IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ocak 2018, 13:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kahve Falında Gemi Görmek




Falda gemi görmek, bir süredir ertelemiş olduğunuz deniz aşırı yolculuk için gereken zamanı yakalayacağınıza ve seyahate çıkacağınıza yorumlanır. Tez zamanda bir gemi yolculuğu yaparak deniz aşırı bir yere gidebilirsiniz. Ya da tatil planı yakın olan kişiler yapacakları gemi seyahati ile tatillerinde bir yerlere gidebilirler. Falda gemi çıkması, aynı zamanda deniz aşırı bir yerde yaşayan tanıdıklarınızın evinize misafirliğe gelmeleri ve bir süreliğine sizde kalmaları demektir. Başka bir ülkede yaşayan gurbetçi misafirler de ağırlayabilirsiniz. Son dönemde bir hayli sosyal olacaksınız ve misafirlikler olacak.
Kahve falında gemi görmek, aynı zamanda rahata erişmek ve huzur bulmak demektir. Artık hayatınızda uzun süredir dert ettiğiniz bazı şeyler son bulabilir ve refahınız artabilir. Özellikle aile içi sorunları olan kişiler aile fertleri ile aralarındaki problemleri yakında aşarak mutlu olabilirler. Sizi sıkan ve baskı yapan şeylerden kurtulma şansınız olacak. Daha zinde ve huzurlu, hayat dolu hissedebilirsiniz. Hayatınız istediğiniz şekilde şekillenmeye başlayabilir.
Kahve Falında Gemi Çapası Görmek

Bekar ve ilişkisi olan kişiler için farklı yorumlanır. Eğer ilişkiniz varsa sevdiğiniz insan ile evlenerek bir ömür boyu birlikte mutlu mesut ilişki sürdüreceğinize işaret eder. Sevgilinizin hayatınızdaki doğru kişi olduğunu anlayacaksınız ve mutluluklarınız artacak. Ömür boyu uyumlu bir çift olacaksınız. Evli olanlar da eşleriyle huzur dolu yuvalarında daimi mutluluklar yaşayacaklar. Eğer bekarsanız, yakında hayatınızın aşkı karşınıza çıkacak. Adeta ruh eşim diyebileceğiniz bir insan ile tanışarak ilişkiye başlayabilirsiniz.

Kahve Falında Gemi Dümeni Görmek

Hayatınıza yeni bir yön vereceğinize, baskılardan kurtularak daha özgür olacağınıza ve yeni hedefler belirleyeceğinize yorumlanır. Geleceğe yönelik alacağınız kararlar size mutluluk getirecek. Hayatınızla ilgili önemli kararlar alırken, kendi görüşleriniz öncelikli olmalıdır. Güzel bir istikbalin temellerini atacak, kararlarınızdan pişmanlık duymayacaksınız.
Kahve Falında Yelkenli Gemi Görmek

Platonik bir aşk yaşamak ve biri ile flört etmek, yeni bir aşkın başlangıcı anlamına gelir. Ya da sizden hoşlanan birileri olabilir. Şu günlerde kendinizi daha çekici hissedebilirsiniz. Aşk hayatında yeni sürprizler olabilir ve beklenmedik anda güzel gelişmeler yaşanabilir.
Kahve Falında Gemi Demiri Görmek

Artık geleceğe yönelik ciddi kararlar almanın vakti gelmiş demektir. Bazı ertelediğiniz şeyleri daha fazla erteleyemeyeceksiniz. Yeni bir iş ya da evlilik gibi ciddi konular gündeme gelecek. Hayatınızda köklü değişiklikler olabilir.
Kahve Falında Gemi Kaptanı Görmek

Rutin hayatınızdan sıkılarak yenilikler peşinde olacağınıza, yaratıcı yanınızın ortaya çıkacağına ve iş hayatı ya da sosyal yaşantıda bazı yenilikler yapacağınıza yorumlanır. Yeniliklere açıksınız ve size heyecan verecek şeyler denemek isteyebilirsiniz.
Kahve Falında Nuhun Gemisi Görmek

Eşinizin ya da sizin gelirinin artması, eve giren para miktarının çoğalması, birikimlerin fazlalaşması demektir. Evinize bolluk ve bereket gelecek. Geçim sıkıntısı azalabilir. Özellikle bazı borçlarınızdan kurtularak ailece daha rahat bir nefes alabilirsiniz.
Kahve Falında Viking Gemisi Görmek

Rekabet ortamında zafer elde etmek, rakiplerinizin bir adım önüne geçeceğinize ve özellikle kariyer alanında şanslı olacağınıza, ticarette başarı yakalayacağınıza yorumlanır. Mücadelenizden zafer sağlayacaksınız.
Kahve Falında Bayraklı Gemi Görmek

Eğer yurt dışı seyahati ya da taşınma gibi bir süredir düşünceler içindeyseniz, bu planlar yeniden gündeme gelebilir ve size yurt dışı kapıları aralanabilir. Hatta sürpriz bir şekilde yurt dışına gezi planı da ortaya çıkabilir.
Kahve tabağında geminin anlamı, hane içerisinde canınızı sıkan sorunların biteceğine, hastaların iyileşeceğine ve dertlilerin derman bulacağına yorumlanır. Hanede refah ve zenginlik artıyor olacak. Özellikle ailenizde mutlu gelişmeler olabilir ve evinize hayırlı misafirler gelebilir.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kahve falı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kahve Falında Gökyüzü Görmek Sır Kahve Falı Sözlügü 0 31 Ocak 2018 13:18
Kahve Falında Göz Görmek Sır Kahve Falı Sözlügü 0 31 Ocak 2018 13:16
Kahve falında Zil görmek PySSyCaT Kahve Falı Sözlügü 0 10 Nisan 2016 14:51
Kahve Falında Yol Görmek Lcia Kahve Falı Sözlügü 0 22 Aralık 2014 18:27
Kahve Falında Zar Görmek Ne Demek Estela Kahve Falı Sözlügü 0 27 Temmuz 2013 16:47