IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Kadın Sağlığı (https://www.ircforumlari.net/kadin-sagligi/)
-   -   Kadınları meme kanserinden kurtaracak önlem (https://www.ircforumlari.net/kadin-sagligi/324307-kadinlari-meme-kanserinden-kurtaracak-onlem.html)

Feronia 26 Mart 2010 11:41

Kadınları meme kanserinden kurtaracak önlem
 
Uzmanlar, kadınların daha az yemeleri ve daha fazla egzersiz yapmaları durumunda meme kanseri vakalarının üçte birinin önlenebileceğini bildirdi.
İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen meme kanseri konferansında konuşan Milano Üniversitesinden kanser uzmanı Carlo La V , Batı ülkelerinde kadınların daha az yemeleri ve daha fazla egzersiz yapmaları halinde kanser vakalarının üçte bire varan oranlarda önlenebileceğini, artık beslenme ve hareket gibi faktörleri içeren yaşam tarzına odaklanma zamanının geldiğini söyledi.
La V , daha az alkollü içkinin de kadınlardaki en yaygın tür olan meme kanserine yakalanma riskini azaltabileceğini vurguladı.
Meme kanseri, süt bezleri ve sütü taşıyan kanallardaki hücrelerin kontrol dışı çoğalması ve vücudun çeşitli yerlerinde çoğalmaya devam etmesinden kaynaklanıyor. Meme kanserinin memelilerdeki dişilik hormonu östrojenin fazla salınmasından ileri geldiği düşünülüyor. Uzmanlar, şişman kadınların daha fazla östrojen ürettiğinden şüphe ediyor

haber7

Hayal 26 Mart 2010 11:55

Cevap: Kadınları meme kanserinden kurtaracak önlem
 
Bizim kadınlarımız genellikle evlendikten sonra kendilerini salıveriyorlar. Azdır bunları yapabilecek ya da yapan kişiler.

diShy 14 Mart 2013 14:35

Cevap: Kadınları meme kanserinden kurtaracak önlem
 
-
Çok faydaLı ßilgiler t$kler payla$ım için
..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:32.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net