IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Haziran 2022, 12:02   #1
Çevrimdışı
Tefeci'nin Kızı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İKİ ALEMDE DE YAŞADIM! 8. Bölüm




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Oradan oraya gittim, gezmediğim gitmediğim yer kalmadı. Ayrıca ben her hocayı gördüğümde; “Anne boşa geldik, bu adam bana yardım edemez.” diyordum. Görür görmez biliyordum. Sonra, köylerden geçerken bir köye geldik. Cuma günüydü ve millet Cuma namazından çıkıyordu inanılmaz bir atmosfer vardı. Ayrıca cumadan çıkan herkesin üstünde beyaz kıyafetler ve başlarında sarıklar vardı.

Bize acayip, sert sert bakıyorlardı. Babam bile korktu. Ama eniştem daha cesur, “Ben bir yolu sorayım.” dedi. İndi arabadan yolu sordu geldi. Tarif etmişler yolu. Ama bize hepsi öyle bir bakıyordu ki babam “Bir an önce gidelim ben bunlardan korktum” dedi. Neyse, gittik hocaya, hoca işlemler yaptı. Yani gittiğimiz her yerde parasını veriyorduk, çıkıyorduk. 1-2 gün geçiyordu yine aynı oluyordu. Artık ben de yorulmuştum her işlem yapıldığında cinler bana kızıyorlardı ve daha çok eziyet ediyorlardı. Ta ki o son güne kadar.

Sonra Kayseri’de bir hocaya gittim. Ancak adamı gözüm hiç tutmadı ama annemgilin hatırına gittim. Adam su falan verdi bunları yapın dedi. Biz döndük. Bir akşam yine bunlar bana gözükmeye başladı ve bana kızıyorlardı. “Sen oraya gittin, bunları yaptın.” diye. Ben dediğim gibi onları görünce onların dilini konuşuyordum. Ailem de var yanımda. Sonra bunların lisanında konuşup bağırıp çağırmaya başlamışım.

O arada sara krizine benzer bir kriz geçirmişim.
Sonra ailem beni zorla yatırmış ve bana su dökmeye başlamışlar. Yatırıp ağzıma döküyorlarmış. Ben o arada boğulmaya başladım. Ve cinler de boğazımı sıkıyordu bir taraftan annemgil su döküyordu. Bir taraftan da onlar beni sıkıyordu. Ben o an ömrüm buraya kadarmış dedim. İşte eniştem o ara boğulduğumu fark etmiş. Gerçekten Allah razı olsun, koşmuş hemen annemgilin elinden almış ters çevirmiş beni o arada ben kendime geldim. Elbette kalktıktan sonra ben başta anneme sonra herkese öyle küfürler etmişim öyle küfürler etmişim ki… Ayrıca telefonla eşimi aramışım bağırıp çağırmışım.

Tabi o sırada küçük kız kardeşim geldi beni aldı kendi evine götürdü o gece onlarda kaldım. Ertesi gün ortanca kız kardeşim beni aldı, “Abla biraz gezelim, konuşalım.” dedi. Normalde bu ortanca kardeşimin eşi çok inançlıdır ama bizim aile işlerine pek karışmaz. Sonra benim durumumu duyunca üzülmüş. Tanıdığı hocalarına sormuş, bir tane hüddam bulmuşlar.

👇

__________________
''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de''


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İKİ ALEMDE DE YAŞADIM! 7. Bölüm Tanem İslamiyet 0 12 Haziran 2022 11:59
İKİ ALEMDE DE YAŞADIM! 4. Bölüm Tanem İslamiyet 0 12 Haziran 2022 11:49
İKİ ALEMDE DE YAŞADIM! 3. Bölüm Tanem İslamiyet 0 12 Haziran 2022 11:46
İKİ ALEMDE DE YAŞADIM! 2.Bölüm Tanem İslamiyet 0 12 Haziran 2022 11:42
İKİ ALEMDE DE YAŞADIM! 1.Bölüm Tanem İslamiyet 0 12 Haziran 2022 11:35