IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Kasım 2014, 22:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Büyü Gizli Bilim




Antik veriler büyü ve doğa üstü güçlerin varlığını ortaya koymuştur, çünkü yapılan kazılardan çıkarılan örnekler büyünün gerçek olduğuna dair bilimsel ispatlar sağlıyorlar.
Antik çağlarda insanlar büyünün gücünü kullanarak bazı ruhani yaratıklarla iletişime geçmişlerdir. Eski çağlarda insanlar şehirlerini korumak için büyünün gücünü oldukça fazla kullanmışlardır. Şehirlerin hayatları ve güvenlikleri için yapılan büyü ayinleri bu şehirleri kötü güçlere karşı korumuştur.
Büyünün gizli bilimi tartışılmaz bir gerçektir. Büyü araştırmaları büyünün ruhani varlıklarla bilimi ortak bir noktada buluşturması sonucu kendi gücünü ispatlamıştır. Özellikle antik tapınakların altında keşfedilen bilgiler bizlere büyünün gizli ilimini kavramamızda yardımcı olamaya devam ediyor. Eski çağlarda insanlar teknolojiyi din ile birleştirerek yeni gizemlere yol aldılar. Bilimin bu mistik gizemini elbette yapılan kutsal ayinler ve çeşitli büyü teknikleri ortaya çıkardı.
Özellikle gizemli Maya uygarlığında ve Mısır tarihinde büyüden oldukça fazla söz edilir. Pek araştırma ve kazı sonucu ortaya çıkarılmış büyü malzemeleri günümüze kadar gelmeyi başarmıştır. Geçmişte bu gelişmiş uygarlıklar büyünün gizli gücünden yararlanarak dönemlerinin en gelişmiş ve en güçlü uygarlığı olma başarısına ulaşmışlardır. Mayaların bugün bile çözemediğimiz çok güçlü bir bilgi birikimleri vardı. Peki bu insanlar nasıl olur da bugün bile çözemediğimiz olayları o zamanda çözebilirler. Bu soru oldukça gizemini koruyan soruların başında geliyor. Şüphesiz Maya toplumu kendi zamanlarında büyü ve gizli ilimler ile çok fazla uğraşmışlar ve bu sayede güçlerine güç katabilmişlerdir.
Eski toplumlarda büyü bir ilim olarak kabul edilir ve çok önemli görülürdü. Fakat zaman içinde büyü kavramı insanlar tarafından unutularak birer mit olarak bugünkü haline sokulmuştur. Oysa eski insanlar için büyü en önemli ilimlerden birisiydi. Bu şekilde kendilerini düşmanlarda koruyarak gelişmelerine katkıda bulunuyorlardı. Bu olay Kuran’da geçmektedir. Büyü yapan toplumlara Kuran’da sık sık yer verilir.
O halde ortada bu kadar kanıt varken büyü gerçeğini kabul etmek ve bununla yaşamayı öğrenmemiz gerekir. Tarih bize büyünün gerçek olduğunu pek çok kez kanıtlamıştır. Tarih inkar edilemez delillerle doludur. Artık bazı uluslar büyü kavramına ciddi bir şekilde eğilip çeşitli deneyler yapmaya başladılar bile. Örneğin Rusya büyü konusunda akademik çalışmalara önem veren bir ülkedir. Yine bunu Amerika gibi ülkeler takip ediyorlar. Büyünün gizli bilimi ilerde soğuk savaş stratejisi olarak gelişmiş toplumlar tarafından kullanılacak.
Hepimizin büyü ilmini ve bu ilmin gücünü kabul etmemiz gerekiyor. Umarız ülkemizde de diğer gelişmiş ülkelerde yapıldığı gibi bu işe gereken hassasiyet verilir ve bilimsel olarak bu konular bir gün araştırılmaya başlar diyoruz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bilim, büyü, gizli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tarihte bilim için ölen 8 bilim insanı! KarakıZ Bilim Dünyasından Son Haberler 0 12 Ekim 2011 14:44
Tarihte bilim için ölen 8 bilim insanı! Kalemzede Esrarengiz Olaylar 0 11 Ekim 2011 20:36
Bilim Adamı Bilim İnsanı Olmak İçin Luis IF Ekstra 0 22 Nisan 2010 13:19