IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Kasım 2014, 22:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kara Büyü




Adından anlaşılacağı üzere kara büyü iyi amaçlar için yaptırılan bir büyü çeşidi olmamakla birlikle kara büyülerin amacı genel olarak bir kişiye zarar vermektir.Yapılış amacı kötülüğe hizmet eden, hiçbir iyi tarafı bulunmayan genellikle kan, balmumu, insan yada hayvan figürü kullanılarak kötülük için yapılan büyü ve çeşitlerine Kara büyü denir. İnsanlık tarihi kadar eskiye dayanan büyü ve büyücülükte Kara Büyüler, en karanlık, soğuk, hayvanlar ve kanlarıyla yapılan büyülerdir. İstenen sonuç; kişinin işi, kendisi yada sahip oldukları için, ölüm, yok oluştur. Bu büyüleri birileri yaptığını diğerleri bozduğunu söylese de; hem kullanılacak malzemelerin elde edilmesinin zorluğu hemde yetersiz bilgiyle yapılması güçtür.
Kara büyüler aynı zamanda bir insanın işlerinin kötüye gitmesi ve o insanı iflasa sürüklemek içinde yaptırılır. Sonuç olarak kara büyü yaptırılan bu insan ticari kayba uğrar artık o insan için yapılacak fazla bir şey kalmaz.
Kara büyüden korunmak için önce kişinin bunu hissetmesi ve akabinde bu büyüyü çözdürdükten sonra güçlü bir koruma vefki hazırlatması gerekir. Aksi halde bu yapılan kara büyü çözülmüş olsa bile karşı taraf yeniden yaptırdığı zaman kişi aynı duruma bir daha düşer. Kara büyülerden korunmanın en iyi yolu koruma vefkleridir sevgili kardeşlerim.
Eğer üzerinizde böyle bir hal hissediyorsanız vakit geçirmeden benimle temasa geçin. Ben üzerinizdeki bu büyüyü çözerim ve gelecekte de korunmanız için size çok güçlü bir koruma vefki yazarım. Bundan sonra hiç bir şekilde korkmanıza gerek kalmadan yaşayabilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
büyü, kara


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Lerzan Mutlu - Kara Büyü Desmont H, I, İ, J, K, L 0 02 Kasım 2014 17:37
Kara Büyü - Christine Feehan AftieL Kitap Tanıtımları 0 22 Mayıs 2014 04:11
Drag Me to Hell (Kara Büyü) Dilara Sinema Dünyası 0 16 Ekim 2009 13:45