IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Chen

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Temmuz 2019, 22:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kızlık zarı yapısı ve işlemi




Kızlık zarı yapısı ve işlemi



Kızlık zarı dikimi operasyonları genel olarak iki yöntemle yapılır. Bunlar "Kalıcı kızlık zarı dikimi" ve "Geçici kızlık zarı dikimi" yöntemidir. Bu yöntemlerin uygulanışı arasında küçük farklar vardır.

Halk arasında ve tıpta bir çok şekilde adlandırılmaktadır. Bunların başlıcaları; kızlık zarı dikimi, kızlık zar dikimi, zar diktirmek, zar dikimi, kızlık zarı tamiri, kızlık zarı onarımı, kızlık zarı dikimi izmir, himenoplasti ameliyatı vb.

Kızlık zarı dikimi operasyonlarında öncelikle kızlık zarı muayenesi işlemi yapılır. Muayenenin amacı kızlık zarı türünün belirlenmesi ve kızlık zarı dikimi operasyonun bu duruma göre şekillendirilmesidir. Daha sonrasında lokal ya da genel anestezi olup olmayacağına karar verilir. Kızlık zarı dikimi(kızlık zarı tamiri, kızlık zarı onarımı) basittir ve kısa sürer. Bu yüzden çoğunlukla lokal anestezi altında gerçekleştirilir. Ancak bazı kişilerde ameliyat korkusu vardır ve kişinin isteğine göre genel anestezi de uygulanabilir. Eğer kişide genel anesteziye engel bir durum varsa, doktor kararı ile uygulanmayabilir. Mesela, akciğer sorunu olanlara genel anestezi uygulanmaz.

Tüm bu etkenler belirlendikten sonra kızlık zar dikimi operasyonu için gün belirlenir. Kalıcı kızlık zarı dikiminde operasyon gününün bir önemi yoktur. Ancak geçici kızlık zarı dikimi, cinsel birleşmeden en az 3 gün önce yapılması gereken bir operasyondur. Bir hafta kalıcılık süresi vardır. Bir haftadan sonra tekrar yırtılma ve kanama görülebilir. Kalıcı kızlık zarı dikimi işleminde süre sınırı yoktur.

Kızlık Zarı Dikim Yöntemleri Nelerdir?

Flep yöntemi ile yapılan kalıcı kızlık zarı dikimi ortalama 5-10 dakika sürmektedir. İşlem genellikle lokal anestezi altında uyuşturularak yapılır, ancak bazı durumlarda hastanın isteğine göre genel anestezi ile de yapılabilmektedir. Kızlık zarı dikimi ameliyatı sonrası hasta evine gidebilir ve ertesi gün normal günlük hayatına devam edebilir. Hastalarımıza 1 hafta spor, ağırlık kaldırma veya bisiklete binme gibi bacakların açılmasını gerektirecek veya ameliyat alanına direk bası uygulayabilecek aktivitelerden uzak durmalarını öneriyoruz. 1 hafta sonraki kontrolde, iyileşmenin durumuna göre hastalarımızı iyileşmeden sonraki dönem ve kontrolleri hakkında bilgilendiriyoruz.

Kızlık Zarı Dikim Ücretleri Neye Göre Değişir?

Kızlık zarı dikimi fiyatı (kızlık zarı dikimi ücreti); kızlık zarının yapısı, açıklık derecesine, yırtık şekline göre, uygulanacak geçici veya kalıcı kızlık zarı dikimi tipine göre, anestezi tipine göre değişkenlik göstermektedir. Etik kurallar nedeni ile web sitelerinde ücret bilgisi paylaşılmamaktadır. Daha önceden jinekolojik muayene olursanız kızlık zarı muayenesi sonrası size net bilgi verilmektedir.

Jinekolojik muayeneden çekinmeyiniz, sadece dış genital organlarınız gözlenir. 1 dakikayı geçmeyen bir muayenedir; ultrason ile kızlık zarının yırtık olup olmadığı ve zar zedelenme şekli belli olmaz.


Op Dr Özlem Gültekin

__________________
Al Beyin Kafana Sokarsın
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kızlık zarı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kızlık Zarı Mastürbasyon İle Yırtılır Mı? PySSyCaT Ergen Sağlığı 0 08 Temmuz 2019 15:25
Kızlık zarı dikimi Lucifer Kadın Sağlığı 0 08 Ocak 2012 21:11
Kızlık zarı meğer yalanmış Feronia Ah Kadınlar 0 23 Kasım 2010 12:25
Sahte Kızlık Zarı 15 Dolar! Sorrow Haber Arşivi 8 13 Temmuz 2010 16:05
Avrupa'da kızlık zarı. LuisCode Haber Arşivi 6 28 Haziran 2006 09:15