IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   İtiraf Ediyorum (https://www.ircforumlari.net/itiraf-ediyorum/)
-   -   itiraf ediyorum (https://www.ircforumlari.net/itiraf-ediyorum/333171-itiraf-ediyorum.html)

Disconnected 06 Mayıs 2010 21:46

Cevap: itiraf ediyorum
 
Alıntı:

NiLya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1040410074)
Konuyu Goren ilk Mod dan Cöp Kutusuna Atmasini istiorum. Yorumlarınız İcin Tsk Ederim Arkadaslar.


Tüm olumsuz yorumlara karşılık , benim helperimden de böyle bir saygı beklerdim. Tebrik ediyorum , elbette olumlu/olumsuz yorumlar olacak , ama böyle bir forum sitesinde , bilgi paylaşımları harici , biraz gülüp eğlenmek için takıldığımız bir sitede olum/olumsuz yorum olmamalı. Hep olumlu olmalı heleki itiraf ediyorum gibi cesaret gerektiren ve eğlendirmek güldürmek , bir nebzede olsa stresten kurtulmak için açılmış bir bölüm ise . Eminim bu konuya yorum yazan bir çok arkadaşın dert ettiği bir konuya deyindi NiLya. Ama kıskançlık ve benim bundan neyim eksiktide böyle bir itirafda bulunamıyorum diyen insanlarda var. Ama gel gelelim , bir laf vardır '' çamuru at kir tutmaz ise iz bırakır '' düşüncesinde olanlarda var , yada ilgi çekmeye çalışanlar.

Herzaman medeni olmaktan bahsediliyor , bence biraz medeni yaklaşın bazı olaylara , birşey olmak istiyorsanız ya tam olun yada hiç olmayın. Bu işin orta yolu diye birşey yoktur.


Dipnot : Bazı yerlerde anlatım bozukluğu var farkındayım , o anlatım bozukluklarını tamamlarsam kalp kırmış olurum , o kalp kıranlarla aynı seviyeye düşmüş olurum .

İyi İF'ler.

X-Destroyer 07 Mayıs 2010 13:27

Cevap: itiraf ediyorum
 
dıyecek söz bulamadım .)

Kungiman 20 Temmuz 2010 20:38

Cevap: itiraf ediyorum
 
Alıntı:

ηιℓуα♥ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1040408025)
valla blmyrm ama yaz geldi herkes asık oldu sevdi ben bulamadim birini :)


Öncelikle AŞK yazlık kışlık değildir,sonra Aşkı birkere bulmalı ve sahip çıkılmalı ve fedakarlıklar yapılmalı fakat seni tanıdığım kadarıyla Sende bu yürek varken bak güzellik demiyorum bu konuda tutumumu biliyorsun emin ol bulursun ilk ve son erkek;cool;cool


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:38.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk