IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Feronia

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 25 Nisan 2011, 11:13   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Oylesine




Ufak bir olay,paylasmak istedim...
Aslinda icimde kaldi ve sanirim he he demekle hata yaptim .
Is yerinde calistigim bayan yunan , ayni ise beraber yapiyoruz. Hep iste aile duzenime inanamiyor laf ediyor, nasil izin vermezler gezmene icmene filan, bunlara anormal geliyor, aldirmam pek cunki oyle diyaloglara pek girmek istemiyorum, aile konusuna, neyse gecenlerde isimiz az, muhabet ediyor guya sozleri su: ne tuaf eskiden bi dusmandik simdi bak nasil geciniliyor bende he diyorum, devam ediyor, bana tarih dersi vermeye bende sussun diye tarihle aram yok dedim devam etti, Turkler zamaninda isgal etmis, simdiki izmiri )) yunanlara turkce ogrenme sarti koymuslar yada orayi terk etmelerini .. Kiliseleri yikmislar , vs vs simdi bise desem kadib harby anormal tartisma olcak drmesem icim rahat degil artik dedim oylemi olmus filan meraktan , dedim ozamanlar farkliymis dedim ardinda bana cevabi: evet barbarlardi o an kadini yerden yere suruklemek geldi icimden, ana sustum ve kalktim , cunki patronla arkadas gerci bunlar herkesle samimi, is yerinde flort edip eve gelince kocalarina gidenler.. ve insanlara tuzak kuran biri, tartissam patrona kesin bise der, bozar. icime attim ve sadece sustum. hala icim rahat degil sanki ozamandaki insanlara, Turklugume sanki ihanet etmisim gibi hissediyorum.
Bukadar
ne demisler Turkun Turkten baska dostu yok ve yabanci bayanlarun Turk kizlari ile kiyaslsyan insanlari sahsen kiniyorum, cevremde cok cunki iclerinde 22 kusur sene yasayinca insan ne olduklarini anliyor, kimse kusura bakmasin ayrimcilik gibi de olmasin..
Turk kizlarin tirnagi olamazlar.

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Konu Feronia tarafından (25 Nisan 2011 Saat 11:22 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 25 Nisan 2011, 13:13   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Oylesine




Allah'tan Bana Denk Gelmemiş ''Kırığı'' Falan Dinlemezdim İlahı Olsun Susturamazdı Beni O An .Onlar Kendilerine Baksınlar Beyinlerini Cebinde Taşıyorlar.La Havle . ! Kendini Kötü Hissedecek Bişiy yok Haklılık Payın Var Canım.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 25 Nisan 2011, 15:14   #3
Çevrimdışı
Nur
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Oylesine




ole bırı bana çıkışsaydı diycem tek şey olurdu sen ancak onun bunun altına yatmaktan anlarsın .. ne anlarmış tarihten o onla bunla oynaşmaktan kafasına göre yorumlamış tarihi onlar normal olsaydı türkiyeye gelip para karşılıgında ınsanlarla birlikte olmayı meslek haline getirmezlerdi onların tarihleri uçkurlarında

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
oylesine


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık