IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Şubat 2018, 00:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kahve Falında Elbise Görmek




Falda elbise görmek, endişe ettiğiniz şeyler yüzünden bir süredir sıkıntı çektiğinize ve korkularınızın olduğuna yorumlanır. Beklentilerinizin karşılanmaması gibi endişeleriniz olabilir. Ya da geleceğe karşı bazı kararlar almakta zorluk çekebilirsiniz. Özellikle aşk hayatında meydana gelen bir takım problemler ve belirsizlikler canınızı sıkıyor olabilir. İlişkisi olan kişiler karşı tarafı anlamakta zorluk yaşayabilirler. Birlikte ortak karar almak konusunda fikir ayrılıkları olması da söz konusudur. Eğer hayatınızda biri yoksa karşılıksız bir aşk yaşanabilir. Sevdiğiniz insan ile ayrılık gündeme gelebilir. Özellikle evli kişiler bazı anlaşmazlıklar sebebi ile ayrılma noktasına gelebilirler.
Kahve falında elbise görmek, bazı yorumcular tarafından iş ve eğitim hayatında güzel gelişmelerin olması, başarı elde etmek olarak yorumlanır. İş hayatında yenilik yapmak ve yeni bir iş atılımında bulunmak isteyebilirsiniz. Ya da bir kursa yazılarak kendinizi geliştirmek, iş hayatında yükselmek için yeni hedefler edinmek söz konusu olabilir.
Kahve Falında Kabarık Elbise Görmek

En sonunda herkes sizin ne kadar çalışkan ve azimli olduğunuzu görecekler. Başarılarınız herkes tarafından bilinir hale gelecek. Kendi içinizdeki güç ve enerjiniz dışa vuracak. Başkalarını etkileyecek olaylar gelişecek. Belki şan şöhret de gelebilir. Ancak adınız çok güzel olaylar ile anılacak.
Kahve Falında Uzun Elbise Görmek

Bir vesile ile yolculuk yapmak ve sonrasında yeni insanlar ile tanışmak, yeni dostluklar kurmak demektir. Sosyal hayatınız bir anda renklenebilir ve başka şehirlerden güzel dostluklarınız olabilir. Özellikle iş seyahatleri şu dönemde size önemli fırsatlar sunabilir. Yine aşk hayatında da ailelerin tanışması, ciddiye taşımak ve evlilik kararı almak gibi sürpriz kararlar alabilirsiniz.
Kahve Falında Kuyruklu Elbise Görmek

Yeni tanışacağınız insanlar üzerinde büyük bir etki bırakacaksınız ve sizinle yeniden görüşmek isteyecekler. Hatta iş konusunda da yeni tanışacağınız kişiler sayesinde yepyeni fırsatlar elde edebilirsiniz. Sizinle dostluk kurmak ve devam ettirmek için çabalayan kişiler olacak. Uzakta yaşayan ve sizi özleyen biri de olabilir.
Kahve Falında Asılı Elbise Görmek

Bir süredir ertelediğiniz planları hayata geçirmek için ihtiyaç duyduğunuz enerjiye sahip olacak, daha kararlı bir şekilde yeni projelerinizi gündeme getireceksiniz. Hatta aklınıza çok parlak fikirler gelebilir. Uzun süredir hayal kurduğunuz bir şey de gerçek olabilir.
Kahve Falında Elbise Giymiş Kadın Görmek

Evleneceğiniz insan ile çok yakında tanışabilirsiniz. Bekar bir erkeğin falında çıkarsa, hayırlı bir kısmeti olacağı ve yakında dünya evine gireceğinin habercisidir. Bekar kızlar için de söz nişan anlamına gelir. Özel hayatınızda dilekleriniz gerçekleşmeye başlayacak.
Kahve Falında Elbise Dolabı Görmek

Fikirlerinizin başkaları tarafından ilgi göreceği ve herkesin etrafınızda pervane olacağı, değerinizin anlaşılacağına yorumlanır. İnsanlar sizdeki enerjiyi ve ışığı görmeye başlayacaklar. Sevdiklerinize güzel enerji aşılayacak ve onlardan çok güzel yardımlar göreceksiniz.
Kahve Falında Elbise Askısı Görmek

Bazı korkular sebebi ile alamadığınız kararlar varsa, artık kendinizden daha emin olacaksınız. Bir şeylere kendinizi hazır hissetmeye başlayacaksınız. Eğer şüpheleriniz varsa, birilerine danışmak iyi olabilir.
Kahve Falında Beyaz Elbiseli Kadın Görmek

Hayatınıza yepyeni bir sayfa açacağınıza ve düzeninizin tamamen değişeceğine yorumlanır. Temiz bir haber gelebilir. İş değişikliği, evlenmek gibi güzel gelişmeler gündeminize gelebilir. Özellikle temiz kalpli bir kadının size büyük iyiliği dokunacak.
Kahve tabağında elbisenin anlamı, hane içerisinde sıkıntılı günlerin sona ermesi, anlaşmazlıkların bitmesi ve haneye yeni insanların katılması demektir. Aile içerisinde uzun süredir devam eden problemlerin bitmesi için gayret gösterebilirsiniz.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
fal


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kahve Falında Göz Görmek Sır Kahve Falı Sözlügü 0 31 Ocak 2018 13:16
Kahve Falında Gözlük Görmek Sır Kahve Falı Sözlügü 0 31 Ocak 2018 13:14
Kahve falında Zil görmek PySSyCaT Kahve Falı Sözlügü 0 10 Nisan 2016 14:51
Kahve Falında Yol Görmek Lcia Kahve Falı Sözlügü 0 22 Aralık 2014 18:27
Kahve Falında Top Görmek Ne Demek Estela Kahve Falı Sözlügü 0 27 Temmuz 2013 16:44