IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By PySSyCaT

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Ekim 2016, 20:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hamile kalmak için en etkili 10 yöntem




Hamile kalmak için en etkili 10 yöntem

Sağlıklı bir hamilelik için, hamilelik öncesi bilmeniz gereken 10 önemli madde.



Anne adaylarının hamile kalmaya en elverişli dönemlerinde dahi çiftlerin hiçbir sağlık sorunu olmasa bile sadece %15 ile %25lik bir kısmı bebek sahibi olabiliyor. Kadınların yumurtlama dönemin de yumurtayla spemi bir araya getirmek çok kolay değil. Sağlıklı bir hamilelik ve bebek dünyaya getirmenin 10 etkili yolunu uzmanlar sizler için paylaştı.

Düzenli Olarak Sevişin: Ne kadar çok sevişirseniz hamile kalma şansınız o kadar yüksektir. Fakat her gün sevişmek doğru değildir, ortalama 3-4 günde bir sevişmek hamile kalma şansını artırır. Çünkü baba adayının dinlenmiş olması daha fazla sayıda sperm üretmesine ve spermlerin anne adayında daha derin noktalara ulaşmasını sağlar. Normal şartlarda sperm vücudunuzda beş gün canlı kalabiliyor. Düzenli seks hayatı tam yumurtlama döneminizde spermlerle yumurtanızı bir araya getirme şansınız artıracak. Özellikle hamile kalmak isteyen bayanların ovülasyon günlerini daha kolay tespit etmelerini sağlacak bir yol daha var. Hamilelik şansını artıran yumurtlama dönemlerinin tespitinde Tükürükten Ovulasyon Testi’ni kullanabilirler. Amerika’dan gelen Avrupa Normlarına uygunluk belgelerine sahip olan test, T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır.

Kafeini Kesin: Araştırmalar kafeinin gebe kalma ihtimalini yarı yarıya düşürdüğünü gösteriyor. Bir fincan kafeinsiz kahve hazırlayıp gözünüzü bu dolu fincanla doyurun ve fincanın sadece yarısını için.

Eşinizi Serin Tutun: Erkeğin yumurtalıkları etrafındaki ısı spermler için problem yaratıyor. Bu sebeple eşinizden bol, vücuduna oturmayan, pamuklu iç çamaşırı giymesini rica edin. Dar kotlar ve pantolonlar giymesine -ne gerek varsa zaten böyle bir şeye- en azından bu dönemde izin vermeyin.

Diyet Yapmayı Bırakın: Ohio Üniversitesinde yapılan bir araştırmanın sonuçlarına göre; kadınlar kalori alımını düşürdüklerinde, üreme hormonlarındaki seviye de aynı şekilde düşüyor.

Beslenme Şeklinize Zengin İlaveler Yapın: Zinc, Selenyum, E vitamini ve C Vitamini alın.

Zinc ve E Vitamini: Bunlar eşiniz için. Zinc, hücre yenilenmesi için iyiyken E vitamini de hücre yenilenmesine destek sağlıyor. Eşinizin spermleri ne kadar güçlü olursa sizin yumurtalarınızın buna direnme ihtimali o kadar düşük olacaktır.
Selenyum: Bu da eşinizin için. Testosteron ve sperm sayısının artması için selenyum önemli bir vitamindir.
Vitamin C: Bu da onun için. C Vitamini sperm kalitesini arttıracak ve hamile kalmanıza yardımcı olacak.
Size Zinc: Tabi ki siz de vitamin içeceksiniz. Siz de zinc için. Böylece sizinde hücre bölünmesi ve yenilenmesi durumunuz gelişme kaydedeceğinden daha kolay hamile kalabilirsiniz.

İçki ve Sigarayı Bırakın: İçki ve sigara hem kadın hem de erkekte üreme organlarını direkt etkiliyor. Özellikle sigara erkeklerde sperm sayısını düşürür ve sperm hareketliliğini bozar. Aşırı alkol alımı da sperm yapısını bozmaktadır.

İlaç Kullanımı!: Kullandığınız ilaçlar varsa önce doktorunuzla konuşun. Bu ilaçların hangilerini kullanmaya devam edebilirsiniz hangilerini kesmeniz lazım ve hamile kalmadan ne kadar zaman önce kesmeniz lazım öğrenin.

Ağrı Kesiciler: Birtakım ağrı kesiciler -doktorunuza danışın- yumurtlama döneminde kullanıldığında kadın vücudundaki prostaglandin hormonu baskılanır. Oysa sizin bu hormona ihtiyacınız var çünkü bu hormon sayesinde yumurtanız fallop tüpüne düşer.

Ateşini Artırın: A ve D vitaminlerinin hem cinsel isteği artırdığını hem de iktidarsızlıkla baş ettiğini, buna ek olarak sizi ve eşinizi güçlendirip metabolizmanızı hızlandırdığını biliyor muydunuz? Artık biliyorsunuz.

Kontrole Gidin: Uzun süredir çabalıyor ve hamile kalamıyorsanız eşinizle birlikte mutlaka doktorunuza görünün. Evet, bu illaki kötü bir şey var demek değil, “denk gelmiyor” olabilir. Ama aynı zamanda sizde veya eşinizde medikal bir durum da olabilir ve bunu ne kadar çabuk tespit ederseniz o kadar çabuk düzeltip bebek sahibi olabilirsiniz.



aLinti..

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hamile kalmak için en etkili 10 yöntem


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hamile Kalmak için 10 Neden Lcia Aile Evlilik ve Çocuklar 0 07 Kasım 2014 16:31
Cilt Bakımında Etkili Bir Yöntem: İnci Tozu Maskesi Rhytia Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 11 Şubat 2014 23:41
Hamile Kalmak İsteyenlere Dua Violent Dualar 0 11 Kasım 2013 16:32
Hamile kalmak isteyenlere, Hamile kalmanız için öneriler... Sevda Aile Evlilik ve Çocuklar 0 30 Mart 2013 21:13
Şizofreni Tedavisinde En Etkili Yöntem Hangisi N999 Ruh Sağlığı 0 07 Mayıs 2012 20:28