IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 11 Şubat 2011, 02:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Babama Vurdum !




2008 Yılının başlarındaydı, babam odama girdiğinde her şeyime karışıyordu. Çok sinirliydim ozaman, ve hayatımda yapmadıgım bir şeyi yaptım tokat attım duvardan duvara çarptım. Sonunda hastenelik olmuştu, çok pişmandım. Ve defalarca nasıl yaptım, babama nasıl vurdum ? Diye düşüncelere kapıldım ağladım.. Akrabalarım çok soguk davranıyordu sinirli bakışlar, kızgın ifadeler..

Hemen evden kaçtım, göl vardı bizim hep arkadaşlarla takılıp içip içip sızıyorduk, aynı sarhoş köpek'ler gibi ! Kendime köpek diyorum evet ben bir köpeğim ama baba katili bir köpek ! Babam öldü zannediyordum, korkudan tir tir titriyordum. Sanki dokunsalar yerle bir olacam. Aldığım bira'larla her şeyi unutmam lazımdı. Hayatı yaşadıgım olayları belki sarhoş olurumda unuturum mantıgı işte, ozamanki aklım gençlik aklı ve cehalet.

İçtim son damlasına kadar içtim o zıkkımı ! Her şey sanki bir rüya'ymış gibi sigaramı yaktım ! Onuda defa'larca yaktım attım.. Kalktım yerimden dogruldum, 1-2 km ötemde 3 katlı bir emlak şirketinin çatı merdiveni vardı, çıktım.. Kendimi öldürmeyi düşünüyordum ! Son adımdı 3.cü kattan atacaktım kendimi, aşagıya bir baktım yükseklik korkusu vardı bende başım dönüyordu. Kendimi daha gencim, baba katili olarak içeriye giremem en iyisi kendimi öldürürüm her şey biter ! diye düşünüyordum.. Aslında hiç bir şey böyle değildi, diğer dünya'sıda vardı bunun kendimi cehennem zebani'si gibi bir başı boş serseri gibi hissediyordum..

Ölüm korkusu, vazgeçtirdi beni ! Korkaktım çünkü nasıl öldürürdüm ki kendimi korkagın biriydim ben ! Defalarca kendimi öldürmeye çalıştım.. İntihar etmeye, tüm her şeyden kopmaya hazır hissediyordum oysa. Vazgeçtim çatı katından aşagıya indim, eve dogru ilerledim. Cenaze arabası sesi ambulans sesine benzerya hani, öyle bir korku içine girdimki kimse anlatamaz.. Sonra ambulans'ı görünce kendime geldim belki ölmemiştir diyerek, biraz ferahladım.. Evet babam yaralıydı, sadece başından yaralanmış hastaneye götürüyorlardı. Ozaman dünya'nın en mutlu insanıydım sanki. Sonra, hemen dolmuşa atladım devlet hastanesi en yakın yerdi bizim oraya biliyordum oraya götüreceklerini hemen dolmuşa bindim devlet hastenesinin orada indim.

1 Saat sonra babam çıktı babam başında sargı bezi, ve dikişli başı ile dışarıya çıktı.

Farkındaydım her şeyin, babamı çok şiddetli şekilde vurdum çarptım incittim.. Bir hiç uğruna.. Babam hastaneden taburcu oldugunda öyle bir baktıki suratıma.. Sanki ''bittim'' defalarca ''öldüm'' ..

O an koşup sarılasım geldi, hiç bir şey yapamadım.. Olduğun yerde yıkıldım, o bakış anlatıyordu her şeyi kemiklerimi kırsa beni öldürse.. Sesim çıkmazdı.

Yanıma yaklaştı, resmen titriyordum.. Bedenim sopsoguk oldu, yüzüm bembeyaz. Öyle bir korktumki kaçamıyordum tutuldum resmen. Ve yanıma yaklaştı, öyle bir söz söylediki hala acısını çekiyorum.

''Verdiğim emek sana haram olsun'' !

Öyle bir beddua etti ki 3 yıl başım bela'dan kurtulmadı işlerim hep ters gitti. Sonra 3 yıl boyunca sesimi çıkarmadım bir sözünden birine of demedim. Götüremem, yapamam demedim. Hep sözünde durdum, onun oglu oldugunu onun asil kanından geldigini hissettirdim ona. Sonunda barıştık, bir sözünden dışarıya çıkmıyordum. Ve size son olarak şu sözlere iletim ;

Hiç kimse baba'sına veya anne'sine kötü söz ufak bir of bile etmesin. Neden biliyormusunuz ? Onlar sizin hayatınızdaki en kıymetli varlık ? Onları sırtınızda taşısanız yeri'dir. Can'dan öte yar'dan öte..

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 11 Şubat 2011, 09:44   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Babama Vurdum !




Gencligin verdigi hissler duygular.
Yanlis birsey tabi, abimin basindanda boyle birsey gecti ama bukadar deil. tartisma sirasinada, dovecek korkusu ile, yitti. ve seneler sonra .. ufak kavgalarda.. konu aciliyor.
Fark ettigim birsey var bu konularin acildiginda.
Oda babamin nasil Kirildigi.. uzuldugu.. ve gururu. Yetistir buyut.. boyle olsun kim ister ki. Ama hatalar insanlar icin var. Biz melek degiliz.
Sinirimize biraz daha hakim olmak.. seytani guldurmemek..

biraz sabir birazda, sinirli anda.. o ortamdan uzaklasmak.

Ne onlarin nede bizim canimiz yansin

saol yazin icin ..

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 11 Şubat 2011, 10:06   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Babama Vurdum !




İyi tarafından bakarsan ailenin değerini anlayabilmen için böyle birşey yaşaman gerekiyordu belkide.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 11 Şubat 2011, 13:40   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Babama Vurdum !




Ne kadar içten bir itiraf olmuş böyle..Hatanızı anlamışsınız, telafi edebilmişsiniz ve geride bırakmışsınız, ne hoş.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
babama, vurdum


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Babama Şiir Pegasus Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 26 Şubat 2015 12:06
Babama. Düş Kitap Tanıtımları 0 22 Ocak 2015 01:06
Babama. Ruj IF Ekstra 2 26 Şubat 2011 01:05
Babama ! Ruj Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 02 Eylül 2010 01:13
Babama ßy_MysticaL Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 3 30 Haziran 2007 20:17