anda bu eyleminden vazgeçtiğini duyurdu ancak ABD'nin Tennessee eyaletinde başka bir rahip devreye girerek Kuran-ı Kerim kopyalarını yakarak provokasyon yaptı.

Tennessee eyaletinde Bob Old isminde bir rahip, dün yardımcısı Danny Allen’le birlikte Kuran’ı Kerim’i yaktı. İki rahip Kuran’ı Kerim’in yanı sıra üzerinde Muhammed yazılan bir kitabı da ateşe verdikten sonra yere fırlattılar.

Floridalı rahip Terry Jones’un 11 Eylül saldırılarının yıldönümünde Kuran’ı Kerim’i yakma eyleminden vazgeçmesiyle dünya rahat bir nefes aldı, ancak Washington ve New York bazı bireysel eylemlere sahne oldu. Washington’da İslam’ı protesto eden küçük bir muhafazakâr Hıristiyan grubu Beyaz Saray önünde toplanarak Kuran’ı Kerim’i yırttı. Aralarında aşırı muhafazakâr Çay Partisi’nin (Tea Party) Indiana lideri olduğunu bildiren Andrew Beacham ve kürtaj karşıtı kampanyasının öncüsü Randall Terry’nun bulunduğu 6 kişilik bir grup “İslam’ın saçmalıkları” adlı eylemlerini Beyaz Saray önünde yaptı.

Terry, “İslam barış dinidir saçmalığı mutlaka son bulmalıdır” derken, Beacham da Kuran’ın İngilizce tercümeli baskısından Hıristiyanlara ve Yahudilere yönelik “nefret” içerdiğini iddia ettiği bazı bölümler okuduktan sonra sayfaları kopararak yırttı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

JosephiNe 12 Eylül 2010 14:51

Cevap: Kuran-ı Kerim'i yaktılar! [ Allah belanizi versin ]
 
Bende bugün evet diyenleri yakmak istiyorum Evet evet diye bağırdılar ama bunlara bi DUR diyemeyen mahluklar.. Sinir oluyorum..Topunuzun Allah Cezasnı versin.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net