IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ocak 2018, 13:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kahve Falında Gülen Yüz Görmek




Falda gülen yüz görmek, üzerinizde size baskı kuran ve özgürlüğünüze karışan kişilerden kurtulmanıza, size karışamamaları anlamına gelir. Eğer sizin kararlarınıza ve yaptıklarınıza sürekli karışan ve hep kendi istediği olsun isteyen biri varsa, bu kişi ile yolları ayırabilirsiniz. Artık kendi hayatınız için kendi kararlarınızı vermek sizi mutlu edecek. Ekonomik anlamda da kendi ayaklarınızın üzerinde durmaya başlayabilir ve bu sayede artık kendi hayatınızı kurmaya başlayabilirsiniz. Artık kendi mutluluğunuz için bir şeyler yapmak yüzünüzü güldürecektir.
Kahve falında gülen yüz görmek, eğer yaşantınızda sizi huzursuz eden bir türlü aşamadığınız engeller varsa, yakında bunlardan kurtularak iç huzurunuzu artırabilirsiniz. İç dünyanızda artık mutluluğu yakalayacaksınız ve bu da dış enerjinize yansıyarak, insanlar sizi artık mutlu görecekler. Aşk hayatında yaşanacak sürpriz gelişmeler de sizi mutlu edebilir ve sevdiğiniz insan sayesinde yüzünüzde gülücükler açabilir.
Kahve Falında Gülen Surat Görmek

Sürekli kafanıza takılan ve sizi kısıtlayan sorunları aşabilirsiniz. Eğer maddi yönden engelleriniz varsa yakında bunlara çözüm bulunabilir. Ya da manevi yönden sizi üzen şeylerden de kurtularak rahata erişebilirsiniz. Aile içi sorunları olanlar, yeni gelişmeler ile birlikte aile içerisinde özledikleri huzur ve saadete yeniden erişebilirler.

Kahve Falında Gülen İnsan Yüzü Görmek

Sizin başarılarınız ve hayatınızda meydana gelecek güzel şeyler sizi seven insanların, anne ve babanızın yüzünü güldürecek. İnsanlar sizinle gurur duyabilirler ve pozitif enerjiniz ile herkese umut aşılayabilirsiniz. Eğer sevdiğiniz biri varsa, sizin için yakın zamanda çok önemli bir sürpriz yapabilir. Bekar olanlar evlilik kararı alabilirler. Evli olan kişiler ise eşlerinden yana çok şanslı olacaklar.
Kahve Falında Gülen Bebek Yüzü Görmek

Hane içerisinde bebek müjdesi olabilir. Eğer bir süredir çocuk sahibi olmak isteyen sevdikleriniz varsa, yakın zamanda bebek beklediklerinin haberini alabilirsiniz. Hane içerisinde bir akrabanız da hamile olabilir. Eğer fal sahibi evliyse, yuvasında mutluluğu artacak.
Kahve Falında Gülen Balık Görmek

Büyük bir talihe konmak, şans olarak değerlendirilir. Yakın zamanda bir yerden şansınız dönebilir. Aşk hayatında da zengin bir talip olarak yorumlanır. Şu günlerde ne kadar şanslı bir insan olduğunuzu yaşadığınız olaylar ile hissedebilirsiniz.
Kahve Falında Gülen Ağız Görmek

İnsanlar sizin hakkınızda çok hoş sohbetler yapıyor ve sizi övüyor olabilirler. Başkaları tarafından örnek alınmak ve takdir edilmek sizi mutlu edecektir. Hoş sohbet ortamlarına da katılabilir ve sevdikleriniz birlikte güzel muhabbetler yapabilirsiniz. Sosyal yaşantınız sizi motive edebilir.
Kahve tabağında gülen yüzün anlamı, hane içerisinde birlik ve beraberliğin artması, küslerin barışması, maddi sorunların aşılması ve ailenizde herkesin mutlu bir hayat sürmesi demektir. Yakın zamanda hane içerisinde saadet ve huzur artabilir. Özellikle sizin mutluluğunuza şahit olabilirler. Kariyerde başarı ya da nikah gibi sürprizler olabilir

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kahve falı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kahve falında Zeytin görmek PySSyCaT Kahve Falı Sözlügü 0 10 Nisan 2016 14:58
Kahve falında Zil görmek PySSyCaT Kahve Falı Sözlügü 0 10 Nisan 2016 14:51
Kahve Falında Yol Görmek Lcia Kahve Falı Sözlügü 0 22 Aralık 2014 18:27
Kahve Falında Top Görmek Ne Demek Estela Kahve Falı Sözlügü 0 27 Temmuz 2013 16:44
Kahve Falında Dal Görmek Ne Demek Estela Kahve Falı Sözlügü 0 27 Temmuz 2013 16:34