IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   İslamiyet (https://www.ircforumlari.net/islamiyet/)
-   -   Rabbine Yaklaş! (https://www.ircforumlari.net/islamiyet/393873-rabbine-yaklas.html)

Su 17 Mayıs 2011 12:12

Rabbine Yaklaş!
 

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Yâ eyyühe’l-müzzemmil!

Gecenin bir kısmı hariç kalk!

Bak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuşlar uykuda. Karınca[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yuvasında. Güneş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] perde ardında. Irmak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sakin akmada.

Sessizliği dinle. Kalbini bekle. Ezanı özle. Şeytanı belle.

Alnını sür yere. Rabbinin eli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] elinin üzerinde.

Yarısı ya da daha azı. İster çoğalt ister azalt. Kalk!

Kur’an’ı tane tane oku!

Bak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ağaçlar kıyamda. Melekler rükûda. Kürsî kurulmuş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dizler tahıyyatta.

Rahmet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bulutta. Zikir[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hatırda. Fısıltı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayırda. Fikir[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] duada.

Etrafını dinle! Hasta[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yatakta. Bebek[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kucakta. Düşman[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pusuda. Sarhoş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] günahta.

Tevbe sabırsız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Can Meleği kapıda.

Gündüz vakti sana uzun bir meşguliyet var.

Sabah[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nefes almakta. Çiğ[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yaprakta. Şehir[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ayakta.

İşler seni bekliyor…

Buğday[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başakta. Meyve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dalında. Hayvan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ağılda. Kalem[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kâğıtta.

Ana[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kârda. Evlat[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] harda. Eş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] darda. Dost[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yarda.

Dil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] marufta. Mal[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zekâtta. Nefis[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] oruçta. Can[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cihadda.

Öyleyse vakit bitmeden[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Rabbine yaklaş!

Gözünde yaş,

gönlünde aşk,


yüreğinde iman

ve dağ gibi bir sabırla.

.

Sena Haliloğlu


Umut huzmeleri




Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:52.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net