IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Nisan 2016, 15:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kahve falı sözlüğü R




Kahve falı sözlüğü R

Kahve falında rahibe görmek genellikle kişisel olarak ibadetinizi daha güçlü şekilde yapmanızı gerektiren bir uyarıdır. Falda rahibe sembolü gören kişi eğer ibadet ve dini yönden zayıf ise bu dönem içerisinde ibadetine daha çok zaman ayırmalı ve daha çok dua etmelidir. Bu sayede bazı sıkıntılarından kurtulabilir ve iç huzuru artabilir. Kahve falında rahibe sembolü aynı zamanda sizin için dua eden bir kişinin olduğunu ve bu kişiye bazı manevi konularda destek olmanız gerektiğini gösterir.
Kahve falında rahip görmek sıkıntılarınızdan tek başınıza kurtulamayacağınızın habercisidir. Bazı durumlarda dertlerinizi çevrenizde güvenilir kişilerle paylaşıp yardım almanız gerekir. Kahve falında rahip görmek genellikle zor zamanlarda çıkan bir semboldür ve asıl amacı yol göstermektir. Falda rahip eğer bir kişi ile konuşuyor gibi görünüyorsa yakın çevrenizde sıkıntılı olan bir kişi sizden yardım istiyor demektir. Kahve falında rahip sembolünün genel anlamlarından biri de güvenilir bir kişi olduğunuzun göstergesidir. Kahve falında rahip genellikle kişisel müjdeler veren bir semboldür.


Kahve falında raket görmek genellikle kişisel olarak bilgi verir. Falda raket sembolü kişinin ne kadar sık fikir değiştirdiğini ve bu konuda çevresinin rahatsızlık duyduğunu gösterir. Kahve falında raket sembolü sıkıntılı bir döneme gireceğinizi gösterir. Bu dönem mavi olarak sıkıntıya düşeceğiniz bir dönemi işaret eder. Kahve falında raket genel anlamda sıkıntıdan uzaklaşmaya çalışacağınızı ve bu aşamada yanlış ve aceleci kararlar verebileceğinizi de gösterir. Raket sembolü sevdiğiniz bir kişiden alacak olduğunuz bir uyarıya da işaret eder.








Kahve falında rakam görmek hayırlı ve iyi işlere işarettir. Rakamların ve sayıların hayatınıza oldukça olumlu katkıları olacaktır ve size bol bol şans getirecektir. Maddi ve manevi olarak kazançlı bir yıl geçireceksiniz. Geleceğiniz açık olacak, iyi insanlarla karşılacaksınız. Bolluğu bereketi aynı zamanda neşeli ve cömert olmayı işaret eder.
Kahve falında rüzgar görmek , son zamanlarda aklınıza geldikçe gözlerinizin dolmasına sebep olacak kadar etkilendiğiniz bir olay olduğuna ve bu olaydan muhatabınızla iletişime geçerek aklanarak çıkacağınıza delalettir. Fal fincanı bir kaç tane rüzgar sembolüne sahip ise bu konuşmanın olumlu yönde olacağına , muhatabınızın hatasını çabuk anlayacağına delalettir.
Falda rüzgar görmek içinize dert ettiğiniz şeyleri dışarıya yansıtmaya başlamak ve rahatlamak ile yorulur.



Kahve falında roket görmek , fal sahibinin çok güçlü ve sağlam karakteri ile tabir edilir. Fal sahibi her yerde ve her zaman kişiliği ile ön planda olmayı başaran ender insanlardan biri olacağı gibi , böyle güçlü karakterli bir insan ile karşılaşıp yeni ufuklara doğru yelken açacağı anlamı da taşır. Dikkat dağınıklığı yaşayacağı birkaç günün ardından sakince düşünüp çok önemli fikirler ortaya sürerek gelişmesine katkıda bulunup, iş hayatını birden renklendirmeye de delalet olan roket, enerjinin simgesidir. Falda roket görmek , son zamanlarda içinden hiçbir şey yapmak gelmeyen birinin bu ruh halinin değişeceğine işarettir.

Kahve falında ray görmek, kişinin yakın bir zamanda seyahat edeceğine işaret eder. Uzun yollar kat edecek ve yeni bir hayata başlangıç yapacaksınız. İlerleyen günler içerisinde planınızda olmayan fakat aniden çıkan bir yolculuk yapacaksınız. Falda ray görmek, kişinin alçak gönüllü, yumuşak ve dost canlısı olduğuna delalet eder. Sağlık problemleri yaşayabilir ve bir hayli yorgun düşebilirsiniz, bu nedenle kendinize oldukça iyi bir şekilde bakmalısınız. Mal ve mülk sahibi olacak ve borçlarınızı rahatlıkla kapatabileceksiniz. Geleceğe yönelik yavaş yavaş birikim yapmaya başlamalısınız. Falda ray görmek, erkek çocuk sahibi olacağınıza işaret eder.



__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kahve falı sözlüğü r


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kahve falı sözlüğü V-Y PySSyCaT Kahve Falı Sözlügü 2 05 Haziran 2019 11:37
Kahve falı sözlüğü S-Ş PySSyCaT Kahve Falı Sözlügü 1 05 Haziran 2019 10:51
Kahve Falı Sözlüğü A-Z ~ye Violent Kahve Falı Sözlügü 20 01 Haziran 2012 10:35