IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Ocak 2018, 00:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kışın dudakları korumanın yolları




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]larınıza iyi bakmak zor değildir. Sadece birkaç kolay adımda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ın zarar verici etkilerini hafifletebilirsiniz.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Nemlendirici maske

Ev yapımı nemlendirici maskeler, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aylarında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları nemlendirmeye yardımcı olabilir. Bal, zeytinyağı, avokado gibi mutfağınızda bulabileceğiniz malzemeleri kullanarak çeşitli nemlendirici dudak maskeleri yapabilirsiniz.
•Bir kaşık püre haline getirilmiş avokadoya biraz zeytinyağı ekleyin ve dudaklarınıza uygulayın. 15 dakika bekleyin, sonra ılık su kullanarak durulayın. Bunu günde bir kez yapın.
•1 tatlı kaşığı gül suyunu 1 çay kaşığı balla karıştırın. Bu karışımı dudaklarınıza uygulayın ve yaklaşık 15 dakika bekletin. Normal suyla yıkayın. Günde bir kez tekrarlayın.

Dudak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i

Tıpkı cildiniz gibi, pul pul görüntüden ve matlıktan kurtulmak için dudakların da peelinge ihtiyacı vardır. Peelingten sonra dudaklarınız daha canlı görünür.
Düzenli peeling yapmak, yumuşak ve pembe dudakların sırrıdır. Haftada bir veya iki kez yapmak yeterlidir. Bundan daha fazlası dudaklarınızı kötüleştirebilir ve kızarıklık, tahriş veya acıya neden olabilir.
•1/2 çay kaşığı toz şekerle, macun kıvamına getirmek için yeterli zeytinyağını karıştırın.
•Pürüzlü veya ölü cildi temizlemek için dairesel hareketler kullanarak macun ile dudaklarınızı ovun
•Ilık suyla kalan karışımı durulayın.
•Son olarak dudaklarınızı bir nemlendirici ile nemlendirin. Dudak nemlendiriciniz yoksa hindistancevizi gibi bir yağ da kullanabilirsiniz.

Dudaklarınızı yalamayın

Yalamak, dudaklarınıza zarar verebilecek kötü alışkanlıklardandır. Ağızdaki tü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]k dudaklarla temas ettiğinde, hızlı bir şekilde buharlaşır ve nemlendirmek yerine dudakları daha da kurutur.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Sert kış rüzgarlarından korunun

Zorlu kış rüzgarları, ciltte, özellikle yağ bezleri olmadığından kendi nemini sağlayamayan dudaklarda kuruma etkisine sahiptir. Buna ek olarak, güçlü kış rüzgarlarına maruz kalmak, ciltteki yağ veya yağ moleküllerini parçalayabilir ve rüzgâr yanmasına neden olabilir. Bu yağ ya da yağ molekülleri ciltteki nemi korur ve aynı zamanda güneşin mor ötesi ışınlarını filtreler. Böylece, güçlü ve serin kış rüzgarlarına maruz kalınması, cilt kızarıklığına ve tahrişe neden olabilir.
Sert kış rüzgarlarına karşı yüzünüzü bir fularla örtün. Ayrıca, nemi kaybetmemek için acımasız rüzgarlara çıkmadan önce dudaklarınıza bir nemlendirici uygulayın.

Uyumadan önce dudak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı yapın

Kış aylarında, yatmadan önce dudaklarınıza iyi bakmanız çok önemlidir. Yatmadan önce dudaklarınızı ılık suyla iyice yıkayın. Dudakları yumuşak bir bezle kurulayın, ardından bir dudak kremi uygulayın. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ni yatağınızın yakınında tutun ve gece uyandıkça kullanın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çocukları hastalıktan korumanın yolları Tufan Çocuk Sağlığı 0 14 Ekim 2014 16:41
Saç rengini korumanın yolları AngeL Saç Modelleri ve Bakımı 0 30 Ekim 2013 13:05
Saç Rengini Korumanın Yolları N999 Saç Modelleri ve Bakımı 0 17 Mayıs 2012 23:45
Göz Sağlığını Korumanın Yolları Zen Sağlık Köşesi 0 21 Şubat 2012 20:35