IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ocak 2018, 13:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kahve Falında Gözlük Görmek




Falda gözlük görmek, bir süre kendi başınıza kalmak isteyeceğinize ve çevrenizde size karşı baskı uygulayan insanlardan kaçmak için fırsat kolladığınıza yorumlanır. Her hareketinizi ve aldığınız kararı eleştiren kişiler yüzünden bir süredir canınız sıkkın olabilir. Başkalarının sizin işlerinize karışması ve negatif yorumları kafanızı karıştırabilir. Olaylara bakış açınızı değiştirebilir. Bu sebeple, büyük resme bakmalı ve sizin için neyin hayırlı olduğuna kendiniz karar vermelisiniz. Falda gözlük çıkması, aynı zamanda, sosyal çevrenizin artması ve iş hayatında yeni bağlantılar kurmak, insanlar ile resmi ilişkiler içerisinde olmak ve ciddi görüşmeler yapmak olarak da yorumlanır. Son zamanda tanıyacağınız insanlar kariyerinizde önemli olabilirler.
Kahve falında gözlük görmek, bir diğer yorumda detayları dikkate almanızın hatalardan kaçınmanızda fayda sağlayacağınıza, biraz daha ciddi ve dikkatli olmanız gerektiğine, ufak tefek kazalara karşı temkinli olmanıza yorumlanır. Özellikle maddi yönden gelebilecek her türlü tehlikeye karşı hazırlıklı olmalı ve planlı hareket etmelisiniz.
Kahve Falında Güneş Gözlüğü Görmek

Bu sembol bir süreliğine kendinize zaman ayırmanızın ve tatil yapmanızın size fayda sağlayacağına yorumlanır. Şu anki mevcut işler sizi çok yormuş olabilir. Kafanızı dinlemek ve vücudunuzu da dinlendirmek için biraz da kendinize zaman ayırmaya özen gösterin. Hatta sevdikleriniz size bir tatil önerisinde bulunabilirler.
Kahve Falında Gözlüklü Kadın Görmek

Her ne kadar size iyi yönünü gösterse de bir kadından gelecek zarara yorumlanır. Bir kadın ile aranızda ufak sorunlar çıkabilir ve tartışma söz konusu olabilir. Ya da bir kadın sizi eleştirerek, hevesinizi kaçırabilir.
Kahve Falında Gözlüklü Adam Görmek

İş ya da eğitim hayatında bir erkek size destek olmak isteyebilir. Ancak böyle bir durumda biraz şüpheci olmanız gerekebilir. Çünkü bu kişi çıkar ilişkisi sebebi ile size karı iyi davranabilir. Çevrenizde bazı insanlar gerçek yüzlerini gizleyebilirler.
Kahve Falında Gözlüklü İnsan Görmek

Çevrenizde kültürlü ve bilgili insanların artmasına, size önerilerde bulunmalarına ve öğütler almanıza yorumlanır. Özellikle sosyal çevrenizde sizi eğitim ya da kariyer alanında doğru yönlendirmek ve bilgilendirmek isteyen, size fırsatlar sunan birileri çıkabilir.
Kahve Falında Gözlüklü Yüz Görmek

Çok bilmiş ve her işe karışan kişilere karşı çok dikkatli olmalısınız. Aksi takdirde, hiç suçunuz yokken sizi üzecek davranışlarda bulunabilirler ya da sizi zor durumda bırakacak bazı şeylere sebebiyet verebilirler.
Kahve tabağında gözlüğün anlamı, hane içerisinde size zorluk çıkaran ve size sürekli karışan kişilerden artık yılmanıza ve uzaklaşmanıza yorumlanır. Başkaları tarafından eleştiriye pek de açık olmayabilirsiniz. Özellikle hane içerisinde gelen yorum ve eleştiriler son zamanda canınızı sıkabilir. Bu sebeple aranıza mesafe koymak zorunda kalabilirsiniz.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kahve falı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kahve falında Zarf görmek PySSyCaT Kahve Falı Sözlügü 0 10 Nisan 2016 15:00
Kahve falında Zil görmek PySSyCaT Kahve Falı Sözlügü 0 10 Nisan 2016 14:51
Kahve falında Zincir görmek PySSyCaT Kahve Falı Sözlügü 0 10 Nisan 2016 14:50
Kahve Falında Kapı Görmek Lcia Kahve Falı Sözlügü 0 22 Aralık 2014 18:30
Kahve Falında Yol Görmek Lcia Kahve Falı Sözlügü 0 22 Aralık 2014 18:27