IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   İtiraf Ediyorum (https://www.ircforumlari.net/itiraf-ediyorum/)
-   -   Yalan Ağzımızda Yuva Yapmış :D (https://www.ircforumlari.net/itiraf-ediyorum/31219-yalan-agzimizda-yuva-yapmis-d.html)

αуℓιη 18 Aralık 2007 01:32

Cevap: Yalan Ağzımızda Yuva Yapmış :D
 
Gördgum KadariyLa irc kolayCa birakilinabiliCek 1 $ey :) Xeon dedigi gibi hayatiniza Onu biraktirabilecek 1 Guc girememi$ demekki:) ßenim Canim dedigim insanda ßirakti Her$eyi benim icin Tabi geli$en olaylar ßa$Lamasini gerektrdi fakat hic 1 $ey eskisi Gibi deiL + Kime anLatsam ßenim SevgiLimi 300 ki$iLik msninde Kiz yok die iLk cevap $öyle.. ßa$ka msni vardir kesin:) neden herkesi kendiniz sanarSiniz ki? bakin kendiniz de itiraf ediyorSunuz.. msnde adam eklicek yer kalmami$ die.. icini di$ini 24 saatini biLdgm yilLArca birlikte oldgm insan bunu yapiCak yani:)? siz beden daha iyi biLirSiniz Onu dimi? benimde olan biten Her$eyim $ifrelerim Onda ve gerekirSe PC´me giriyor bakyior Zaten gercek sevgi yalansiz olandir Gercegini bulabilene a$k olsun o halde ..1 tane vardi ben buldum 1 tane vardi halil buldu daha Henuz bize e$ degerini göremedim:)(Her ne kadar kavga gurultu gitsekte biz ayri ayrida 1 iz ;)) guzel 1 itrafdi arkadsim ama sevgiliden daha degerli deildir bu sanal gercek sevgiye sevgiliye degi$ilmez ..keske herkes senin kadar durst olsa:)

Run 18 Aralık 2007 01:50

Cevap: Yalan Ağzımızda Yuva Yapmış :D
 
aylin den sosyal mesajlara devam..

efSa 18 Aralık 2007 09:34

Cevap: Yalan Ağzımızda Yuva Yapmış :D
 
komik ole sevgililerim olduki yapma dedimmi ypmiorlardi :d ama bazilarida yalan ustune yalan benmi hic ugrasamam ben b0leim sevmeyen cikmasin abicim:)

telemIRC 19 Aralık 2007 22:55

Cevap: Yalan Ağzımızda Yuva Yapmış :D
 
Alıntı:

Alovepoem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 233486)
Bende Msn adresimde tek sen varsın diyom ama adam eklemeye yer kalmamıs:D


katılıyorum,aynı durumdayım.

Crazy 21 Aralık 2007 07:00

Cevap: Yalan Ağzımızda Yuva Yapmış :D
 
Alıntı:

Run Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309877)
aylin den sosyal mesajlara devam..


muhahaueahueha :D ;love güLdürdün beni sabah sabah Cafer abi :D


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:47.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk